- 20 Şubat 2019
- 1.065
- 500
- 123
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.361
İnşallah hayirlisi ile hamilesindir gülüm çok sevindim okuyunca. Adetin kac gun gecikmisti test yaptiginda cift cizgiyse kesin hamilesin ☺Ilk işim buraya yazmak olacak inşallah.
Arkadaslar iyi aksamlar. Sanirim dilator seti alicam cunku egzersiz olmadan yenemiycem anladim. Doktordan bir onceki adim benim icin dilator olacak. Son carem de iyi bir doktor. Insallah gerek kalmaz. N11 e baktim simdi hep tek tip pembe kutuda olan seti gosteriyor. Satici firma farkli ama urun hepsinde ayni. Kullanan arkadaslar bh urun kaliteli midir? Cunku cok hassas bir bolgeye temas edecek o yuzden emin olamadim. Bir de gizli kargo nasil oluyor. Biz cogu kez evde olmadigimizda kargomuzu emanet alan biri var. Uzerinde ne yazacak. Elaleme rezil olmayalim((
Sağol canım darısı hepinizin başına. İnşallah hamileyimdr. Evet iki kırmızı çizgi var. Benim adetlerim biraz düzensiz o yüzden bu kadar çabuk hamile kalamam diyorumİnşallah hayirlisi ile hamilesindir gülüm çok sevindim okuyunca. Adetin kac gun gecikmisti test yaptiginda cift cizgiyse kesin hamilesin ☺
Gittin mi doktora yaptılar mı testSağol canım darısı hepinizin başına. İnşallah hamileyimdr. Evet iki kırmızı çizgi var. Benim adetlerim biraz düzensiz o yüzden bu kadar çabuk hamile kalamam diyorum
Yok canım gitmedim salı günü gidecem inşallah Dua edinn.Gittin mi doktora yaptılar mı test
İnşallah gülüm ya yani gecikme olup olmadığını bilmiyo musun bende cok istiyorum anne olmayi vajinusmusu yendikten 7 ay sonra hamilelik oldu ama dış gebelik oldu malesef bu ay gene dusunmeye basladik bakalim zaman neyi gosterekSağol canım darısı hepinizin başına. İnşallah hamileyimdr. Evet iki kırmızı çizgi var. Benim adetlerim biraz düzensiz o yüzden bu kadar çabuk hamile kalamam diyorum
Arkadaslar bende yendim sonunda aslinda yeneli 2 ay olmus ama ben her defasinda ya olmazsa derken derken baktimda 2 aydir olmadigi hic olmamis....Bu hafta her gun denedik.. dun her pozisyonu yapmaya calistim. Once aparat sonra hemen penis ve her turlu pozisyonda rahattim akliniza gelen her pozisyon... Sunu soylemek istiyorum ben su pozisyonda asla yapamam demeyin cunku en kolay benim en korktugum pozisyondna oldu.. yardma ihtiyaci olan yazabilir... Hepinizi opuyorum
Arkadaslar bende yendim sonunda aslinda yeneli 2 ay olmus ama ben her defasinda ya olmazsa derken derken baktimda 2 aydir olmadigi hic olmamis....Bu hafta her gun denedik.. dun her pozisyonu yapmaya calistim. Once aparat sonra hemen penis ve her turlu pozisyonda rahattim akliniza gelen her pozisyon... Sunu soylemek istiyorum ben su pozisyonda asla yapamam demeyin cunku en kolay benim en korktugum pozisyondna oldu.. yardma ihtiyaci olan yazabilir... Hepinizi opuyorum
Tebrik ederim öncelikleMerhaba Arkadaşlar,
5 ay önce Vajinismus tedavisi oldum. Tedaviden önce hep buralardaki yazışmaları okuyordum o yüzden ben de burda tecrübemi paylaşmak istedim. Bir kişiyi bile cesaretlendirsem kardır diye düşünüyorum. 4 yıl boyunca yaşadım vajinismusu ve bir kez bile ne kadın dogumcuya ya da cinsel terapist gitmemiştim. Özetle hep ertelemiştim. Daha sonra burada sürekli adı gecen merkezlerden birinde 1 er saatlik 2 seansta tedavi oldum. Merkezin ismini yazmayacağım çünkü forumlarda bu merkezlerle ilgili reklam içeren yalan bissürü hikaye var siz de biliyorsunuz ki.
Size verebileceğim en önemli tavsiye bu problemi kabullenmeniz ve görmezden gelmeye bir son vermenizdir. Bir an önce harekete geçin arkadaşlar dermansız bir dert değil. Lütfen korkmayın. O kadar kolay ki. Cesur olun. Ertelemeyin. Bundan kurtulmak istiyorsunuz ama hiç bir şey yapmıyorsunuz. Forumları okumanın ya da baska arkadaslarımızın çözdüğü yöntemleri denemenin hiç bir faydası yok. Herkesin probleminin derecesi ve sebebi farklı. Bu yüzden lütfen bir profesyonele gidin. Evet bu her ne kadar eşinizle ortak çözmeniz gereken bir sorun gibi gözükse de iş sizde bitiyor. Bir gün bile ertelemeyin artık. Kararlı olun, inatçı olun. Ekonomik olarak müsait değilseniz de bunun bir öncelik oldugunu göz önünde bulundurun. Para biriktirin. Mesela ben kredi çektim hala ödüyorum☺ Yani demem o ki kızlar bir şeyler yapın. Sihir ya da mucize beklemeyin. Çünkü öyle bir şey yok. Yalnızca dogru tedaviyle kurtulabilirsiniz. Ancak kurtuldugunuzda mutlu bir kadın ve mutlu bir anne olabilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sevgiler
Iste hangisi yumusak bilemiyorum ki. N11 den alicam baktim hepsi pembe kutulu rabir dilator set diyor.Yumusak olanlari da var
Alisiyosun yaptikca korkma ve beklemeden basla egzersizlere derim
Iste hangisi yumusak bilemiyorum ki. N11 den alicam baktim hepsi pembe kutulu rabir dilator set diyor.
Kuzummm bana yardımcı olabilir misin ? Ben üstteyken çok rahat oluyorum ama alta geçmeye korkuyorum altta kasılcak gibi hissediyrm nasıl rahat olabilirim
Canim kendin bir kalemin etrafina pamuk sarip ustunu streşle sar sonra da prezervatif gecir. Kalinlastrmak istediginde pamugu artir.. ben oyle yapmistim..Arkadaslar dilator seti cok mu sert? Bir arkadas tavsiye etmemis sert demisti. Acikcasi yine hevesim kirilir gibi oldu. Kendim aparat yapmak istemiyorum
Serin olsa yeter karanlik gunes gormeyen bi dolabin icine saklayabilirsn canmKızlar bu wemnica spreyi nerede muhafaza ediyorsunuz yaz ayı olduğu İçin buzdolabı mı yoksa normal oda da mı havalar sıcak malum siz naptınız
Benim aylardir yatakodasinda duruyor. Bozulmus mudur acaba yaKızlar bu wemnica spreyi nerede muhafaza ediyorsunuz yaz ayı olduğu İçin buzdolabı mı yoksa normal oda da mı havalar sıcak malum siz naptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?