- 6 Aralık 2018
- 52
- 24
- 3
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.381
Evet herkesin derecesi farklı herkesin korku eşiği yaşadıkları farklıdır ama sonuçta herkes kendini biliyor ve bu sitede her türlü şekilde yaşayanı var kimisi aşırı korkan kimisi daha az ama var ve zaman ayırıp yorumların hepsini okumak kendine göre bi egzersiz çalışması yapmak buna kararlı olmak yeter o merkezlerde farklı birşey yapmıyor onlarda dilatörle çalıştırıyor ben paramı yedirtmem dedim ve kararlı olup yaptım kimisi kulak çubuğuyla başlar kimisi dilatörle 3 günde yener kimisi aylarca çalışır ama kararlıysa yener maddi durumu olamayan çok kişi var benim olmasına rağmen vermedim çünkü onlarda farklı bişey yapmıycak dedim zaten giden arkadaşlar zaten sağolsunlar buraya açıklamalı yazmışlar kliniğe gittiğimde dilatör denen şeyi bilmiyordum acaba nasıl yenmeyi sağlıyolar diye düşünüyordum internette araştırınca bu sayfada öğrendim bana göre kimsenin kliniğe gitmeye gerek yok gereken cesareti biz birbirinize verelim tek diyeceğim öncelikle herkes mutlaka kadın doğumcuya gidip vajina yapısını öğrenmeli benim çok kalın olmasından operayon oldum fakat yine aynı şeyi yaşadım kendim dilatörle çalıştım herkes yapabilir yeterki istesin tek yapması gereken muayen olması ve ona göre kararlı olup bunun üstüne gitmeliMerhaba Arkadaşlar,
5 ay önce Vajinismus tedavisi oldum. Tedaviden önce hep buralardaki yazışmaları okuyordum o yüzden ben de burda tecrübemi paylaşmak istedim. Bir kişiyi bile cesaretlendirsem kardır diye düşünüyorum. 4 yıl boyunca yaşadım vajinismusu ve bir kez bile ne kadın dogumcuya ya da cinsel terapist gitmemiştim. Özetle hep ertelemiştim. Daha sonra burada sürekli adı gecen merkezlerden birinde 1 er saatlik 2 seansta tedavi oldum. Merkezin ismini yazmayacağım çünkü forumlarda bu merkezlerle ilgili reklam içeren yalan bissürü hikaye var siz de biliyorsunuz ki.
Size verebileceğim en önemli tavsiye bu problemi kabullenmeniz ve görmezden gelmeye bir son vermenizdir. Bir an önce harekete geçin arkadaşlar dermansız bir dert değil. Lütfen korkmayın. O kadar kolay ki. Cesur olun. Ertelemeyin. Bundan kurtulmak istiyorsunuz ama hiç bir şey yapmıyorsunuz. Forumları okumanın ya da baska arkadaslarımızın çözdüğü yöntemleri denemenin hiç bir faydası yok. Herkesin probleminin derecesi ve sebebi farklı. Bu yüzden lütfen bir profesyonele gidin. Evet bu her ne kadar eşinizle ortak çözmeniz gereken bir sorun gibi gözükse de iş sizde bitiyor. Bir gün bile ertelemeyin artık. Kararlı olun, inatçı olun. Ekonomik olarak müsait değilseniz de bunun bir öncelik oldugunu göz önünde bulundurun. Para biriktirin. Mesela ben kredi çektim hala ödüyorumYani demem o ki kızlar bir şeyler yapın. Sihir ya da mucize beklemeyin. Çünkü öyle bir şey yok. Yalnızca dogru tedaviyle kurtulabilirsiniz. Ancak kurtuldugunuzda mutlu bir kadın ve mutlu bir anne olabilirsiniz.
Allah hepinizin yardımcısı olsun. Sevgiler
Sert veya yumuşak olması etken değil ağrıya oraya en yumuşak şeyi soktuğunda da sende ağrıycak düşüncesi varsa yine acı hissedersin önemli olan düşüncede ben bunu yapabilcem demen bu dilatör setleri zaten vajinismus tedavisi için yapılmış yani herkes korkuyor ama herkes bunla yeniyor evet silikon olanları var ama hem pahallı hemde daha çok onları fantezi siteleri satar amacı farklı yani dediğim gibi yumuşakta olsa sen korkucam diyerek başlarsan yumuşakta olsa yine acı hissedersin tabiki acımıycak demiyorum ama acıya rağmen pes etme derin nefes al vajinayı sık gevşet yap bunlar kontrolün sende olmasını sağlar kaslarını sen yönetirsin dilatörün yanında uyuşturucu sprey bebe yağını kullan bunlar yardımcı olcak sanaArkadaslar dilator seti cok mu sert? Bir arkadas tavsiye etmemis sert demisti. Acikcasi yine hevesim kirilir gibi oldu. Kendim aparat yapmak istemiyorum
egzersizlere devammEvet kızlar egzersiz yapanlar ne alemde. Egzersiz yapmak için karar veremeyenler sizler nasılsınız. Vajinismusu yenenler nasıl gidiyor hayat❤
Ah hepimiz o güzel duyguyu yaşamak isteriz hele ki biz vajinismuslular.egzersizlere devamm
bi gün biticek ve ben de bebisimi alacagim kucagima insallah hayirlisiyla
tabi kaderde ne var bilemeyiz ama düsününce bile heyecanlaniyorum anne olmak cok güzel bi duygu olsa gerek
Merhaba:) ben 4. Boyu aliyorum 2 parmak aliyorum hala eşli denemedim yapamicam endisesi varEvet kızlar egzersiz yapanlar ne alemde. Egzersiz yapmak için karar veremeyenler sizler nasılsınız. Vajinismusu yenenler nasıl gidiyor hayat❤
Bir de vajina girisinde parmak egzersizi ve 4. Boyda üst kisimdaki o pütürlü yapi var elime gelen orasi benim hep aciyo hala niye çözemedim giriste zorlayan yer orasi benim adi nedir bilmiyorum belki g noktasidir hemen giristeki üst kisimEvet kızlar egzersiz yapanlar ne alemde. Egzersiz yapmak için karar veremeyenler sizler nasılsınız. Vajinismusu yenenler nasıl gidiyor hayat❤
Egzersiz yapanlarda giriste zorlandiginiz caninizi yakan yer neresi acaba benim kenardan degil de girisin üst kismi aciyo asagi dogru itsemde oraya baski var
Sen tamamsın yahu. Bence bu gece kendini eşli deneme için hazırla önce güzel duşunu al güzel kokular sürün güzel iç çamaşırlarını giyin önce aparatla parmakla egzersizini yap hatta eşinde yanında olabilir egzersiz yaparken vajinanın yönünü görebilmesi için.Merhaba:) ben 4. Boyu aliyorum 2 parmak aliyorum hala eşli denemedim yapamicam endisesi varegzersizi artik uyusturmadan da yapiyorum duştan sonra da hic bir sey sürmeden 2 parmak alabildim rahattim ama esli denemede heycanlanip yapamicam gibi geliyor
Nasıl başardınız egzersizi paylaşabilir misinizKızlar merhaba bende henüz yenmiş değilim ama parmak egzersizi yapıyorum ve doktora gidiyorum parmak egzersizi çok işe yarıyor yapanlar ertelemesin yapmayanlar hemen başlasın
Parmak icin mi sordunuz dilator mu hangi asamadasinizNasıl başardınız egzersizi paylaşabilir misiniz
Bugün işaret parmak bir buçuk boğum oldu kendime inanamadım. Parmak sordum çünkü doktorumu önerisi parmak egzersiziParmak icin mi sordunuz dilator mu hangi asamadasiniz
Cnm hiç kan verdin mi yada baktın mı ikinci çizgi koyulaştı mıYok canım gitmedim salı günü gidecem inşallah Dua edinn.
Parmak egzersizinde ilk serce parmak yapmistim sonra baktim kısa geldi isaret parmagimla azicik ittim sonra bekledim iceriyi hissedin ikinip tamamini itin parmak tamami giriyo hic aci hissetmezsiniz giris olduysa gerisi cok kolay giriste islaklik olunca hemen oluyo kayganlik saglayacak bir şey kullanip deneyin ben isaret parmagiyla yaptim sonra dilatore gectim asil dilatorde vajinanin esnedigini gordum boy boy ilerledim ilk basta zor oldu ama alisinca hızlı ilerliyo genisliyo çünküBugün işaret parmak bir buçuk boğum oldu kendime inanamadım. Parmak sordum çünkü doktorumu önerisi parmak egzersizi
sen nekadar sürede astin bunu canim? ben de esli denemeden korkuyorum hala 1 aydir egzersiz yapiyorum amaAh hepimiz o güzel duyguyu yaşamak isteriz hele ki biz vajinismuslular.
Bu hastalığı yenmeden önce ben hiç bir zaman anne olamayacağım hiçbir zaman mutlu bir insan olamayacağım derdim hatta eşime eğer benden boşanmak istersen onu anlayabileceğimi bile söylemiştim. Ama biz o dönemleri o kadar güzel atlattık ki bir gün bile hastalığımı yüzüme vurmadı hiçbir zaman hastalığımdan dolayı kavga etmedik hatta bazı zamanlar ne saçma bir hastalık deyip gülüp geçtik. Çünkü inanmıştık birgün gelecek ve ben bu hastalığı yenecektim. Geldide geçti o günler bile.
Allah önce hepimize sağlık versin gerisi geliyor zaten.
Ben her gun iliski deniyorum oluyorda cok sukur. İliski pozisyonlarini da 2 3 gundur genisletiyorum.Evet kızlar egzersiz yapanlar ne alemde. Egzersiz yapmak için karar veremeyenler sizler nasılsınız. Vajinismusu yenenler nasıl gidiyor hayat❤
Ben her gun iliski deniyorum oluyorda cok sukur. İliski pozisyonlarini da 2 3 gundur genisletiyorum.Ancak iliski oncesi aparat kullaniyorum hala. Biraksammi artik bilemiyorum. 2 aydir bu sekilde ilerledim. Penis boyutuna getirdigim aparati 2 dk icimde bekletip hemen penise geciyorum ve her turlu altta ustte yan yön iliski oluyor. Aparati birakmak kaldi artk ama napsam bilemiyorum
Umarim yenmisimdr insan inanamiyoki 1 senedir pesimi birakmamistimasallah isi ilerletmissin
bence dene birakmayi kaybedecek biseyin yok sonucta artik vajinismus degilsin bence :)
sen bebek düsünüyo musun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?