- 25 Kasım 2018
- 40
- 60
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.401
Hadi hayirlisi bakalim insallahUmarim yenmisimdr insan inanamiyoki 1 senedir pesimi birakmamistidusunuyorum hatta bu ay denedik ama bilemiyorum. Tam yumurtlama gunlerinde her gun iliski oldu. Ama her gun yapmamak gerekiyomus onu da yeni ogrendim. Bakalim neolur bilemiyorun heyecan dorukta adet gunumu bekliyorum
Aminnn tesekkur ederim canim, insallah Allah isteyen herkese verir...Hadi hayirlisi bakalim insallah
öyle mi neden hergün yapmamak gerekiyomus?
Aminnn tesekkur ederim canim, insallah Allah isteyen herkese verir...
Sperm kalitesi düsüyormus. Spermin yeteri kadar kaliteleşmesi icin 2 3 gun beklemek gerekiyormus
Canim popo bel arasina yastik koy. Eşin penise eliyle tutarak popoyla ayni acida tutarak ilerletsin. Tahminim o ki penis yukari kalktigi icin vajina yoluna giremiyor. Onu borazcikta sen ayarlamaya calis. Üstte denemek daha rahat olabilir diye dusunuyorum. Ama mutlaka bi doktordan yardim alin..Basarili olan arkadaslar bana yardim edebilir misinizaparat ve parmak egzersizlerini bitirerek esli denemeye gectim. Bir turlu pozisyonu ayarlayamiyoruz esim de tecrubesiz ben de. Kasilmam fazla olmuyor bas kismi giriyor ama vucudumun durusunu ayarlayip ilerleyemiyorum esimin uzerindeyken, hani pozisyonu ayarlayabilsem yapabilecek gibiyim. Onun yapmasina da musade etmiyorum. Bana bir akil verir misiniz nasil yapmaliyim? Bir de kizlar esimde penil kurvatur diye bir durum var ereksiyon halinde iken normalde olmasi gerekenden dik duruyormus yani gobegine yapisiyor. Bu da isimizi zorlastiriyor olabilir mi ikimizde de sifir tecrube olunca bilemedik
Dediklerinizi bende uyguladim gerçekten çok rahat oluyormus o pozisyonlarUmarim yenmisimdr insan inanamiyoki 1 senedir pesimi birakmamistidusunuyorum hatta bu ay denedik ama bilemiyorum. Tam yumurtlama gunlerinde her gun iliski oldu. Ama her gun yapmamak gerekiyomus onu da yeni ogrendim. Bakalim neolur bilemiyorun heyecan dorukta adet gunumu bekliyorum
Ay hadi insallah ozmn ayni ay da bebek sahibi olabilriizzDediklerinizi bende uyguladim gerçekten çok rahat oluyormus o pozisyonlarbakalım bizde yumurtlama gününe denk getirdik inşallah tutmuştur . Aynen iki günde bir yapılması gerekiyor. 10. 12. 14. 16. Günler önemli günler hamilelik için
Daha önceki mesajlarımdada ayrıntılı bir şekilde yazmıştım yeni başlayanlar için ismime tıklayıp mesajlar bölümüne girip daha önce yazdıklarımı görebilirler.sen nekadar sürede astin bunu canim? ben de esli denemeden korkuyorum hala 1 aydir egzersiz yapiyorum ama
Ayy inşallah yaaaAy hadi insallah ozmn ayni ay da bebek sahibi olabilriizz
Yok canim daha kan vermedim. Ama test e iki çizgi de koyulaştı. Kan verirken direk kadın doğuma mı gitmem lazım. Yojsa oraya gitmeden mi yapılıyorCnm hiç kan verdin mi yada baktın mı ikinci çizgi koyulaştı mı
Sen kadın doğuma mı aldın randevu? Ona aldıysan ona gitçeksinYok canim daha kan vermedim. Ama test e iki çizgi de koyulaştı. Kan verirken direk kadın doğuma mı gitmem lazım. Yojsa oraya gitmeden mi yapılıyor
Yok almadım valla. Direk kan aldırmak istiyorum.Sen kadın doğuma mı aldın randevu? Ona aldıysan ona gitçeksin
O zaman acilen veriyorsun sanırım cnm. Kaç gün geçti adetinYok almadım valla. Direk kan aldırmak istiyorum.
Yaa sizde de kasikalarda ağrı oluyor mu . Böyle küçük küçükAy hadi insallah ozmn ayni ay da bebek sahibi olabilriizz
Evet ama sadece sol kasıkta var boyle sanki şişmiş gibi aynaya gecip bakiyorum sag taraf soldan şişYaa sizde de kasikalarda ağrı oluyor mu . Böyle küçük küçük
İnşallah gebeyizdirEvet ama sadece sol kasıkta var boyle sanki şişmiş gibi aynaya gecip bakiyorum sag taraf soldan şişüşüttükmü acaba.. yoksa
İnşallah gebeyizdir. Bende çift taraflı oluyor küçük ağrılar . Gerçi kadınlar hisseder derler ama bende zerre his yok .
6 gün var benim de dahaBende de yok valla 1 hafta var belli olcak senn adetine kac gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?