Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hadi hayirlisi bakalim insallah

öyle mi neden hergün yapmamak gerekiyomus?

Basarili olan arkadaslar bana yardim edebilir misiniz aparat ve parmak egzersizlerini bitirerek esli denemeye gectim. Bir turlu pozisyonu ayarlayamiyoruz esim de tecrubesiz ben de. Kasilmam fazla olmuyor bas kismi giriyor ama vucudumun durusunu ayarlayip ilerleyemiyorum esimin uzerindeyken, hani pozisyonu ayarlayabilsem yapabilecek gibiyim. Onun yapmasina da musade etmiyorum. Bana bir akil verir misiniz nasil yapmaliyim? Bir de kizlar esimde penil kurvatur diye bir durum var ereksiyon halinde iken normalde olmasi gerekenden dik duruyormus yani gobegine yapisiyor. Bu da isimizi zorlastiriyor olabilir mi ikimizde de sifir tecrube olunca bilemedik

Canim popo bel arasina yastik koy. Eşin penise eliyle tutarak popoyla ayni acida tutarak ilerletsin. Tahminim o ki penis yukari kalktigi icin vajina yoluna giremiyor. Onu borazcikta sen ayarlamaya calis. Üstte denemek daha rahat olabilir diye dusunuyorum. Ama mutlaka bi doktordan yardim alin..

Dediklerinizi bende uyguladim gerçekten çok rahat oluyormus o pozisyonlar bakalım bizde yumurtlama gününe denk getirdik inşallah tutmuştur . Aynen iki günde bir yapılması gerekiyor. 10. 12. 14. 16. Günler önemli günler hamilelik için

Ay hadi insallah ozmn ayni ay da bebek sahibi olabilriizz

sen nekadar sürede astin bunu canim? ben de esli denemeden korkuyorum hala 1 aydir egzersiz yapiyorum ama
Daha önceki mesajlarımdada ayrıntılı bir şekilde yazmıştım yeni başlayanlar için ismime tıklayıp mesajlar bölümüne girip daha önce yazdıklarımı görebilirler.

Kısaca yazıyım hemen. 2 yıl boyunca hiçbir şey yapmadan bu hastalıktan kurtulabileceğimi düşünmüştüm sürekli erteledim sonra artık bu işe bir son vermem gerekiyordu doktora gittim. Devlet hastanesine gittim bu arada. Hiçbir ücret ödemedim. Seanslar dolu dolu geçiyordu meğer ne çok bilmediğim şey varmış. Daha sonra doktorum 2 tedavi yönteminden bahsetti ben mucizevi şeyler beklerken aslında bildiğim fakat yapmaktan korktuğum egzersizleri söyledi. Evet dilatör ve parmak egzersizleri. Bunlardan birine karar vermemi söyledi. Ben dilatörü tercih edip hemen sipariş verdim. Dilatörle ilk denemem başarısız oldu.sonra vemcaine sprey aldım ve aynı gün 3 boyuda denedim yapabilmiştim nasıl bir sevinç anlatamam hemen 4.boyu denedim ama maalesef olmadı. Ertesi gün denedim yine olmadı ertesi gün yine denedim bir türlü olmuyordu. Daha sonraki gün Yüksek sesle kendimi telkin ettim başarabileceğimi yapabileceğimi söyledim ve o gün 4.aparatıda başardım. 2 gün daha egzersiz yaptım yani toplamda 1 haftada bütün aparatları tamamladım sonra hemen eşli denemeye geçtim ilk denememde sprey kullandım egzersiz yaptıktan hemen sonra penisle deneme yaptık anlamadım bile girdiğini çok şaşkındım bumuy muş dedim ne bir ağrı acı hiçbir şey yok kanamam bile olmadı. Yendikten sonra sürekli ilişkiye girdik yani uzun aralıklar vermedik şimdi bütün pozisyonları yapabiliyorum zevk bile alabiliyorum.

2 oglum var durumum yok allah rizasi icin çocuklarinizin küçük gelen kıyafetlerini benim çocuklara verirmisiniz çocuklarimi sevindirmis olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…