- 14 Haziran 2019
- 36
- 31
- 18
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.421
Testi ne zaman yapacaksiniz . Adet günü 5 gün falan geçtikten sonra yapın diyorlar amaB
Benimde benimdee bakcaz artik
O kadar bekleniyomu ya. Erkn gebelik testleri flan vardi onlar olmuyomu kiTesti ne zaman yapacaksiniz . Adet günü 5 gün falan geçtikten sonra yapın diyorlar ama
Canm bende ayni sekilde d3vam ediyorum. İliski once aparati sadece 5 dk tutyorum. 2 3 kez aparatsiz denedim. Yariya kadar alabilmistim. Ondan sonra bidaha aparatsiz denemedim. Boyle 1 ay daha devam edeyim diye dusundum. Ne zmn birakcam bilmiyorum arada deneyip anlicaz galiba. Ne kadar zmndr aparatla iliskiyi gerceklestryosun?bir sorum olacak arkadaslar. Ben vajinismusu yendigimi düşünüyorum ama ilişki öncesinde aparatla calısmadan ve kayganlastırıcı kullanmadan direk ilişkiyi gerçekleştiremiyorum. Bu normal mi? Zamanla aparatı ve kayganlastırıcıyı komple bırakmam mı gerekir?
Canim doktora da gitsen kendin evde de calissan iki sey ogrenmek lazim nefes ve icine almak. Aparat kullaniyormusun bilmiyorum ama kullaniyorsan da penis boyutuna gelene kadar ilerle. İliskiden once bir sure aparat kullan. Aparat icindeyken kasilmadan hareket etmeye calis yat uzan bacaklarini ac kapat otur kalk emekleme pozisyonu yap ve butun seks pozisyonlarini aparat icindeyken sadece vucuduna pozisyon seklini vermeye calis.Yada kendiniz nasıl yöntemlerle aştınız bana bilgi verirmisiniz neler kullandınız o şekilde bende deniyim diyorum
Birkac haftadır bu şekilde deniyorumCanm bende ayni sekilde d3vam ediyorum. İliski once aparati sadece 5 dk tutyorum. 2 3 kez aparatsiz denedim. Yariya kadar alabilmistim. Ondan sonra bidaha aparatsiz denemedim. Boyle 1 ay daha devam edeyim diye dusundum. Ne zmn birakcam bilmiyorum arada deneyip anlicaz galiba. Ne kadar zmndr aparatla iliskiyi gerceklestryosun?
Bende 1 aydir boyle devam ediyorum.. 1 2 ay daha deevam edelim bari arada deneyelim.Birkac haftadır bu şekilde deniyorum
Parmakla denedim az oldu sadece bide devlette gitmiştim doktora oda nefes egzersiiz flaan verdi zaten ysptım ama aparat sokmayı pk yapmadım yaniCanim doktora da gitsen kendin evde de calissan iki sey ogrenmek lazim nefes ve icine almak. Aparat kullaniyormusun bilmiyorum ama kullaniyorsan da penis boyutuna gelene kadar ilerle. İliskiden once bir sure aparat kullan. Aparat icindeyken kasilmadan hareket etmeye calis yat uzan bacaklarini ac kapat otur kalk emekleme pozisyonu yap ve butun seks pozisyonlarini aparat icindeyken sadece vucuduna pozisyon seklini vermeye calis.
Canim ya kendine aparat yapicaksin ya da aparat alacaksin.. en kucukten baslayip buyuge dogru ilerleyeceksin. Zaten nefes parmak yapmissin sonrasi gelir zaten. Yetrrki başina grc hemenParmakla denedim az oldu sadece bide devlette gitmiştim doktora oda nefes egzersiiz flaan verdi zaten ysptım ama aparat sokmayı pk yapmadım yani
Dilek ÖcalSiz hangi doktora gidiyordunuz
Evet bende öyle düşünüyorum.. zamanla alısırım herhalde diyorum ama bir yandanda hala vajinismus devam ediyorda kendımı mı kandırıyorum diyorum bi karamsarlık çöküyorBende 1 aydir boyle devam ediyorum.. 1 2 ay daha deevam edelim bari arada deneyelim.Ama kayganlastirici olmadan cok zmn aliyor zaten..
Yok yok karamsarlik yokEvet bende öyle düşünüyorum.. zamanla alısırım herhalde diyorum ama bir yandanda hala vajinismus devam ediyorda kendımı mı kandırıyorum diyorum bi karamsarlık çöküyor
Kaç gün geçti adetin seninKızlar merhaba. Bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı. ? Ben test yaptırmıştım ve çift çizgi olmuştu..Acaip şekilde mide bulantısı, halsizlik var. Sürekli uzanıyorum. Daha doktora gitmedim. Anne adayları vardir mide bulantısı için ne yapmam lazım. Ben ne yaptıysam fayda etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?