Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim eski vajinismus mesajlarıma bakarsan. Çok uzun bir hikayem var orada tüm detaylar terapim vs yazıyor. Okuyabilirsiniz.

Canim biraz oluyor yazmissin tam olarak ne asamadasin onu soylersen belki yardimci olabiliriz

arkadaşlar merhabalar buraya daha önceleri de yazmıştım vajinusmus konusunda yardım istemiştim. yardım etmeye çalışanlar olmuştu ama kendim deneme yapabilecek gibi değildim değil oraya bir şey sokmak dokunmak bile zor geliyordu evliliğimde 8 ay bitti ve kendi kendime basaramayacagimi anlayarak tedavi olmaya karar verdim sonuçta hiç bir şeyerde bu kadar.mutsuz olmama.değmezdi. araştırmalar yaptım istanbul ankara da başarılı doktorlara ulaştım fakat tedavi ücretlerinin yüksek olması biraz düşündürdü ve biraz daha erteledim. daha sonra kendi oturduğum bölgede doktor araştırmaya karar verdim ve Kocaeli Gebze de burcu Çetinkaya diye bir doktora ulaştım kendisini daha önceden duymuştum arkadaşlarım gebelik sürecini kendisiyle ilerletiyordu çok sevdikleri bir doktordu. muayene olmaya gittim ve tedavi olmaya karar verdim 2 seansta bitti arkadaşlar burcu hanımın en.güzel özelliği diğer doktorlar gibi yüksek fiyatlara hasta görmüyor seans olarak alıyor ücreti bu yüzden ekonomik olarak doktora gitmeyi erteleyen kisiler de rahatlıkla tercih edebilir. eğer kendiniz başarılı olamiyorsaniz ertelemeyin arkadaşlar ucretler yüksek diye de doktora gitmeyi erteliyorsaniz ki ben de bu yüzden ertelemistim şimdi keşke burcu hanıma daha önce gitseydim diyorum kısacası ertelemeyin kendiniz yapamiyorsaniz kendinizi iyice zora sokmayın ve yardım alın.

Merhabalar ben istanbuldayım devlet hastanesine gidiyorum yaklaşık 2ayı geçti hala sonuç alamadım doktor aparat sokuyor gerçekten hiç acımıyor bi 15 dk kadar ilgileniyor benimle evde yapmam gerekiyor bende evde hiç yapamıyorum bu 2ay içinde hiç yapamadım o en başı aşıpta sokamadım aparatı

Nereye gidiyorsun peki?Ben hiç doktora gitmedim ve nereye gideceğime karar veremedim.Çok para da vermek istemiyorum şimdilik çünkü biraz uğraşsam olacak gibi geliyor.

Nereye gidiyorsun peki?Ben hiç doktora gitmedim ve nereye gideceğime karar veremedim.Çok para da vermek istemiyorum şimdilik çünkü biraz uğraşsam olacak gibi geliyor.

İstanbul üniversitesi çapa devlet hastanesine gidiyorum ücretsiz eger yakınsan gitmeni öneririm ilgileniyorlar ama işte ben faydasını göremiyorum yoksa onlarda sorun yok

Kızlar afedersiniz kulak çöpü var elimde ama bi türlü itemiyorum siz nasıl cesaret ettiniz azıcıkta bende olsa o cesaret
Bebek cikabilen bir yol oldugunu dusun, hepimiz turlu egzersizler yaptik hic bir yerimiz acimadi kanamadi yirtilmadi.. Allah orayi da o is icin yaratmis oyle dusunmeye calis. Kulak cöpü kuru olmasin bolca kayganlastirici veya bebe yagi ile yaglamis ol canim. Bir an once ilk asamayi atlat yine yaz buraya hadi yapabilirsin..

14 ay oldu hala ,kurtulamadim bu durumdan ,az sonra tekrar deneyeceğim ve çok korkuyorum ,vemcaine sprey kullanacağım , kas gevşetici yuttum , bu gidişle evliliğim bitecek ne yapabilrim bilmiyorum , spreyle yenen varmı acaba acı hissediliyormu

Bu akşam başarmış olabilmeyi çok isterdim çünkü evlilik yıldönümümüz normal çiftler gibi olabilmeyi çok isterdim
Bu akşam uğraştım kuşak çöpünü yapamadım regli dönemimde yakın belki daha çok kastım bilemiyorum

Yapilamayacak bisey degil gercekten kendiniz olmuyosa mecbur doktor arkadaslar bunun kacisi yok
baska da caresi yok
mecbur olacak o egzersizler bi mucize olmuyor
önce bunu kabul etmelisiniz
evet insan diyoki yapamam asla
ama evliliginiz geleceginiz söz konusu
yas da ilerliyor haliyle
neyi bekliyosunuz
ücrettir sudur budur düsünmeyin ve kendiniz yapamiyosaniz uzman kisilere basvurun
bosu bosuna vakit öldürmeyin
yada kontrolünüzü yaptirdiktan sonra kendiniz cesaret edip yapin egzersizleri ama beklemeyin pisman oluyor insan daha önce yapmadigina

Ben de 10 aydır evliyim..ama zarım yırtılmadı aslında eşim içeri girebiliyo ama zar gitmiyor bi türlü. Tam vajinismus sayılmam sanırım.. cocuk istiyoruz olmuyor nedem böyleyim ben ya cok kötü hissediyorum

Merhaba benim yorumlarıma bak istersen bende operasyon geçirdim sonrası azim ve korkunun üstüne gitmek nasıl yaptığımı hep anlattım yorumlarda umarım sanada cesaret verir
[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Deneme süresi gelince birkaç gün terapi yapıp öyle denemeyi düşünüyorum. Şuan sıkıntılı bir dönem geçirdiğim için çok acılı olacağını düşünüp kendimi şartladırırım diye düşünüyorum. Terapi yapınca en azından durumumu az çok anlarım diye düşünüyorum

Ne kadar ücret ödediniz acaba? 20 bin civarı bir rakam duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…