- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.461
Hayr arkadslar ya murat ulusoyun tedavi ucreti 6000 lira...Ne kadar ücret ödediniz acaba? 20 bin civarı bir rakam duymuştum
20 bin miiNe kadar ücret ödediniz acaba? 20 bin civarı bir rakam duymuştum
20 bin miiiiNe kadar ücret ödediniz acaba? 20 bin civarı bir rakam duymuştum
Canim busemmo nun önceki yazilarina bakarsan en ince detayina kadar anlatmis cözüm yolunu Murat Ulusoy a gitmis kendisideHanımlar ben kendim cozecemeyecegime karar verdim,doktor araştırıyorum kısa sürede çözüme ulaştıracak ,Murat Ulusoy a gidip çözüme kavuşan varmı ,bilgi verirmisiniz
Benim aile hekimim ondan eğitim alıyor bana 1 yıl önce 20 bin civarı demişti. Diğer klinikleri 3.500 7 bin arası fiyatlar20 bin mii
20 bin miiiibiz 5bin ödedik çünkü iki ay önce randevu almıştık şimdi 6bin sanırım. Diyorum ya düğünde takılan bir bileziği bozdurduk. Tabiki yine çok geliyor ama şu anki ki huzurumuz her şeye değer.
Belki aile hekimimizin aldığı eğitim 20bindir siz yanlış anlamışsınızdır. Şu anki fiyatı 6bin çünkü bizzat 3 hafta önce oradaydım.Benim aile hekimim ondan eğitim alıyor bana 1 yıl önce 20 bin civarı demişti. Diğer klinikleri 3.500 7 bin arası fiyatlar
Sanırım ıslak bölgede uyusturma etkisi var. Yanma ilk sıkınca oluyor ama hemen geçiyor dayanılmayacak gibi değil birde içine sıkman lazım dış kısmı çok uyusturmuyor sanki.. çok faydasını göreceksin kullanmanı tavsiye ederim anormal bir yanma değilse sık dişini biraz hemen uyuşuyor zatenVemcaine sprey aldım ama kullanmaya cesaret edemiyorum aylardır. Bir kere sıktım çok yaktı ve bence sanki uyuşturmadı. Yanma yapıyor mu herkeste
Merhaba benimde kan gelmisti 4. Boyda cok ara vermedim egzersize devam ettim. 4. Boyun tamamini alabildiniz mi benim hepsi girmedi bir de mesela elimle tutmazsam geri cikiyo hemen sizinde öyle oluyor mu icinde kalmiyo sabit hemen geri cikiyoMerhabalar. Bu haftasonu kesin bu iş bitecek demiştim ama misafir falan geldi fırsat olmadı denemeye.. neyse 3 4 gün aradan sonra bugün 4. Boy ile egzersizimi yaptım tabi vemcaine sprey ile.. daha sonra içimde bekletiyordum vakit geçsin diye de kıyafetlerimi giyindim iş yapmaya başladım uyuştuğu için rahattım zaten hafif bir sızı hissettim sinek ısırıgından bile az önemsemedim işim bitince iç çamaşırımda minicik kan vardı reglimizin son günlerinde gelen lekelerden bile az ve soluk.. Sanırım o sızı sırasında zar yırtıldı ya da zedelendi neyse ki korkmadım hatta sevindim acı olmadığı içinkendimi birşey başarmış gibi hissediyorum oysa kan benim korkulu rüyamdı şimdi birkaç gün ara vermem gerekir mi acaba egzersize yani yanma vs olur mu acaba sprey kullandığım için
Canim yeteri kadar ilerlememissin. Yarisindan biraz daha ilerledikten sonra geeri cikmaz. Bide ilerledikten sonra nefesi ayarla gevsetmeye calis. İyice rahatla. Aparati icinde zamanla daha az hissediceksin.Merhaba benimde kan gelmisti 4. Boyda cok ara vermedim egzersize devam ettim. 4. Boyun tamamini alabildiniz mi benim hepsi girmedi bir de mesela elimle tutmazsam geri cikiyo hemen sizinde öyle oluyor mu icinde kalmiyo sabit hemen geri cikiyo
Tamamını alamadım bir yerden sonra gitmiyor sanki bir duvara çarpıyor gibi karnımda baskı oluşuyor yarısından fazlası giriyor amaMerhaba benimde kan gelmisti 4. Boyda cok ara vermedim egzersize devam ettim. 4. Boyun tamamini alabildiniz mi benim hepsi girmedi bir de mesela elimle tutmazsam geri cikiyo hemen sizinde öyle oluyor mu icinde kalmiyo sabit hemen geri cikiyo
Benimde öyle oldu ama birakinca geri cikiyorTamamını alamadım bir yerden sonra gitmiyor sanki bir duvara çarpıyor gibi karnımda baskı oluşuyor yarısından fazlası giriyor ama
Aslinda yarisindan fazlasi giriyo daha da ilerlemiyor ama itmeyi birakinca hemen cikiyo benimki 3. Boy da öyle onu sonuna kadar itiyorum biraksam geri cikiyoCanim yeteri kadar ilerlememissin. Yarisindan biraz daha ilerledikten sonra geeri cikmaz. Bide ilerledikten sonra nefesi ayarla gevsetmeye calis. İyice rahatla. Aparati icinde zamanla daha az hissediceksin.
Aynı sey bendede oluyor. En büyük boyun tamamını yapmama rağmen bazen kendiliğinden kayıp geri cıkıyorAslinda yarisindan fazlasi giriyo daha da ilerlemiyor ama itmeyi birakinca hemen cikiyo benimki 3. Boy da öyle onu sonuna kadar itiyorum biraksam geri cikiyo
Tamamı mı çıkıyor geri? Benimde kasların sıkı olduğu yere kadar Çıkıyor sanki ama orda kalıyor kaslardan geçemiyor galibaBenimde öyle oldu ama birakinca geri cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?