Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne kadar ücret ödediniz acaba? 20 bin civarı bir rakam duymuştum
20 bin mii
Ne kadar ücret ödediniz acaba? 20 bin civarı bir rakam duymuştum
20 bin miiii biz 5bin ödedik çünkü iki ay önce randevu almıştık şimdi 6bin sanırım. Diyorum ya düğünde takılan bir bileziği bozdurduk. Tabiki yine çok geliyor ama şu anki ki huzurumuz her şeye değer.

Hanımlar ben kendim cozecemeyecegime karar verdim,doktor araştırıyorum kısa sürede çözüme ulaştıracak ,Murat Ulusoy a gidip çözüme kavuşan varmı ,bilgi verirmisiniz

Merhaba güzel bayanlar.
Bir çok kere yazdım buraya. Özelden de bir çok kişiye yardımcı oluyorum. Doktor değilim sadece yaşadığım aşamaları ve araştırarak öğrendiklerimi insanlara anlatıyorum yani mucize ben değilim mucize sizsiniz. Siz bir şeyler yaptıkça bir şeyler değişir.
Eğer kendiniz aşamıyorsanızda lütfen bir uzmandan destek alın. Ama lütfen bir şeyler yapın.

Benim aile hekimim ondan eğitim alıyor bana 1 yıl önce 20 bin civarı demişti. Diğer klinikleri 3.500 7 bin arası fiyatlar

arkadaşlar 20 bin 6 bin çok fazla.ben Gebze de burcu çetinkaya ile tedavi oldum 900 lira. yazik hepsinin yaptığı iş aynı fazla para vermenize gerek yok. burcu hanım belli bir ücret vermiyor seans seans alıyor parayı. kimi 2 seansta kimi 3 seansta kimi tek seansta çözülüyor neden herkesten aynı parayı alayım diyen işini hakkıyla yapmaya çalışan bir doktor.

Merhabalar. Bu haftasonu kesin bu iş bitecek demiştim ama misafir falan geldi fırsat olmadı denemeye.. neyse 3 4 gün aradan sonra bugün 4. Boy ile egzersizimi yaptım tabi vemcaine sprey ile.. daha sonra içimde bekletiyordum vakit geçsin diye de kıyafetlerimi giyindim iş yapmaya başladım uyuştuğu için rahattım zaten hafif bir sızı hissettim sinek ısırıgından bile az önemsemedim işim bitince iç çamaşırımda minicik kan vardı reglimizin son günlerinde gelen lekelerden bile az ve soluk.. Sanırım o sızı sırasında zar yırtıldı ya da zedelendi neyse ki korkmadım hatta sevindim acı olmadığı için kendimi birşey başarmış gibi hissediyorum oysa kan benim korkulu rüyamdı şimdi birkaç gün ara vermem gerekir mi acaba egzersize yani yanma vs olur mu acaba sprey kullandığım için

Vemcaine sprey aldım ama kullanmaya cesaret edemiyorum aylardır. Bir kere sıktım çok yaktı ve bence sanki uyuşturmadı. Yanma yapıyor mu herkeste
Sanırım ıslak bölgede uyusturma etkisi var. Yanma ilk sıkınca oluyor ama hemen geçiyor dayanılmayacak gibi değil birde içine sıkman lazım dış kısmı çok uyusturmuyor sanki.. çok faydasını göreceksin kullanmanı tavsiye ederim anormal bir yanma değilse sık dişini biraz hemen uyuşuyor zaten

Merhaba benimde kan gelmisti 4. Boyda cok ara vermedim egzersize devam ettim. 4. Boyun tamamini alabildiniz mi benim hepsi girmedi bir de mesela elimle tutmazsam geri cikiyo hemen sizinde öyle oluyor mu icinde kalmiyo sabit hemen geri cikiyo

Merhaba benimde kan gelmisti 4. Boyda cok ara vermedim egzersize devam ettim. 4. Boyun tamamini alabildiniz mi benim hepsi girmedi bir de mesela elimle tutmazsam geri cikiyo hemen sizinde öyle oluyor mu icinde kalmiyo sabit hemen geri cikiyo
Canim yeteri kadar ilerlememissin. Yarisindan biraz daha ilerledikten sonra geeri cikmaz. Bide ilerledikten sonra nefesi ayarla gevsetmeye calis. İyice rahatla. Aparati icinde zamanla daha az hissediceksin.

Tamamını alamadım bir yerden sonra gitmiyor sanki bir duvara çarpıyor gibi karnımda baskı oluşuyor yarısından fazlası giriyor ama

Canim yeteri kadar ilerlememissin. Yarisindan biraz daha ilerledikten sonra geeri cikmaz. Bide ilerledikten sonra nefesi ayarla gevsetmeye calis. İyice rahatla. Aparati icinde zamanla daha az hissediceksin.
Aslinda yarisindan fazlasi giriyo daha da ilerlemiyor ama itmeyi birakinca hemen cikiyo benimki 3. Boy da öyle onu sonuna kadar itiyorum biraksam geri cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…