- 10 Nisan 2019
- 105
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.481
Ben adet oldum bugunKızlar merhaba. Paylaşmak istedim sevincimi. Hamileymişimmm.O yüzden umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Bu hastalığı atlatın ve hamile kalın.
Evet canim yanma yapiyor. Spreyi cubugun sonuna kadar ilerletip sıkmaya ordan basla birazcik cikar tekrr sık biraz daha cık tekrr sık. Bu sprey zaten agiz ici gibi derisiz etleri uyusturuyor. Bende epilasyon icin kullanmak istedim ancak faydasi yok. Ama ilk iliskimi vemcaine ile yapmistim. 2 dk yaniyor hatta zipladim yanmasindan ama sonraki sıkıslarimda o kdar yakmadi...Vemcaine sprey aldım ama kullanmaya cesaret edemiyorum aylardır. Bir kere sıktım çok yaktı ve bence sanki uyuşturmadı. Yanma yapıyor mu herkeste
Tamm. Şoyle yap, ileri gittigi yere kadar götür. Biraz aparati tut al nefes ver nefes sık icinde aparati hisset sonra genislet. Ac bacaklarini ve komple kendini rahat bırak ta ki aparati icinde hissetmeyene kadar yani baskisini hissetmeyene kadar beklet. Bu süre baslarda uzun suruyor ama git gide onu icinde tutmasini ogreniyorsun. Bunu cokca yap emin ol icinde bekledigini goreceksin. Zaten ondan sonra iliskiye tamamen hazir olursunAslinda yarisindan fazlasi giriyo daha da ilerlemiyor ama itmeyi birakinca hemen cikiyo benimki 3. Boy da öyle onu sonuna kadar itiyorum biraksam geri cikiyo
Darısı başına inşallah.Ben adet oldum buguntekrr denicez artik. Gözun aydin canimm seni cokca kutluyorum ❤ artik senide bebisini de opuyorum
Yaaa baharcım çok sevindim bebişini kucağına alacağın günler tez zamanda gelsinKızlar merhaba. Paylaşmak istedim sevincimi. Hamileymişimmm.O yüzden umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Bu hastalığı atlatın ve hamile kalın.
direk kitabını alın, nasıl tedavi ettiğini anlatıyor. Ben kitapta hastasına ne yaptıysa kendime yaparak yendim, birde buradaki başarıları okudum tabi. Hamdolsun bugünlere ve darısı başınıza inşallahHayr arkadslar ya murat ulusoyun tedavi ucreti 6000 lira...
Bu fiyat üzerine bayağı konuştuk belki kendisi karıştırmış olabilir.Belki aile hekimimizin aldığı eğitim 20bindir siz yanlış anlamışsınızdır. Şu anki fiyatı 6bin çünkü bizzat 3 hafta önce oradaydım.
İnşallah canım darısı hepinizin başına.Yaaa baharcım çok sevindim bebişini kucağına alacağın günler tez zamanda gelsin ❤
Evet biraz yanma olur. Ve tek sıkışta uyuşturmuyor 3-4 kere sıkman lazım. Yanınca az dişini sık hemen geçiyor acısı. Ayrıca üst üste sıkmanı tavsiye ederim. Bir kere acı çekmiş olursunVemcaine sprey aldım ama kullanmaya cesaret edemiyorum aylardır. Bir kere sıktım çok yaktı ve bence sanki uyuşturmadı. Yanma yapıyor mu herkeste
Bence de bayağı karıştırmış :) hem Murat Bey bir telefon kadar uzağınızda. Arayabilirsiniz hatta Whatsaptan yazdığınızda her an cevap veriyor ücretini kendine sorup öğrenebilirsiniz. Diğer doktorlar bile 3-5seansta çözüp hatta bazısı çözemeyip 5-6 bin alıyorlar. Murat bey aldığı parayı sonuna kadar hakediyor 1 güne kurtarıyor. Şu an bana 6 bin hiç çok gelmiyor o yüzden. Diğerleri alıyorsa onun daha da hakkıBu fiyat üzerine bayağı konuştuk belki kendisi karıştırmış olabilir.
Tebrik ederimm. Azmin sonuKızlar merhaba. Paylaşmak istedim sevincimi. Hamileymişimmm.O yüzden umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Bu hastalığı atlatın ve hamile kalın.
Cok sevindim canim hayirli olsunKızlar merhaba. Paylaşmak istedim sevincimi. Hamileymişimmm.O yüzden umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Bu hastalığı atlatın ve hamile kalın.
Ozaman ki fiyatı doğru şekilde bilseydim koşma giderdim. Şuan ameliyatlıyım. İyileşme sürecindeyim. 2 yılım gitti ama elimden gelen herşeyi yaptım.hayırlısı böyleymiş diyorum.Bence de bayağı karıştırmış :) hem Murat Bey bir telefon kadar uzağınızda. Arayabilirsiniz hatta Whatsaptan yazdığınızda her an cevap veriyor ücretini kendine sorup öğrenebilirsiniz. Diğer doktorlar bile 3-5seansta çözüp hatta bazısı çözemeyip 5-6 bin alıyorlar. Murat bey aldığı parayı sonuna kadar hakediyor 1 güne kurtarıyor. Şu an bana 6 bin hiç çok gelmiyor o yüzden. Diğerleri alıyorsa onun daha da hakkı
Ben denemiştim hiç işe yaramamıştıArkadaşlar rahatlamak için alkol alıp hafif hani rahatlayıp denense başarı oranı nasıl olur? Daha mı kötü olur?
Çok geçmiş olsun ne ameliyatı oldunuz? Keşke gitseydiniz keşke arasaydınız. Ya aramaya çekiniyosanız whatsaptan yazasaydınız hemen cevap veriyor. Ben bu konuda ondan daha iyi bir doktor bilmiyorum. Çok araştırdım. Zaten onun hastasıyım. Mutluluğumu anlatamam size.Ozaman ki fiyatı doğru şekilde bilseydim koşma giderdim. Şuan ameliyatlıyım. İyileşme sürecindeyim. 2 yılım gitti ama elimden gelen herşeyi yaptım.hayırlısı böyleymiş diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?