Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eş parmağı yani
Ona kesinlikle dokundurtmuyorum altta olamiyorum elinide sürdürtmüyorum. Ben ilk ilişkimi yapabildim kızlığım bozuldu yani ama kendimi kasarak yaptım eşimde ani bi şekilde girdi artık olsun diye canımıza tak etmişti ilk deneyimim öyle oldu kızlık bozuldu ama canım çok yandi şimdi 2.kez asla yapamıyorum 2 ay geçti artık ertelemek istemiyorum doktora gitmeye karar verdim 2 gün somra gidicem bakalım deneyimlerimi size yazarım arkadaşlar

canım hiç korkma reyyan hocayla çözdüm ben. ne olduğunu almadan çözülecek. hiç pişman değilim bilezik bozdurduğuma. keşke hiç uğraşmadan gitseydim, yıpranmışım iyice son umudumdu artık hoca

Ben herada tedavi oldum. Önce kendim elimle vajinayı biraz genişletip sonrasında Penisin tamamını alabiliyorum ama penis içimdeyken çok ağrım oluyo. Şu kasmama işini nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar, var mı bi formülü. Bide eşimle sorunlarımız var, aramızdada cinsel soğukluk oluştu. Görev gibi ön sevişme nerdeyse olmadan sırf bu olayı çözebilmek için yapıyorum resmen. Çünkü eşime dokundukça dahada geriliyorum. Oda ilişkide bişey hissetmediğini söylüyor. Baştan beri değişik bi adam zaten. Dokunmaz, durduk yere öpüşmeyi sevmez, sevişmekten pek hoşlanmaz. Aylarca dokunmasa umrunda olmaz. Açıkçası artık mecburen kendi yoluma bakabilmek için bu sorunu çözmek derdindeyim arkadaşlar. Ama bu şekildede olmuyor. Bazen uyuşturucu krem sürüyorum. O zaman ilişki esnasında ne acı var ne de bir his. Eğer sürmezsemde ağrı ve acı. Nasıl aşıcam bunu bir yol gösterin. Nasıl kasmayacam

Bence tedavi olduğun yerle tekrar görüşmelisin o kadar para verdin demekki tam bitmemiş tedavin beyninde hala korkuların varki kasıyorsun kendini bence ara ve tedavimi bitirdik ama böyle böyle de konuş rahat yapana kadar seninle görüşme yapmaları lazım diye biliyorum

Valla benim de eşimle sorunlarım var.Artık cinsel olarak biraraya bile gelemiyoruz neredeyse.Zaten aramız bozuk olduğunda biz yaklaşmıyoruz hiç birbirimize malesef ,siz yine yapıyormuşsunuz bir şeyler ama ön sevişme olmadan zor olur bence.

Görüştüm tekrar. Şehir dışındayım ankaraya gidemiyorum her an. Eşimle aramızdaki olumsuz durumdan dolayı psikoterapi önerdi. Ön sevişmeyi uzun tutun gevşeyin dedi. Ama o duygu durumumdan dolayı yapabildiğim, gevşeyebildiğim bir durum değil şu an.

Eşinizle inşallah sorunlarınız aşılabilecek şeylerdir, ve aşarsınız bu durum yansıdığı için zorlanıyoosundur kesin o zaman inşallah iyi olursunuz eşinle

arkadaşlar spreyle denemeye karar verdim ama spreyi vajina içine sokmak tuhafıma gidiyor girişten sıksak olmaz mı etki etmez mi? mikrop kaparım ya da çıkarırken tahriş olur acır diye korkuyorum. spreyle yenenlerden tavsiyeler bekliyorum msj da atabilirsiniz

Eşinizle inşallah sorunlarınız aşılabilecek şeylerdir, ve aşarsınız bu durum yansıdığı için zorlanıyoosundur kesin o zaman inşallah iyi olursunuz eşinle
Youtube da jacopson Egzersizi var onu yapın 20 dklık bişey aşırı rahatlatıyor. Ben doktor önerisi ile onu yapıyordum. Öncesinde 15 dk eşli duş ve 15 dk ön sevişme var.

O kadar para veriliyor o klinikler garanti vs veriyor. Doktorunuza anlattınız mı ? Siz henüz tam iyileşmiş sayılmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…