Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk defa da dışına sık canım girişe. sonra oraya uyuşunca it içine sık. içerideki kanal uyuşmazsa yine zorlanırsın. yanma olacak, hemen bepanten ya da ultrason jeli sık. hafifletir sızını

Eşimle benimde arama soğukluk girdi yani ben içime kapandım sanki ilk başlarda hep konuşurdum bu konuyla ilgili bugün şöyle yaptım böyle yaptım diye kulak çubuğunu girdirdiğimde nasıl sevinçle anlatmıştım ama şimdi içimden gelmiyor 4. Boy aparatı yaptım adamın haberi yok bilse belki başarmışsın gel deneyelim uğraşalım diyecek ama yok içimden gelmiyor bu konuyu açmak bazen bana dokunacak diye korkuyorum artık sonucu olmayan yakınlaşmalar tatmin etmiyor beni mutlu olmuyorum ve sıkıldım ama eşime bunu diyemiyorum adam ne yapsın benim yüzümden olmuyor... sırf o mutlu olsun diye birşeyler oluyor ve ben depresyona doğru yol alıyorum sanırım psikolojim iyice mahvoldu..

4. Boyu yapmissin iliski denemenin tam vakti. Ilk once aparatla dene ve ardindan esinle dene o zaman kafanin nasil rahatlayacagini goreceksin

4. Boyu yapmissin iliski denemenin tam vakti. Ilk once aparatla dene ve ardindan esinle dene o zaman kafanin nasil rahatlayacagini goreceksin
Tam deneyeceğim gece geç gelmiştik eve eşim uyumuş ben aparatla uğraşırken benimde kanamam oldu biraz uyandırmadım o yüzden ertesi günde regl oldum önümüzdeki hafta artık inşallah.. böyle yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip olmadığında insan daha çok üzülüyor önceden en azından olmuyor birşey girmiyor falan diyordum.

Kasılmalarınız sık ve düzenli ilişki ile düzelecektir. Tabi bunu bir görev olarak yaptığınız zaman yeteri kadar gevşeyemiyor ve ıslanamıyorsunuz. Kafanızda acaba yine ağrım olacak mı düşüncesi var. O yüzden rahat olamıyorsunuz.
Tedavi olmuşsunuz artık bu hastalığı yemişsiniz bunu kendinize söyleyin. Şimdi işler artık zevk almaya bakıyor. E bunun içinde neticede karı kocasınız biraz olaya seksilik katabilirsiniz. Her zamanki hello kittyli pijamalar yerine daha seksi iç çamaşırları giyinip güzel kokular sürünüp birazda ön sevişmeyle hem siz heyecanlanıp ıslanıp gevşeyeceksiniz hemde eşiniz daha istekli olacaktır.

hanımefendinin ne giydiğini nereden biliyorsunuz? vajinismuslu biriyle böyle mi konuşulur? çok yazık

Evet anlattım. Eşimle aramdaki soğukluk sebep oluyor sanırım. Bende anlayamıyorum. Doktorda öyle düşünüyor psikoterapi almalısınız dedi

O psikoterapiyi onların vermesi ve düzeltmesi lazım. Hera klinik hep böyle yapıor işi bitince eyvallahları yok. Bence sıkıştır onları.
Ama eş soğukluğu bende de vardı. Temeline inmelisin. Neden böyle bu adam diye şahsen ben adamı çok bunaltıyordum hep ilgi bekliyordum suçlar gibi konuşuyordum. Ben kendimi düzeltince hem davranışsal olarak hem fiziksel olarak adamda düzeldi çok şükür. Borç veya iş yerinde arkadaş sorunu varsa onlardan da olur. Rahatlatmaya çalış sorununbulmaya çalış cnm empati kurarak, özeleştiri yaparak. İnş düzelir

hanımefendinin ne giydiğini nereden biliyorsunuz? vajinismuslu biriyle böyle mi konuşulur? çok yazık
Birincisi Hanımefendinin tabikide ne giydiğini bilemem zaten böyle bir iddiamda yok.
İkincisi bende eski bir vajinismusum. Yani bayanın yaşadığı aynı sorunları bende yaşadım.
Üçüncüsü vajinismus tedavisi yanında psikoterapide gördüm buraya bunları yazmamın amacı insanlara birazcık olsun yardım edebilmek.

Eşinizle terapi yapın yani yanınızda olsun. Biz beraber yapıyorduk ve ilerleme olduğunda benden daha çok seviniyordu Bende çok mutlu oluyordum. Hep çabanız da görmüş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…