- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.541
Bu kasmamanın bir formülü var mı
arkadaşlar spreyle denemeye karar verdim ama spreyi vajina içine sokmak tuhafıma gidiyor girişten sıksak olmaz mı etki etmez mi? mikrop kaparım ya da çıkarırken tahriş olur acır diye korkuyorum. spreyle yenenlerden tavsiyeler bekliyorum msj da atabilirsiniz
Bu kasmamanın bir formülü var mı
Teşekkür ederim deneyeceğimYoutube da jacopson Egzersizi var onu yapın 20 dklık bişey aşırı rahatlatıyor. Ben doktor önerisi ile onu yapıyordum. Öncesinde 15 dk eşli duş ve 15 dk ön sevişme var.
Evet anlattım. Eşimle aramdaki soğukluk sebep oluyor sanırım. Bende anlayamıyorum. Doktorda öyle düşünüyor psikoterapi almalısınız dediO kadar para veriliyor o klinikler garanti vs veriyor. Doktorunuza anlattınız mı ? Siz henüz tam iyileşmiş sayılmazsınız.
Eşimle benimde arama soğukluk girdi yani ben içime kapandım sanki ilk başlarda hep konuşurdum bu konuyla ilgili bugün şöyle yaptım böyle yaptım diye kulak çubuğunu girdirdiğimde nasıl sevinçle anlatmıştım ama şimdi içimden gelmiyor 4. Boy aparatı yaptım adamın haberi yok bilse belki başarmışsın gel deneyelim uğraşalım diyecek ama yok içimden gelmiyor bu konuyu açmak bazen bana dokunacak diye korkuyorum artık sonucu olmayan yakınlaşmalar tatmin etmiyor beni mutlu olmuyorum ve sıkıldım ama eşime bunu diyemiyorum adam ne yapsın benim yüzümden olmuyor... sırf o mutlu olsun diye birşeyler oluyor ve ben depresyona doğru yol alıyorum sanırım psikolojim iyice mahvoldu..Ben herada tedavi oldum. Önce kendim elimle vajinayı biraz genişletip sonrasında Penisin tamamını alabiliyorum ama penis içimdeyken çok ağrım oluyo. Şu kasmama işini nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar, var mı bi formülü. Bide eşimle sorunlarımız var, aramızdada cinsel soğukluk oluştu. Görev gibi ön sevişme nerdeyse olmadan sırf bu olayı çözebilmek için yapıyorum resmen. Çünkü eşime dokundukça dahada geriliyorum. Oda ilişkide bişey hissetmediğini söylüyor. Baştan beri değişik bi adam zaten. Dokunmaz, durduk yere öpüşmeyi sevmez, sevişmekten pek hoşlanmaz. Aylarca dokunmasa umrunda olmaz. Açıkçası artık mecburen kendi yoluma bakabilmek için bu sorunu çözmek derdindeyim arkadaşlar. Ama bu şekildede olmuyor. Bazen uyuşturucu krem sürüyorum. O zaman ilişki esnasında ne acı var ne de bir his. Eğer sürmezsemde ağrı ve acı. Nasıl aşıcam bunu bir yol gösterin. Nasıl kasmayacam
4. Boyu yapmissin iliski denemenin tam vakti. Ilk once aparatla dene ve ardindan esinle dene o zaman kafanin nasil rahatlayacagini goreceksinEşimle benimde arama soğukluk girdi yani ben içime kapandım sanki ilk başlarda hep konuşurdum bu konuyla ilgili bugün şöyle yaptım böyle yaptım diye kulak çubuğunu girdirdiğimde nasıl sevinçle anlatmıştım ama şimdi içimden gelmiyor 4. Boy aparatı yaptım adamın haberi yok bilse belki başarmışsın gel deneyelim uğraşalım diyecek ama yok içimden gelmiyor bu konuyu açmak bazen bana dokunacak diye korkuyorum artık sonucu olmayan yakınlaşmalar tatmin etmiyor beni mutlu olmuyorum ve sıkıldım ama eşime bunu diyemiyorum adam ne yapsın benim yüzümden olmuyor... sırf o mutlu olsun diye birşeyler oluyor ve ben depresyona doğru yol alıyorum sanırım psikolojim iyice mahvoldu..
Adet oldumPeynirsizzz test yaptın mii
Yaa hadi hayırlısı o zaman . Ben hamileyimAdet oldum1 ay sonrada tatile gidiyoruz artik bebegi 2 ay sonra falan bidaha denicez
Tam deneyeceğim gece geç gelmiştik eve eşim uyumuş ben aparatla uğraşırken benimde kanamam oldu biraz uyandırmadım o yüzden ertesi günde regl oldum önümüzdeki hafta artık inşallah.. böyle yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip olmadığında insan daha çok üzülüyor önceden en azından olmuyor birşey girmiyor falan diyordum.4. Boyu yapmissin iliski denemenin tam vakti. Ilk once aparatla dene ve ardindan esinle dene o zaman kafanin nasil rahatlayacagini goreceksin
Gercekten miiYaa hadi hayırlısı o zaman . Ben hamileyim
Ayy aminn inşallah Rabbim herkese nasip etsin . Size de inşallah biran önce hayırlısıylaGercekten miiyaa tebrkk ederim canim❤❤❤ saglikla al kucagina insallah insallah allahim herkese versin
Kasılmalarınız sık ve düzenli ilişki ile düzelecektir. Tabi bunu bir görev olarak yaptığınız zaman yeteri kadar gevşeyemiyor ve ıslanamıyorsunuz. Kafanızda acaba yine ağrım olacak mı düşüncesi var. O yüzden rahat olamıyorsunuz.Ben herada tedavi oldum. Önce kendim elimle vajinayı biraz genişletip sonrasında Penisin tamamını alabiliyorum ama penis içimdeyken çok ağrım oluyo. Şu kasmama işini nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar, var mı bi formülü. Bide eşimle sorunlarımız var, aramızdada cinsel soğukluk oluştu. Görev gibi ön sevişme nerdeyse olmadan sırf bu olayı çözebilmek için yapıyorum resmen. Çünkü eşime dokundukça dahada geriliyorum. Oda ilişkide bişey hissetmediğini söylüyor. Baştan beri değişik bi adam zaten. Dokunmaz, durduk yere öpüşmeyi sevmez, sevişmekten pek hoşlanmaz. Aylarca dokunmasa umrunda olmaz. Açıkçası artık mecburen kendi yoluma bakabilmek için bu sorunu çözmek derdindeyim arkadaşlar. Ama bu şekildede olmuyor. Bazen uyuşturucu krem sürüyorum. O zaman ilişki esnasında ne acı var ne de bir his. Eğer sürmezsemde ağrı ve acı. Nasıl aşıcam bunu bir yol gösterin. Nasıl kasmayacam
Kasılmalarınız sık ve düzenli ilişki ile düzelecektir. Tabi bunu bir görev olarak yaptığınız zaman yeteri kadar gevşeyemiyor ve ıslanamıyorsunuz. Kafanızda acaba yine ağrım olacak mı düşüncesi var. O yüzden rahat olamıyorsunuz.
Tedavi olmuşsunuz artık bu hastalığı yemişsiniz bunu kendinize söyleyin. Şimdi işler artık zevk almaya bakıyor. E bunun içinde neticede karı kocasınız biraz olaya seksilik katabilirsiniz. Her zamanki hello kittyli pijamalar yerine daha seksi iç çamaşırları giyinip güzel kokular sürünüp birazda ön sevişmeyle hem siz heyecanlanıp ıslanıp gevşeyeceksiniz hemde eşiniz daha istekli olacaktır.
AminnnAyy aminn inşallah Rabbim herkese nasip etsin . Size de inşallah biran önce hayırlısıyla
Evet anlattım. Eşimle aramdaki soğukluk sebep oluyor sanırım. Bende anlayamıyorum. Doktorda öyle düşünüyor psikoterapi almalısınız dedi
Birincisi Hanımefendinin tabikide ne giydiğini bilemem zaten böyle bir iddiamda yok.hanımefendinin ne giydiğini nereden biliyorsunuz? vajinismuslu biriyle böyle mi konuşulur? çok yazık
Eşinizle terapi yapın yani yanınızda olsun. Biz beraber yapıyorduk ve ilerleme olduğunda benden daha çok seviniyordu Bende çok mutlu oluyordum. Hep çabanız da görmüş olurEşimle benimde arama soğukluk girdi yani ben içime kapandım sanki ilk başlarda hep konuşurdum bu konuyla ilgili bugün şöyle yaptım böyle yaptım diye kulak çubuğunu girdirdiğimde nasıl sevinçle anlatmıştım ama şimdi içimden gelmiyor 4. Boy aparatı yaptım adamın haberi yok bilse belki başarmışsın gel deneyelim uğraşalım diyecek ama yok içimden gelmiyor bu konuyu açmak bazen bana dokunacak diye korkuyorum artık sonucu olmayan yakınlaşmalar tatmin etmiyor beni mutlu olmuyorum ve sıkıldım ama eşime bunu diyemiyorum adam ne yapsın benim yüzümden olmuyor... sırf o mutlu olsun diye birşeyler oluyor ve ben depresyona doğru yol alıyorum sanırım psikolojim iyice mahvoldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?