- 27 Nisan 2008
- 471
- 92
- 643
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.561
Kuzum tek yapman gereken regl bitince 4. Boy aparatla rutin egzersiz yapman ben nasil yapiyordum bak aklima geldi 4. Boy aparati bir kere tamamen sok sonra cikar yeniden sok cikar sok bunu kendini 4.boyla rahat hissedene kadar yap zaten aparat sen guc uygulamasan bile rahatca giricek icine emin ol. Iste tam o anda esinle dene ayni pozisyonda ol ve girisi kendin yapmaya calis penisi aparat olarak dusun sanki egzersize devam ediyormussun gibi dusun derin nefes al ve kendini hep cis yapar gibi serbest birak ne kadar kolay oldugunu goreceksin.Tam deneyeceğim gece geç gelmiştik eve eşim uyumuş ben aparatla uğraşırken benimde kanamam oldu biraz uyandırmadım o yüzden ertesi günde regl oldum önümüzdeki hafta artık inşallah.. böyle yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip olmadığında insan daha çok üzülüyor önceden en azından olmuyor birşey girmiyor falan diyordum.
Direk 4. Boyutu yapmayın. Benim terapide 1. Boyut sokup içerde 5 kez sık bırak kaslarını sonra 5 kez daire şeklinde çevir. 5 kez ileri geri yap. Sonra 2. Boyda aynılarını yap 3. Boyda aynılarını yap.4. Boyda da aynılarını yap. 10 gün yapıp p.... denemesi yapın benim terapi böyleydi. P. Dengesinde bu işlemleri yaptıktan sonra yapın. Uyuşturucu krem sürün terapi öncesi. P.. Denemesi olursa 3 gün peşpeşe terapiyi 3 günde terapisi yapın. Benim Darlık olmasa tamamdı da olamadı.Kuzum tek yapman gereken regl bitince 4. Boy aparatla rutin egzersiz yapman ben nasil yapiyordum bak aklima geldi 4. Boy aparati bir kere tamamen sok sonra cikar yeniden sok cikar sok bunu kendini 4.boyla rahat hissedene kadar yap zaten aparat sen guc uygulamasan bile rahatca giricek icine emin ol. Iste tam o anda esinle dene ayni pozisyonda ol ve girisi kendin yapmaya calis penisi aparat olarak dusun sanki egzersize devam ediyormussun gibi dusun derin nefes al ve kendini hep cis yapar gibi serbest birak ne kadar kolay oldugunu goreceksin.
Aksine bende vajinismustum ve boy boy gittim ama 4.boya gelince bastan baslamadim direk 4. Aldim iliski oncesi de 4. Boy ile calistim ve cok kolay iliski olmustu. Herkesin yogurt yiyisi ayridir ve zaten egzersiz yaparken kisiye ozel formuller ortaya cikiyorDirek 4. Boyutu yapmayın. Benim terapide 1. Boyut sokup içerde 5 kez sık bırak kaslarını sonra 5 kez daire şeklinde çevir. 5 kez ileri geri yap. Sonra 2. Boyda aynılarını yap 3. Boyda aynılarını yap.4. Boyda da aynılarını yap. 10 gün yapıp p.... denemesi yapın benim terapi böyleydi. P. Dengesinde bu işlemleri yaptıktan sonra yapın. Uyuşturucu krem sürün terapi öncesi. P.. Denemesi olursa 3 gün peşpeşe terapiyi 3 günde terapisi yapın. Benim Darlık olmasa tamamdı da olamadı.
Psikoterapi veriyorlarmış canm ama ben ankarada yaşamıyorum. Terapi içinde oraya gidemem. Randevu aldım bir psikoterapistten cumartesiye. Benim durumum biraz karışık. Maalesef aramızda aşılmaz dağlar var eşimle. İçimdeki yaralar çok derin. Bana dokununca tüylerim diken diken oluyor. Güzel bir duygu hissetmiyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi o anlarda. Hal böyle olunca kasmamak mümkün olmuyo. Ama bu hastalığı tamamen yendiğimide bilmek istiyorum kendi hayatım için. Kafam çok karışık yaniO psikoterapiyi onların vermesi ve düzeltmesi lazım. Hera klinik hep böyle yapıor işi bitince eyvallahları yok. Bence sıkıştır onları.
Ama eş soğukluğu bende de vardı. Temeline inmelisin. Neden böyle bu adam diye şahsen ben adamı çok bunaltıyordum hep ilgi bekliyordum suçlar gibi konuşuyordum. Ben kendimi düzeltince hem davranışsal olarak hem fiziksel olarak adamda düzeldi çok şükür. Borç veya iş yerinde arkadaş sorunu varsa onlardan da olur. Rahatlatmaya çalış sorununbulmaya çalış cnm empati kurarak, özeleştiri yaparak. İnş düzelir
Ben faydasını görüyordum belki birinin işine yarar diye paylaştım.Aksine bende vajinismustum ve boy boy gittim ama 4.boya gelince bastan baslamadim direk 4. Aldim iliski oncesi de 4. Boy ile calistim ve cok kolay iliski olmustu. Herkesin yogurt yiyisi ayridir ve zaten egzersiz yaparken kisiye ozel formuller ortaya cikiyor
Gülüm bende hamilelik isteyenlerdenim benimde vajinusmus hikayem vardi onu kendi cabalarimla yendim yendikten 7 ay sonra anca hamilelik oldu o da sagliksiz bi gebelikti. Bu ay dusunmeye basladik tekrar ama adet oldum yani bu ay tutmadi malesef. Şunu soracaktim sen seye dikkat ettin mi ilişkiden sonra ayaga hemen kalktın mi uzandin mi biraz oyle bisey var diyorlar yatmak mi gerekli kiDediklerinizi bende uyguladim gerçekten çok rahat oluyormus o pozisyonlarbakalım bizde yumurtlama gününe denk getirdik inşallah tutmuştur . Aynen iki günde bir yapılması gerekiyor. 10. 12. 14. 16. Günler önemli günler hamilelik için
Ben ilişkiden sonra 1 saat kadar yattım kalcama yastık koyarak tuvalete 4 saat çıkmadım banyo etmeden aksma kadar bekledim. Bugün tekrar doktora gittik . Doktor herşey yolunda dedi düşme riskin yok dedi.Gülüm bende hamilelik isteyenlerdenim benimde vajinusmus hikayem vardi onu kendi cabalarimla yendim yendikten 7 ay sonra anca hamilelik oldu o da sagliksiz bi gebelikti. Bu ay dusunmeye basladik tekrar ama adet oldum yani bu ay tutmadi malesef. Şunu soracaktim sen seye dikkat ettin mi ilişkiden sonra ayaga hemen kalktın mi uzandin mi biraz oyle bisey var diyorlar yatmak mi gerekli ki
Hayırlı olsun inş darısı başımıza. Vajinusmusu yenip hamile kalanlara çok seviniyorum unut oluyorsunuz bize..Yaa hadi hayırlısı o zaman . Ben hamileyim
Yaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Bende zannetmiyordum bu kadar erken olacağını.Hayırlı olsun inş darısı başımıza. Vajinusmusu yenip hamile kalanlara çok seviniyorum unut oluyorsunuz bize..
Ne güzel işte cnm Rabbim bekletme iş işte. Baharın da oldu hemen Zehra da hamile benim bildiğim bunlar beklemeden olduYaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Bende zannetmiyordum bu kadar erken olacağını.
Yaa masaplah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hiç bırakmadan devam edin inşallahNe güzel işte cnm Rabbim bekletme iş işte. Baharın da oldu hemen Zehra da hamile benim bildiğim bunlar beklemeden oldu
Cok sevindim senin adina gercekten saglikli olduğuna daha cok sevindim. Ne guzel rabbim seni bekletmemis haziranda yenip temmuz da hamile kaldin sanirim demi ne guzel insallah bizlere de nasip olurBen ilişkiden sonra 1 saat kadar yattım kalcama yastık koyarak tuvalete 4 saat çıkmadım banyo etmeden aksma kadar bekledim. Bugün tekrar doktora gittik . Doktor herşey yolunda dedi düşme riskin yok dedi.
Öncelikle tebrik ederim Evet sıkarsan küçülür. Kasılma ve eşine çok yavaş hareket etmesini söyle. Alışana kadar yavaş yapsın. Yavaş yaptıkça sen ıslanırsın ve hissetmezsin orada hareket ettiğini. Önemli olan kasılmaman sağlıklı haberler vermeni beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?