- 25 Haziran 2019
- 15
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.581
Merhaba bayanlar, öncelikle bu işi kendi halledenler cesaretli olup başaranları içten tebrik ediyorum. BEn 2 senedir bu sayfayı takip ediyorum kulak çöpünü dahi ne yaptıysam yapamadım, sprayı de denedim olmadı.. artık canıma tak etti be bende instagramdan dr. Reyyan özcan hanıma randevu aldım , hemde o şehirde değilim arkadaşlar ama sabah gidip akşam dönücem bitmesi için. PARaya gelince inanın benimde durumum yok bileziğimi bozup gideceğim. Ki birtane kalmıştı onuda ona vereceğim. Demem o ki kimsenin durumu yok ama eğer kendiniz yapamıyorsanız ertelemeyin zaten ertekeme hastalığı bu. Kendi başına yenenleri tekrsr tebrik ediyorum suanda da korkuyorum doktor ne yapacak diye sonucu inşallah size anlatırım ve bende başırırm inşallah..
[/QUOT
Bende Reyyan hocayla yendim vajinismusu daha bir ay önce iyiki hocama gitmişim verdiğimiz ücret gözümüze görünmüyor
Gebze’de Burcu Çetinkaya’nın gidebilirsiniz. Muayene 200lira, seans ücretleri ise 350 lira. Ayrıca çok ilgili bir doktor tavsiye ederim. Yaklaşık 3seansta sorun hallediliyor.Ben kendi kendime artık yenemeyeceğimi düşünüyorum,çünkü bir parmaktan ileriye gidemiyorum malesefBu yüzden de İstanbul'da gittiğiniz iyi yerler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.İlk defa bir doktora gidicem ve bayan olması tercihimdir,çünkü kendimi rahat hissedeceğimi düşünüyorum böyle olunca.Parayı da artık gözden çıkarıcam ama orta halli bildiğiniz güzel yerler varsa bu da iyi olur tabi ki Tedavi kısa sürsün istiyorum,çünkü çok zaman kaybettim ve çalıştığım için her zaman izin alıp gidemiyorum malesef.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
İstanbulda Yeşim Yerçoku öneririm, 3 günde çözüldü benim sorunum, fiyatı da diğerlerine göre uygun.Ben kendi kendime artık yenemeyeceğimi düşünüyorum,çünkü bir parmaktan ileriye gidemiyorum malesefBu yüzden de İstanbul'da gittiğiniz iyi yerler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.İlk defa bir doktora gidicem ve bayan olması tercihimdir,çünkü kendimi rahat hissedeceğimi düşünüyorum böyle olunca.Parayı da artık gözden çıkarıcam ama orta halli bildiğiniz güzel yerler varsa bu da iyi olur tabi ki Tedavi kısa sürsün istiyorum,çünkü çok zaman kaybettim ve çalıştığım için her zaman izin alıp gidemiyorum malesef.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Teşekkürler bakıcam.İstanbulda Yeşim Yerçoku öneririm, 3 günde çözüldü benim sorunum, fiyatı da diğerlerine göre uygun.
Ben de bundan korkuyorum.İleri gidemiyorum çünkü bir türlü ama ameliyat da beni çok korkutuyor.İnşallah çıkmaz bir şey.Size de çok geçmiş olsun teşekkürlerBen de dün muayene için gittim, vajinismustum,vajina girişinin yarısı bir perde ile kapalıymış, septum deniliyor. O yüzden penisin girmesi mümkün değil dedi. Ameliyat olacağım. Küçük bir operasyonla vajina girişindeki o et parçası alınacakmış sonra vajinismus terapilerine başlayacağım inşallah.
Teşekkürler umarım en kısa zamanda sorunsuz çözersinizBen de bundan korkuyorum.İleri gidemiyorum çünkü bir türlü ama ameliyat da beni çok korkutuyor.İnşallah çıkmaz bir şey.Size de çok geçmiş olsun teşekkürler
İstanbulda Yeşim Yerçoku öneririm, 3 günde çözüldü benim sorunum, fiyatı da diğerlerine göre uygun.
[/QUOTE
Fiyatı nedir acaba?
Gebze’de Burcu Çetinkaya’nın gidebilirsiniz. Muayene 200lira, seans ücretleri ise 350 lira. Ayrıca çok ilgili bir doktor tavsiye ederim. Yaklaşık 3seansta sorun hallediliyor.
Evet çok Güleryüzlü, sıcakkanlı, ilgili bi doktor.Doktordan memnun kaldınız mı benimde yarın randevum var inşallah iyi geçer umutsuzum ama
İStanbulda dilek öcal iyi siye biliyorum ben oraya gidecektim görüşmeye gitmiştim şehir değiştirince başka doktora gitmeye karar verdimBen kendi kendime artık yenemeyeceğimi düşünüyorum,çünkü bir parmaktan ileriye gidemiyorum malesefBu yüzden de İstanbul'da gittiğiniz iyi yerler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.İlk defa bir doktora gidicem ve bayan olması tercihimdir,çünkü kendimi rahat hissedeceğimi düşünüyorum böyle olunca.Parayı da artık gözden çıkarıcam ama orta halli bildiğiniz güzel yerler varsa bu da iyi olur tabi ki Tedavi kısa sürsün istiyorum,çünkü çok zaman kaybettim ve çalıştığım için her zaman izin alıp gidemiyorum malesef.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Kızlar bende yarın bulunduğum şehirde tedavisini yapan doktora gidicem randevu günüm geldi..çok heyecanlıyım biraz korku biraz da panik var tabi ..
Konya’da özel bi hastanede canımBenimde randevum yarın çok heycan sardıı hangi ildesin canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririz yeneriz
Yaaa gidin banada söyleyin bende 5inde gidicem ayın randevu aldım o güne korkuyorum açıkcasıİnşallah hepimiz yeneriz ben kendim yenemedim 1yıl ha bugün ha yarın diye geçti
İnşallah hepimiz yeneriz ben kendim yenemedim 1yıl ha bugün ha yarın diye geçti
Nasıl yendiniz gerçekten çok zor durumdayım bende en azından böyle insanlar yazdıkça içim azda olsa rahatlıyor sizde anlarsınız zatenAh hepimiz o güzel duyguyu yaşamak isteriz hele ki biz vajinismuslular.
Bu hastalığı yenmeden önce ben hiç bir zaman anne olamayacağım hiçbir zaman mutlu bir insan olamayacağım derdim hatta eşime eğer benden boşanmak istersen onu anlayabileceğimi bile söylemiştim. Ama biz o dönemleri o kadar güzel atlattık ki bir gün bile hastalığımı yüzüme vurmadı hiçbir zaman hastalığımdan dolayı kavga etmedik hatta bazı zamanlar ne saçma bir hastalık deyip gülüp geçtik. Çünkü inanmıştık birgün gelecek ve ben bu hastalığı yenecektim. Geldide geçti o günler bile.
Allah önce hepimize sağlık versin gerisi geliyor zaten.
Hemde çok iyi anlıyorum seni. Tabi anlatırım sen hangi aşamadasın canım.Nasıl yendiniz gerçekten çok zor durumdayım bende en azından böyle insanlar yazdıkça içim azda olsa rahatlıyor sizde anlarsınız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?