Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben kendi kendime artık yenemeyeceğimi düşünüyorum,çünkü bir parmaktan ileriye gidemiyorum malesefBu yüzden de İstanbul'da gittiğiniz iyi yerler varsa paylaşmanızı rica ediyorum.İlk defa bir doktora gidicem ve bayan olması tercihimdir,çünkü kendimi rahat hissedeceğimi düşünüyorum böyle olunca.Parayı da artık gözden çıkarıcam ama orta halli bildiğiniz güzel yerler varsa bu da iyi olur tabi kiTedavi kısa sürsün istiyorum,çünkü çok zaman kaybettim ve çalıştığım için her zaman izin alıp gidemiyorum malesef.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Gebze’de Burcu Çetinkaya’nın gidebilirsiniz. Muayene 200lira, seans ücretleri ise 350 lira. Ayrıca çok ilgili bir doktor tavsiye ederim. Yaklaşık 3seansta sorun hallediliyor.

Ben de dün muayene için gittim, vajinismustum,vajina girişinin yarısı bir perde ile kapalıymış, septum deniliyor. O yüzden penisin girmesi mümkün değil dedi. Ameliyat olacağım. Küçük bir operasyonla vajina girişindeki o et parçası alınacakmış sonra vajinismus terapilerine başlayacağım inşallah.

İstanbulda Yeşim Yerçoku öneririm, 3 günde çözüldü benim sorunum, fiyatı da diğerlerine göre uygun.

Ben de bundan korkuyorum.İleri gidemiyorum çünkü bir türlü ama ameliyat da beni çok korkutuyor.İnşallah çıkmaz bir şey.Size de çok geçmiş olsun teşekkürler

Gebze’de Burcu Çetinkaya’nın gidebilirsiniz. Muayene 200lira, seans ücretleri ise 350 lira. Ayrıca çok ilgili bir doktor tavsiye ederim. Yaklaşık 3seansta sorun hallediliyor.

Doktordan memnun kaldınız mı benimde yarın randevum var inşallah iyi geçer umutsuzum ama

Doktordan memnun kaldınız mı benimde yarın randevum var inşallah iyi geçer umutsuzum ama
Evet çok Güleryüzlü, sıcakkanlı, ilgili bi doktor. Ben muayene için gittim ve vajina girişimde perde şeklinde et olduğundan ilişkiye girmekte zorlanmışım. Ameliyattan sonra aynı doktora devam edeceğim, 2 seansta çözeriz dedi. eğer Evde kendi kendine çözemiyorsan mutlaka uzman desteği almalısın en büyük hata bu ben de 3 senemi heba ettim

İStanbulda dilek öcal iyi siye biliyorum ben oraya gidecektim görüşmeye gitmiştim şehir değiştirince başka doktora gitmeye karar verdim

Kızlar bende yarın bulunduğum şehirde tedavisini yapan doktora gidicem randevu günüm geldi..çok heyecanlıyım biraz korku biraz da panik var tabi ..

Nasıl yendiniz gerçekten çok zor durumdayım bende en azından böyle insanlar yazdıkça içim azda olsa rahatlıyor sizde anlarsınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…