Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yardımcı olur musunuz lütfen
Kızlar merhabalar,
Ben de birkaç bir şeyler yazıp yardımcı olabileceğim arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.
Eşimle evlendikten sonra uzak mesafede olduğumuz için ilk evlendiğimizde aralıklı olarak birleşmeyi denedik ama olmadı. Hatta ilkinde baya bi kan geldi ve ben gerçekten korktum. Sonraki deneyişlerimizde sanki içimde bir duvar var gibi hissettim. İnternetten araştırdım öncelikle. Tabii ki insan kendisinin vajinismus hastası olmadığını düşünüyor. Ama aynı belirtiler olduğunu okuyunca en sonunda zor da olsa kabullendim. Sonra maddi durumlardan ötürü devlet hastanesine gittim ama pek bir ekstrası olmadığını görünce evde kendim yenmeye karar verdim. Eşimle uzakta olduğumuz için de bolce vaktim oldu.

Ben ilk denediğimde işaret parmağım giriyordu zaten ama iki parmak hiç girmiyordu. Dilatör vs almayı düşündüm ama sonra bu forumda Vemcaine sprey öneren bir yorum gördüm (yazan kişiye çok teşekkür ediyorum). Vücudun ıslak bölgelerine sıkıldığında anestezik etki yapıyor. Yani uyuşturuyor ve acıyı hissetmiyorsun kasları tam kasamıyorsun. Vajinaya sıkıldığında ordaki kaslar da kasılmadığı için içine rahatça bir şeyler girebiliyor. Ben de spreyi denemek istedim. Ve gerçekten bence bu hastalığa sahip herkes denemeli. Çünkü sıktıktan sonra iki parmağım çok rahat girdi. Hatta üç parmağım bile girdi yarısına kadar. Parmaklarımın şeklinden dolayı üç parmağımı ittiremedim. Ve gözlerim doldu gerçekten. Eşimle olacağına inandım. Ve denediğimizde gerçekten başardık. Zorlamasız oldu ve ben sorup durdum tam oldu mu tam oldu mu diye. İki kere spreyle yaptık üçüncüde artık spreye ihtiyaç duymadım. Çünkü hem kaslar alışıyor hem de vajina genişliyor. Ben buraya nasıl kullandığımı yazayım. Denemek isteyen arkadaşlara kılavuz olsun.

Bir elime ayna aldım bir elime de spreyi aldım. Vajina deliğinden iki üç parmak kadar öteden üç dört kez sıktım. Biraz yanma oluyor ilk başta. Ama bir dakika sürmeden bitiyor yanması. Sonra biraz bekledim 5-10 dakika. Önce işaret parmağımı denedim ve kasları kasıp gevşettiğimde hiç acımadığını fark ettim. Eşimle denediğimizde de aynı şekilde hiç acımadı.

Bence birçok şeyden daha etkili oluyor. Hem psikolojik hem fizyolojik ön yargıları vs yenmenize yardımcı oluyor. İnşallah hepimiz çabucak aşarız bu problemi.
Selametle..

15 günde yenen birisi olarak size tavsiyem parmakla yada aparatla farketmez(ben aparat kullanmıştım) mutlaka bi kayganlaştırıcı edinin inanın daha çok kolaylaştırıyor. Burdaki bazı arkadaşlar ultrason jeli demişlerdi ama ben pek kayganlık göremedim bir prezervatif markasının kayganlaştırıcısını aldım. Denemeler yaparken kendinizi başka şeylere odaklayabilirsiniz. Mesela televizyonu açın en sevdiğiniz programı yada filmi izleyin. Bunu yaparken parmağınıza yada aparata kayganlaştırıcı sürüp ıkının yavaş yavaş ittirin. En az yarım saat tekrarlara devam edin. Başaracaksınız.

13 aylık evliyim. 4 aylikken bu illeti yendim. Ve sonra bazı ufak tekef sağlık sorunları oldu halletik bu arada çocuk da düşünüyoruz bi türlü nasip iki kere tedavi oldum olumsuz oldu. Ama bu ay 13.ayımda hamile olduğumu öğrendim. Pazartesi de kalp atışını duyuyacaz inşallah. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
Yenemeyen kin varsa tez zamanda kurtarsın ve hamiş olsun inşallah

Arkadaşlar memleketimizde vajinismus olmamak mümkün mü ? şimdi şimdi biraz rahatladı . Aman kızım dikkat et , aman kızım yanlış birşey yapma hayatın mahvolur, aman onu giyme söz olur , çok sesli gülme hafif derler, bu saçı uzun da işimize mi karışıyor, yok kadının altındaki arabaya bak kimbilir kapatması karısı gibi gibi sürekli yaftalana yaftalana bilinç altımıza işlemiş , doğru düzgün konsantre olup sevişemiyoruz bile. Eşimize güvenemiyoruz, kendimizi teslim edersek hakkımızda ne düşünür diye korkuyoruz. yine iyiyiz valla. Ben İzmir'de her konuda doktorumu buldum arkadaşlar vajinismus konusunda da uzman Dr.Bahar Baykal. tavsiye ederim. bu olay tamamen psikolojik. yok senin vajinan dar yok ameliyat lazım diyenler üçkağıtçılardır haberiniz ola. Kadın 10 numara anlatıyor ve rahatlatıyor. Sevgiler

benim doktorum da başka biri, aynen öyle dedi. kalın zar falan hikâyeymiş. zar ilişkiye engel olacak bir şey değilmiş tamamen kapalı olmadığı takdirde.

Merhaba arkadaşlar, burada yeniyim. Başlık gerçekten çok uzun, epey okudum okudukça gözlerim doldu ne kadar çok aynı sorunu yaşayan varmış. Biraz uzun yazıcam ama yenen arkadaşlar öneri yazarsa çooook sevinirim. Ben 9 aydır evliyim ve hala birliktelik yaşayamadık. İlk başlarda başarısız denemeler oldu, anestezik kremle denedim, alkol alıp denedim. Hep bacaklarımı kapatıp kendimi kastım, olmadıkça çok üzülüp ağlıyordum, artık bi süre sonra eşimle denemeyi bıraktık. Bunun benim başıma geldiğine inanamıyordum çünkü aslında cinsel isteği yüksek olan birisiydim hep, bu konulardan tiksinen biri değildim. Hep erteledik nasılsa olur diye, sorunu görmezden geldik, lafını bile açmaz olduk. Arada bir ben dilatörlerle biraz deneme yapıyordum ama ciddi şekilde değil. İlk iki boy dilatörü yapabiliyorum, üçüncü boy da zar zor ilerliyor bir miktar ama git gel yapamıyorum rahat şekilde. O aşamada bıraktım hep, daha fazla ilerleyemedim.

En sonunda bu durum bana çok koymaya başladı, eşime haksızlık etmeye başladığımı hissediyordum, onun anlayışına karşı ben yeterince çaba göstermiyordum. Aynı evde iki ev arkadaşı gibi yaşamak çok koymaya başladı, kendimi cinsel yönden eksik hissettiğim için saçma sapan kıskançlıklarım başladı. Sonuç olarak burada okuduğum bir doktordan randevu alıp gittim bugün.

Kendi ince boy dilatörleriyle giriş yaptı, tabii ki çok gerildim ter bastı ama vajinada acı hissetmedim. Kalınlıkları git gide arttırdı, baskı ve orada bir şey olması hissini sevmedim, ama acı da hissetmedim. Derken benim yanımda götürdüğüm kendi dilatörlerime geçtik. En inceden başladık, sonra benim evde kendi başıma yapamadığım 4. boy dilatörü uyguladı, canım baya yandı Dedi ki bunu bile aldıysan zaten penis bundan daha ince, onu da alırsın. Eşimin penisinin 4. boy dilatörden oldukça daha büyük olduğunu söyledim, nedense inanmamış gibi bi tavrı oldu. 3 parmağını soktu bu kez, canım epey yandı 4. boy dilatör ve 3 parmak ile. Evde anestol krem ile eşli deneme yapmamı önerdi, yapamazsak 1 seans daha randevu almamı söyledi.

Şimdi sorunlar şunlar, birincisi doktor o çatalda dilatörleri bana kendisi uygularken ve bana komut verirken insan kendini mecbur hissediyor. Benim evde yarım saat uğraşıp almayı başardığım küçük dilatörleri iki dk'da uyguladı. Çünkü ben değil o yapıyordu. O en büyük dilatörü canım acısa da uyguladı, ben evde bunu yapamıyorum ki, canım acıyınca hemen bırakıyorum
ikincisi, 4. dilatörün normal bir penisten daha büyük olduğunu söylemesi. 4. dilatörde baya kötü acı hissettim, akşama doğru ancak geçti acısı. Benzetmemi bağışlayın ama anlaşılması için söylüyorum, eşimin penisi el bileğimden azıcık daha kalın. 4. dilatör acı veriyorsa ben eşli denemeyi nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum. Artık bu aşamadan sonra geri dönemem, araya zaman sokmamam lazım. Başarabilir miyim nolur bi yol gösterin yenen tecrübeli arkadaşlar.

Son düzenleme:
Anestol krem fazla uyusturmuyor bence wemcaine sprey dene daha etkili ve kullanması daha kolay en ileriye kadar itip sıkabiliyorsun kremi sürmek zor. Canın ne kadar tatlı olursa olsun acıma kendine ölüm yok sonunda acının çoğu psikolojik zaten kararlı ol ve it.

dilatör konusunda cesaretim baya yerine geldi bugünkü seanstan sonra. Asıl eşli denemeden çok çekiniyorum boyut sorunundan dolayı. Dr da dilatör değil eşli deneme önerdi, bugün seans sonrası biraz iyileşsin diye denemedim, yarın da yapamayıp araya zaman sokmuş olursam çabalarım sıfırlanmaz inş. Eşle birleşmeyi başaramazsam dilatöre dönücem yine, en azından ilerleme olmasa bile gerileme olmasın.
Wemcaine spreyi doktora sordum yakar dedi, ama yine de alıcam burada epey tavsiye edilmiş. Sonuçta anestol de lidokainli o da yakabilir.

Vajinismus tedavisinde doktorum aynen şunu söylemişti VAJİNADA SİNİR YOK. hayda ben şok. Sinir olmayan bir yer nasıl ağrır acır dedim. Beynimizin bize oynadığı oyundan başka bir şey olmadığını öğrendim. Tabikide sadece sebep olarak bu değil vajinismus eğer fizyolojik bir sıkıntı yoksa temelde psikolojik bir rahatsızlık o yüzden önce zihnide temizlemek gerekiyor.
Acı ağrı kelimelerini bırak dile getirmeyi düşünme bile. Aparatlarla çalışma yaparken sesli bir şekilde içinde olduğunu onu hissettiğini söyle kendine. Her türlü pozisyonda aparatlarla çalışma yap. Yine aparatlarla çalışırken kegel egzersizi yap gel git yap aparatlarla vajinayı yanlara doğru esnet gibi gibi.. Bol bol egzersiz yap. Mutlaka bol kayganlaşyırıcı veya bebeyağı kullan birde gerçekten vemcaine sprey mucize bir şey.
Eşli deneme yapacağın zaman önce bir güzel vajinayı yağla ve vemcaine spreyi kullan sonra aparatlarla çalış hatta eşinde yanında olsun onunla birlikte çalış aparatlar içindeyken eşine ver oda yapsın çünkü bazı çiftler yön konusunda sıkıntı yaşabiliyorlarmış o açıdan eşle çalışmak iyi oluyormuş. Aparatlarla çalıştıktan hemen sonra penis denemesine geçin. Genelde bayanın üstte olduğu pozisyon daha başarılı oluyor çünkü hala kontrol sende olduğu için. Ve kendini asla sıkma gevşet aparat gibi düşünüp kendini rahatla ve yapabileceğine inan

Kızlar bugün doktora gittim kontrole. 2 parmak 2 boğum verdi. 1 hafta da çok iyi ilerledin dedi hatta bana 1 parmak 2 boğum verdi zaman kaybetmek istemiyorum ben dedim o şekilde yükseltti. Sen vajinusmus değilsin performans kaygın var dedi. Bu ne demek böyle birşey duyan var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…