- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.801
İzmirde birçok eczanede var, ayrıca muadili de olur üzerinde %10 lidokain yazsın yeter önemli olan içerikizmirdeyim, çevre eczanelere baktım ama hemen baska bir şeyler öneriyorlar ellerinde olmayınca.
Vajinismus tedavisinde doktorum aynen şunu söylemişti VAJİNADA SİNİR YOK. hayda ben şok. Sinir olmayan bir yer nasıl ağrır acır dedim. Beynimizin bize oynadığı oyundan başka bir şey olmadığını öğrendim. Tabikide sadece sebep olarak bu değil vajinismus eğer fizyolojik bir sıkıntı yoksa temelde psikolojik bir rahatsızlık o yüzden önce zihnide temizlemek gerekiyor.
Acı ağrı kelimelerini bırak dile getirmeyi düşünme bile. Aparatlarla çalışma yaparken sesli bir şekilde içinde olduğunu onu hissettiğini söyle kendine. Her türlü pozisyonda aparatlarla çalışma yap. Yine aparatlarla çalışırken kegel egzersizi yap gel git yap aparatlarla vajinayı yanlara doğru esnet gibi gibi.. Bol bol egzersiz yap. Mutlaka bol kayganlaşyırıcı veya bebeyağı kullan birde gerçekten vemcaine sprey mucize bir şey.
Eşli deneme yapacağın zaman önce bir güzel vajinayı yağla ve vemcaine spreyi kullan sonra aparatlarla çalış hatta eşinde yanında olsun onunla birlikte çalış aparatlar içindeyken eşine ver oda yapsın çünkü bazı çiftler yön konusunda sıkıntı yaşabiliyorlarmış o açıdan eşle çalışmak iyi oluyormuş. Aparatlarla çalıştıktan hemen sonra penis denemesine geçin. Genelde bayanın üstte olduğu pozisyon daha başarılı oluyor çünkü hala kontrol sende olduğu için. Ve kendini asla sıkma gevşet aparat gibi düşünüp kendini rahatla ve yapabileceğine inan
elimdeki kremde öyle yazıyor. demek ki iş görür. ama etkisi çok çabuk geçiyor bunun :))İzmirde birçok eczanede var, ayrıca muadili de olur üzerinde %10 lidokain yazsın yeter önemli olan içerik
aynen, ben de evlenmeden önce çiş yaptığım yerde sanıyordum vajeni. sonra iyice aşağıda sandım. meğer ikisinin ortasından giriliyormuşEvet bana da öyle dedi psikiyatri doktorum vajinanın resmini gösterdi ben o kadar cahilmişim ki afedersiniz oranın yerini bile farklı biliyormuşum adam şok oldu. Yani gitmeden çözmüştüm ama söyledim yine de aklımdakini. Ölçü verdi bu kadar geniş dedi , giren şeyin şeklini alır dedi. İstemsiz kaslar orası dedi biz kasların yorulma zaafından yararlanacağız dedi egzersizlerin de amacı oymuş ama tam 30 dakika her gün yapmak gerekiyormuş
aynen, ben de evlenmeden önce çiş yaptığım yerde sanıyordum vajeni. sonra iyice aşağıda sandım. meğer ikisinin ortasından giriliyormuş
Nolur benim düştüğüm hataya düşme. Bende 15 ay sonra birleşme sağlamıştım sonra umursamadım 2 sene daha sürdü.. Yapmışken ilerlet acı değil baskı var sadeceBiyoloji öğretmeni hastası varmış o bile yanlış biliyormuş olabiliyor böyle şeyler dedi :) sen tam olarak hangi aşamadasın doktora gidiyorsun sanırım. İnşallah herkes yener. Biz birkez birleşme sağlamıştık az da olsa devamı gelmiyor
Nolur benim düştüğüm hataya düşme. Bende 15 ay sonra birleşme sağlamıştım sonra umursamadım 2 sene daha sürdü.. Yapmışken ilerlet acı değil baskı var sadece
Bizim ilk hafta olmuş acemilikten farketmemişiz. Eşim nevresim takımında pembesi Bi leke vardı bak oldu demişti de inanmamıştım. Bak orası açık şuan inan üstüne gitsen Bi sıkıntı kalmıcak. Evet yendim çok şükür darısı bu sıkıntıyı çeken herkesin başınaYaayendiniz mi peki. Bende de bir kez oldu afedersiniz çok az pembemsi geldi. O da peçete ile silince. Ve sanki altıma yapacak gibi oldum dediğiniz gibi baskı ama onu Nasıl yaptım bilmiyorum 27 ayı geçiyoruz daha yapamadım baktık olmuyor psikiyatri ye gidiyorum
Krem farklı daha geç uyuşuyor çabuk geçiyor sprey sıvı olduğu için hemen uyuşturma başlıyor , kremlerde çoğu %5 lidokain oluyor 10 da vardır ama etki azelimdeki kremde öyle yazıyor. demek ki iş görür. ama etkisi çok çabuk geçiyor bunun :))
Bizim ilk hafta olmuş acemilikten farketmemişiz. Eşim nevresim takımında pembesi Bi leke vardı bak oldu demişti de inanmamıştım. Bak orası açık şuan inan üstüne gitsen Bi sıkıntı kalmıcak. Evet yendim çok şükür darısı bu sıkıntıyı çeken herkesin başına
Çocuk isteği ağır basınca üzerine gittik sadece Bi kaç kez vemcaine spreyi kullandım ama çok canımı yaktı. Dedim bu acıya dayandım acısa nolcak. Asla acı yok sadece baskı hissi var değişik hissediyorsun kendiniBizimde ilk aylarda 1 kez oldu. Hüngür hüngür ağlamıştım. Eşim yapamasakta her denememizde bittiğinde sanki olmuş gibi öper koklar üzülüyorum artık bende normal bir evliliğim olsun istiyorum çocuk düşünmek istiyorum siz Nasıl yendiniz peki duymak insana çok iyi geliyor
Çocuk isteği ağır basınca üzerine gittik sadece Bi kaç kez vemcaine spreyi kullandım ama çok canımı yaktı. Dedim bu acıya dayandım acısa nolcak. Asla acı yok sadece baskı hissi var değişik hissediyorsun kendini
haklısınız, şimdi baktım. yanlış hatırlamışım, 5'miş. etkisi daha az o yüzden heralde. mutlaka yüzde onluk bir şey alayım ben. bunun bile çok faydası oldu. siz bu işten anlıyorsunuz, size bir soru sorayım. bu kremlerle vajiyi yenip sonra bırakıp rahatça ilişkiye giren çok mu?Krem farklı daha geç uyuşuyor çabuk geçiyor sprey sıvı olduğu için hemen uyuşturma başlıyor , kremlerde çoğu %5 lidokain oluyor 10 da vardır ama etki az
ben 1 parmağı gevşeyerek rahatlayarak alabiliyorum ve alınca acı yok, sadece bi baskı olabiliyo kıpırdarken. iki parmağı denedim olmamıştı ama yine denicem. sizin bir kez birrleşme sağlamanız kafanda o duvarı yıkmıştır aslında. egzersiz yapıyo musunBiyoloji öğretmeni hastası varmış o bile yanlış biliyormuş olabiliyor böyle şeyler dedi :) sen tam olarak hangi aşamadasın doktora gidiyorsun sanırım. İnşallah herkes yener. Biz birkez birleşme sağlamıştık az da olsa devamı gelmiyor
Evet çokhaklısınız, şimdi baktım. yanlış hatırlamışım, 5'miş. etkisi daha az o yüzden heralde. mutlaka yüzde onluk bir şey alayım ben. bunun bile çok faydası oldu. siz bu işten anlıyorsunuz, size bir soru sorayım. bu kremlerle vajiyi yenip sonra bırakıp rahatça ilişkiye giren çok mu?
ben 1 parmağı gevşeyerek rahatlayarak alabiliyorum ve alınca acı yok, sadece bi baskı olabiliyo kıpırdarken. iki parmağı denedim olmamıştı ama yine denicem. sizin bir kez birrleşme sağlamanız kafanda o duvarı yıkmıştır aslında. egzersiz yapıyo musun
dilatör seti daha mı iyi olur mumdan acaba?kızlarr, az önce şu beyaz mumlardan içime almayı başardım. parmaktan biraz daha kalın olanlar var ya, onlar işte. çok rahat ve acısızdı. birkaç kere soktum çıkardım. şimdi bunu kağıt havluyla mı kalınlaştırmam gerek?
Popoya eğimli olucak açı zaten onu buldun mu sıkıntı kalmıcakAfedersin benim açı ile ilgili sorunum var. Egzersiz gibi yapamıyorum p..s ile açıyı tutturamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?