- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.821
dilator sert ve şekil almıyor. penis öyle değil etli be yumuşak bir dokusu var sert dursada. ben de bu aşamayı bir türlü kafamda halledememiştiö ama doktora güvenin gerçekten ne kadar büyük olduğunu düşünsenizde ilişki olduktan sonra gözünüzde küçülecek.Merhaba arkadaşlar, burada yeniyim. Başlık gerçekten çok uzun, epey okudum okudukça gözlerim doldu ne kadar çok aynı sorunu yaşayan varmış. Biraz uzun yazıcam ama yenen arkadaşlar öneri yazarsa çooook sevinirim. Ben 9 aydır evliyim ve hala birliktelik yaşayamadık. İlk başlarda başarısız denemeler oldu, anestezik kremle denedim, alkol alıp denedim. Hep bacaklarımı kapatıp kendimi kastım, olmadıkça çok üzülüp ağlıyordum, artık bi süre sonra eşimle denemeyi bıraktık. Bunun benim başıma geldiğine inanamıyordum çünkü aslında cinsel isteği yüksek olan birisiydim hep, bu konulardan tiksinen biri değildim. Hep erteledik nasılsa olur diye, sorunu görmezden geldik, lafını bile açmaz olduk. Arada bir ben dilatörlerle biraz deneme yapıyordum ama ciddi şekilde değil. İlk iki boy dilatörü yapabiliyorum, üçüncü boy da zar zor ilerliyor bir miktar ama git gel yapamıyorum rahat şekilde. O aşamada bıraktım hep, daha fazla ilerleyemedim.
En sonunda bu durum bana çok koymaya başladı, eşime haksızlık etmeye başladığımı hissediyordum, onun anlayışına karşı ben yeterince çaba göstermiyordum. Aynı evde iki ev arkadaşı gibi yaşamak çok koymaya başladı, kendimi cinsel yönden eksik hissettiğim için saçma sapan kıskançlıklarım başladı. Sonuç olarak burada okuduğum bir doktordan randevu alıp gittim bugün.
Kendi ince boy dilatörleriyle giriş yaptı, tabii ki çok gerildim ter bastı ama vajinada acı hissetmedim. Kalınlıkları git gide arttırdı, baskı ve orada bir şey olması hissini sevmedim, ama acı da hissetmedim. Derken benim yanımda götürdüğüm kendi dilatörlerime geçtik. En inceden başladık, sonra benim evde kendi başıma yapamadığım 4. boy dilatörü uyguladı, canım baya yandıDedi ki bunu bile aldıysan zaten penis bundan daha ince, onu da alırsın. Eşimin penisinin 4. boy dilatörden oldukça daha büyük olduğunu söyledim, nedense inanmamış gibi bi tavrı oldu. 3 parmağını soktu bu kez, canım epey yandı 4. boy dilatör ve 3 parmak ile. Evde anestol krem ile eşli deneme yapmamı önerdi, yapamazsak 1 seans daha randevu almamı söyledi.
Şimdi sorunlar şunlar, birincisi doktor o çatalda dilatörleri bana kendisi uygularken ve bana komut verirken insan kendini mecbur hissediyor. Benim evde yarım saat uğraşıp almayı başardığım küçük dilatörleri iki dk'da uyguladı. Çünkü ben değil o yapıyordu. O en büyük dilatörü canım acısa da uyguladı, ben evde bunu yapamıyorum ki, canım acıyınca hemen bırakıyorum
ikincisi, 4. dilatörün normal bir penisten daha büyük olduğunu söylemesi. 4. dilatörde baya kötü acı hissettim, akşama doğru ancak geçti acısı. Benzetmemi bağışlayın ama anlaşılması için söylüyorum, eşimin penisi el bileğimden azıcık daha kalın. 4. dilatör acı veriyorsa ben eşli denemeyi nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum. Artık bu aşamadan sonra geri dönemem, araya zaman sokmamam lazım. Başarabilir miyim nolur bi yol gösterin yenen tecrübeli arkadaşlar.
Evet daha iyi olurdilatör seti daha mı iyi olur mumdan acaba?
Popoya eğimli olucak açı zaten onu buldun mu sıkıntı kalmıcak
eşin anlayışlı ve sabırlıysa olur inş ama zaman kaybetmeyin nolurAynen egzersizlerle keşfettim bir de p..s ile keşfedersem açıyı tamamdır bu iş
eşin anlayışlı ve sabırlıysa olur inş ama zaman kaybetmeyin nolur
merhaba. Hamilelik düşünüyor musunHaydi kızlaaaar.
Yapabiliriz hepimiz birazcık azim sadece :)
Kendinize güvenin inanın. Kimse sizden daha güçlü değil.
Denemeler devaaaam
Durmak yok başarı yakında:)
Biyoloji öğretmeni hastası varmış o bile yanlış biliyormuş olabiliyor böyle şeyler dedi :) sen tam olarak hangi aşamadasın doktora gidiyorsun sanırım. İnşallah herkes yener. Biz birkez birleşme sağlamıştık az da olsa devamı gelmiyor
Ben evde 1 ve 2. Dilatörü yapabiliyorum, 3 çok çok zor oluyor. 4ü hic yapamadim. Doktora gittiğimde 3.boy dilatörü uyguladiginda hic acımadi, 4. Boy acıdı sadece. Ben aciyinca ya da rahatsiz olunca ilerletemiyorum hemen birakiyorum, o yuzden esimin dilatorle yapmasini isticem bu kez. Umarım yapabilirim, ittirmeden durabilirim.dilator sert ve şekil almıyor. penis öyle değil etli be yumuşak bir dokusu var sert dursada. ben de bu aşamayı bir türlü kafamda halledememiştiö ama doktora güvenin gerçekten ne kadar büyük olduğunu düşünsenizde ilişki olduktan sonra gözünüzde küçülecek.
aparatta bir başkası daha kolay yapıyorsa eşinize verebilirsiniz. küçükten başlayarak ve boyutu büyüterek. hem o da açıyı ve hangi hareketlerle size yaklaşması gerektiğini öğrenir. çünkü siz iyice gevşetseniz de onun yanlış ve ani bir hareketi kasılmanıza neden olur ve ilişkiyi güçleştirir.
Ben evde 1 ve 2. Dilatörü yapabiliyorum, 3 çok çok zor oluyor. 4ü hic yapamadim. Doktora gittiğimde 3.boy dilatörü uyguladiginda hic acımadi, 4. Boy acıdı sadece. Ben aciyinca ya da rahatsiz olunca ilerletemiyorum hemen birakiyorum, o yuzden esimin dilatorle yapmasini isticem bu kez. Umarım yapabilirim, ittirmeden durabilirim.
Penis dilatöre göre daha yumuşak ama boyut olarak 4. dilatörden cok daha buyuk, cok korkuyorum eşli ilişki denemesindenbakalim bu akşam vemcaine ile denicem 3.ve 4. dilatörü, insallah olur da eşli denemeye cesaretimi toplayabilirim. cok uzuluyorum artik
Canim sonuna kadar haklisin. Doktorun yaninda kendini mecbur hissediyorsun kendinle basbasayken durum degisiyor. Aparatlari eşinle denemeyi dusundunmu hic? Ben evliligimin ilk ayinda doktora gittim. Doktor bana 1 parmak kalinliginda uzun bir aparattan sonra direk eşli deneme onerdi. Tabiki yapamadim. Aradan 1 sene sonra kendim evde o aparati kalinlastirarak taki penis boyutuna gelene kadar ilerledim. Her defasinda en kucuk aparattan baslayip son aparata kadar ilerledim ve son aparat icimdeyken eşimle ön sevisme yapip aparati cikarip hemen penis girisi yaptim. Bunlari ilk yaparken aparati eşime verdim, bacaklarimi actim ve uzandim eşim beni telkin ederek yapiyosun canim harika gidiyosun cogu oldu bile azicik kaldi bi nefes al sık aparati gbi hep yönlendirdi. Ben bu korkuyu onunla yendim. Sana da tavsiye edebilirim. Ayrica son aparatin buyuklugunu bilmiyorum ama penis dedigin gbi benm bilegimdende kalin birsey ancak elinle sıkarsan anliyacaksin kucucuk birsey oluyor. Cokda kucuk sayilmaz ama sonucta yumusakMerhaba arkadaşlar, burada yeniyim. Başlık gerçekten çok uzun, epey okudum okudukça gözlerim doldu ne kadar çok aynı sorunu yaşayan varmış. Biraz uzun yazıcam ama yenen arkadaşlar öneri yazarsa çooook sevinirim. Ben 9 aydır evliyim ve hala birliktelik yaşayamadık. İlk başlarda başarısız denemeler oldu, anestezik kremle denedim, alkol alıp denedim. Hep bacaklarımı kapatıp kendimi kastım, olmadıkça çok üzülüp ağlıyordum, artık bi süre sonra eşimle denemeyi bıraktık. Bunun benim başıma geldiğine inanamıyordum çünkü aslında cinsel isteği yüksek olan birisiydim hep, bu konulardan tiksinen biri değildim. Hep erteledik nasılsa olur diye, sorunu görmezden geldik, lafını bile açmaz olduk. Arada bir ben dilatörlerle biraz deneme yapıyordum ama ciddi şekilde değil. İlk iki boy dilatörü yapabiliyorum, üçüncü boy da zar zor ilerliyor bir miktar ama git gel yapamıyorum rahat şekilde. O aşamada bıraktım hep, daha fazla ilerleyemedim.
En sonunda bu durum bana çok koymaya başladı, eşime haksızlık etmeye başladığımı hissediyordum, onun anlayışına karşı ben yeterince çaba göstermiyordum. Aynı evde iki ev arkadaşı gibi yaşamak çok koymaya başladı, kendimi cinsel yönden eksik hissettiğim için saçma sapan kıskançlıklarım başladı. Sonuç olarak burada okuduğum bir doktordan randevu alıp gittim bugün.
Kendi ince boy dilatörleriyle giriş yaptı, tabii ki çok gerildim ter bastı ama vajinada acı hissetmedim. Kalınlıkları git gide arttırdı, baskı ve orada bir şey olması hissini sevmedim, ama acı da hissetmedim. Derken benim yanımda götürdüğüm kendi dilatörlerime geçtik. En inceden başladık, sonra benim evde kendi başıma yapamadığım 4. boy dilatörü uyguladı, canım baya yandıDedi ki bunu bile aldıysan zaten penis bundan daha ince, onu da alırsın. Eşimin penisinin 4. boy dilatörden oldukça daha büyük olduğunu söyledim, nedense inanmamış gibi bi tavrı oldu. 3 parmağını soktu bu kez, canım epey yandı 4. boy dilatör ve 3 parmak ile. Evde anestol krem ile eşli deneme yapmamı önerdi, yapamazsak 1 seans daha randevu almamı söyledi.
Şimdi sorunlar şunlar, birincisi doktor o çatalda dilatörleri bana kendisi uygularken ve bana komut verirken insan kendini mecbur hissediyor. Benim evde yarım saat uğraşıp almayı başardığım küçük dilatörleri iki dk'da uyguladı. Çünkü ben değil o yapıyordu. O en büyük dilatörü canım acısa da uyguladı, ben evde bunu yapamıyorum ki, canım acıyınca hemen bırakıyorum
ikincisi, 4. dilatörün normal bir penisten daha büyük olduğunu söylemesi. 4. dilatörde baya kötü acı hissettim, akşama doğru ancak geçti acısı. Benzetmemi bağışlayın ama anlaşılması için söylüyorum, eşimin penisi el bileğimden azıcık daha kalın. 4. dilatör acı veriyorsa ben eşli denemeyi nasıl yapıcam kara kara düşünüyorum. Artık bu aşamadan sonra geri dönemem, araya zaman sokmamam lazım. Başarabilir miyim nolur bi yol gösterin yenen tecrübeli arkadaşlar.
Evet doktor kendisi dilatörleri uyguladiktan sonra bana da direkt eşli deneme önerdi. Ben evde 3ü bile kendim yapamıyordum halbuki. Amaa bugün 3. ve 4. dilatörü evde kendim yaptımm :) cok mutluyum penis aşamasına geçemedim ama benim için imkansiz olan bi şeyi yaptım. Şuan penis biraz imkansiz geliyor ama düne kadar 4 de imkansızdı bana göre. O yüzden inanmak istiyorum insallah yapabilirimCanim sonuna kadar haklisin. Doktorun yaninda kendini mecbur hissediyorsun kendinle basbasayken durum degisiyor. Aparatlari eşinle denemeyi dusundunmu hic? Ben evliligimin ilk ayinda doktora gittim. Doktor bana 1 parmak kalinliginda uzun bir aparattan sonra direk eşli deneme onerdi. Tabiki yapamadim. Aradan 1 sene sonra kendim evde o aparati kalinlastirarak taki penis boyutuna gelene kadar ilerledim. Her defasinda en kucuk aparattan baslayip son aparata kadar ilerledim ve son aparat icimdeyken eşimle ön sevisme yapip aparati cikarip hemen penis girisi yaptim. Bunlari ilk yaparken aparati eşime verdim, bacaklarimi actim ve uzandim eşim beni telkin ederek yapiyosun canim harika gidiyosun cogu oldu bile azicik kaldi bi nefes al sık aparati gbi hep yönlendirdi. Ben bu korkuyu onunla yendim. Sana da tavsiye edebilirim. Ayrica son aparatin buyuklugunu bilmiyorum ama penis dedigin gbi benm bilegimdende kalin birsey ancak elinle sıkarsan anliyacaksin kucucuk birsey oluyor. Cokda kucuk sayilmaz ama sonucta yumusaktavsiyem şu ki cesaretini topla ve calismalarini aksatma. Korkunun ustune git. Sen kenddini doktordan daha cok kontrol edebilirsin.
Durex’in jelini ya da bepanhten krem kullanıyordum önceden, bugün bebe yağıyla yaptım. Herkes penis daha kolay demis, bu bi yandan cesaret veriyor, bi yandan da dilatörle penis arasinda o kadar kalınlık farkı varken o nasıl daha kolay olabilir diye düsünmeden edemiyorum :SKafamizda buyütüyoruz. Dilatördense penisle inan ki daha kolay oluyor. Ne zaman ki ben bunu basarıcam dedim ogün oldu. Kullandığın jel iyi mi . O onemli bence.
Durex’in jelini ya da bepanhten krem kullanıyordum önceden, bugün bebe yağıyla yaptım. Herkes penis daha kolay demis, bu bi yandan cesaret veriyor, bi yandan da dilatörle penis arasinda o kadar kalınlık farkı varken o nasıl daha kolay olabilir diye düsünmeden edemiyorum :SKafamizda buyütüyoruz. Dilatördense penisle inan ki daha kolay oluyor. Ne zaman ki ben bunu basarıcam dedim ogün oldu. Kullandığın jel iyi mi . O onemli bence.
Durex’in jelini ya da bepanhten krem kullanıyordum önceden, bugün bebe yağıyla yaptım. Herkes penis daha kolay demis, bu bi yandan cesaret veriyor, bi yandan da dilatörle penis arasinda o kadar kalınlık farkı varken o nasıl daha kolay olabilir diye düsünmeden edemiyorum :S
Yendinmiama birgün biz yenemiyenlerde şuraya kocamannnn yendik diye yazcaz birgün inş.....
Bence bu tamamen psikolik yani kimine dilatör daha kolay sıcak geliyor kimine penis mesela ben dilatör dyince diken diken oluyorum ama penis daha ılımlı gelioyor yani denememi dilatörmü penismi deseler kesinlikle penis derim bu arada bende daha iki haftalığım egzersiz yapıyorum ve bence şu çok önemli doğru bilgi almak çok çok önemli, başta çok karamsardım şu an pozitifim ve kendime bakamazken bir bopum parmak bile yaptım ama orda kaldım bugünDurex’in jelini ya da bepanhten krem kullanıyordum önceden, bugün bebe yağıyla yaptım. Herkes penis daha kolay demis, bu bi yandan cesaret veriyor, bi yandan da dilatörle penis arasinda o kadar kalınlık farkı varken o nasıl daha kolay olabilir diye düsünmeden edemiyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?