Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bana da dilatör kötü geliyordu ya. Pozitifsen olur bu iş:) ben hep gergin gergin deniyodum . Pozitif düsündum oldu ya. Ilginç . Gercekten psikoloji işte

Merhaba arkadaşlar. Ben de evde kendi kendime egzersiz yaparak bu hastalıktan kurtulmaya çalışyorum. İnternette tavsiye edilen aşamaları adım adım ilerletiyorum. Bugün 6. gündeyim. İyi bir ilerleme kat ettiğimi düşünüyordum. 2 parmak 3 boğum aşamasını tamamlamıştım. Kendi yaptığım gerçek boyutlara yakın bir aparatla da denemeler yaptım, onu da başarmıştım. Sonra eşiminkinin kalınlığına ulaşabilmek için biraz daha kalınlaştırmak istedim aparatı, ama çok canım yandı. tekrar incelterek eski haline getirip denedim. ama olmadı. daha önce başardığım kısmı bile yapamıyorum. çok canım yanıyor. o kadar uğraşıp ilerleme kaydettikten sonra en başa geri dönmüş gibi hissediyorum. Moralim inanılmaz bozuk. tekrar tekrar uğraşmak zorunda kalmam normal mi? onu alabildiğimi biliyorum bunun beni psikolojik olarak rahatlatması gerekmez mi? neden şimdi yapamıyorum? bu hep böyle mi olacak? bir gün yaptığımı bir gün yapamayacak mıyım? her egzersize başladığımda tek parmakla başlıyorum. dün 2 parmakta kalmıştım diyip oradan devam edemiyorum mesela. Eşimle ilişkiye girebilsem bile her ilişkimizde parmakla mı başlayacağız? bu ne zaman düzelecek? kendimi bırakmaya, gevşemeye çalışıyorum ama olmuyor. biliyorum orada boşluk var, biliyorum anatomim müsait, kendimi salsam girecek biliyorum AMA OLMUYOR. Bıktım artık gücüm tükendi. Daha fazla canımı yakmak, başarısız olmak istemiyorum. BU HASTALIĞI YENEN ARKADAŞLAR SİZE BİR SORUM OLACAK? Bu hastalığı yenince ilişkiye girmek keyifli bir hal alıyor mu? yani bana asla zevkli bi şey olamayacakmış gibi geliyor. denemelerde girse bile hiç güzel bir his değil. İçimdeyken nefes almaktan bile korkuyorum. git gel yapsam bile o kadar zor ve yavaş yapabiliyorum ki. İnternette tamamen içine alınca problem çözülecekmiş gibi yazılyor. ama alsam bile içimde hareket ettiremeyecekmişim gibi geliyor. Bu bir gün güzel bir şey haline gelecek mi gerçekten? Lütfen yardım edin çok mutsuz ve umutsuzum. daha fazla denemek istemiyorum. ama şu an pes edersem bir daha hiç başaramayabilirim. BAŞARAN HERKES ASLINDA ÇOK KOLAY OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, BİR KERE İÇİNE ALINCA GERÇEKTEN HER ŞEY NORMALLEŞİYOR MU? Lütfen yardım edin

Bana da dilatör kötü geliyordu ya. Pozitifsen olur bu iş:) ben hep gergin gergin deniyodum . Pozitif düsündum oldu ya. Ilginç . Gercekten psikoloji işte
Ya işin başka ilginç kısmı ben 2 ay korkup kaçtım ama hep çz sevişme var uzun güzel yeyerince ıslaklık var fakat son an hop popo kaçıyor fakat iki ayın sonunda hiç alakasız bir yerde hiç alakasız bir vakitte hiç beklemiyorken dopru dürüst bir ön sevişme bile olmadan bi baktım, arkanı dön dedi bana döndüm o an bir ses aklımın içinde sakin ol kaslarını bacaklarını rahat bırak korkmaz dedi ve penis başından biraz daha ilerisi girdi canım yandı ama normaldi bence sanırım biraz kuruyduk ikimizde o günden sonra kasılma başladı normal çünkü yanlış bir giriş oldu çünkü, fakat aniden olması daha rahat hissettirdi bana yani ben çok inanıyorum yakın zamanda bir kaç cesur deneme ile bunu çözeceğime, tavsiyen varmı pozisyon, krem, ilaç vs.. Birde ben serçe parmak tek boğumda kaldım duvara yada dar bir kanala çarpıyoruö gibi oldum, acaba yanlışmı ittiriyorum parmağı, tuvalet yapar pozisyonda yere bacaklarım stüne oturup aynayı altıma aldım, bu pozisyonda ne tarafa itmem lazım ilk boğumdan sonra

Bence senin cok cok az kalmış olucak bu iş :) Gleitgelen jel dene. Ben cok memnun kaldım. Diğerleri cok etkisiz bunun yanında .

Yanlış giriş yapıyorsundur belki çünkü anladığım kadarı ile okuduklarımdan bir yönü var dümdüz gitmiyor sanırım belki biri yazmıştı kim hatırlamıyorum, çok denedim hep acıyordu yazmış ama sonra rastgele denk geldi aşağı dopru ittim ve hiç acımadı, meğer hep yanlış yöne uygulamışım yazmıştı belki sende yanlış bir hareket yapıyorsundur

Evet o mesajı ben de görmüştüm. Aşağı doğru yapıyorum zaten. O şekilde girmişti denediğimde de. Ama tekrar deneyince olmuyor. Başa dönmek beni kahrediyo gerçekten

kızlar, yanlış anlamayın dilatörün en büyük boyu baya büyük, nasıl penisten küçük olur, anlamadım. yani acaba dilatörün markasından markasına fark mı var ki? bu arada, aklıma bir şey geldi. dilatörü alıp penisi alamayanlar için süper bi fikrim var. takma penisler satılıyor. kılıf gibi, penisin dışına geçiriiyorsunuz. onun içini doldurup egzersiz yapın. sonra eşiniz taksın onu ve o şekilde deneyiin. hiçbir fark olmamış olacak. ben en büyük dilatörü almayı becerirsem o şekilde denemeyi düşünüyorum.

İki parmak soktuktan sonra yani sonuna kadar, parmaklari birbirinden ayirip tekrar yapistirmayi deniyosun canim makas hareketi bu

onu anladım canım ama ne kadar açıp kapatmak gerekir acaba? çünkü ben kendim denedim ama sadece çok az kıpırdatabiliyorum gibi, yaklaşık kaç cm açabilmek gerekir acaba?

Ben bilmiyorm hazir aparatlari cok sordum kc cm cevresi diyerek kimse bisey demedi.. Ben evde kendim aparat yaptim penisi ölctüm aynisi olsun diyerek. Mezura ile cevresini ölçtüğmde 15 cm denk geliyor.

Doğru olanı yapıyorsun zaten kaldığın yerden değil en baştan gitmen daha doğru mesela ben dilatör ile yapıyorum 4. Boyu çok rahat yapabiliyorum eşli denemeye fırsatım olmadıgı için onu yapamadım ama dilatör kısmını aştım işin hep en baştan başlayıp 4. Boya gidiyorum daha rahat oluyor hop diye 4.den başlarsam zorlanıyorum. Ayrıca moralimiz ruh halimiz falan çok etkiliyor bence bazen daha dar bazen çok rahat gibi geliyor. Moralini bozma asla gerileme söz konusu değil bir defa yaptığını çok rahat yaparsın. İlk başlarda kaslar daha sıkı olduğu için biraz çalışınca sızlama oluyordu bende canım acıyordu seninde öyle ise ara ver zorlama 1 gün dinlensin acın geçsin öyle başla sonra kafanda o acı başka şeylerle bağdaştırıp kendini ilişki acılı geçer gibi bir inanç oluşturur kendini rahat hissetmelisin ki ilişkinin aslında sana zarar veren acı veren bir şey olmadığını anlamalısın. Henüz yenemedim ama birkaç kez yaptıktan sonra ilişkinin normale döneceğini düşünüyorum çünkü aparatlarda öyle oldu ilk başta zordu sıkıcıydı şuan çok normal giriyor çıkıyor hareket ettirebiliyorum bence çok ileriyi düşünmeden o an yaptığını en iyi en rahat olana kadar yapmaya çalış. Pes etme erteleme kendine güven ☺☺☺

Penis büyük olabilir görüntü olarak ama şöyle düşün penis et parçası dilatör sert plastik şekil almıyor. Penis ve vajina birbiri için yaratılmış ve giriş için uygun şekle gelebiliyorlar. Büyük olsa bile bu iş için daha uygun daha rahat.

Yaaaa gözün aydın olsun canım darısı başımıza. Nasıl yendin peki bize de yol gösterir misin

Dilatör vs denemiştim ben . Bi de botoks yaptırmıştım. Bu 2si de olmadi yapamadim. En sonki doktorum kendi parmagiyla yapmisti once 1 sonra 2 parmak seklinde. Ama icerdeyken sayi sayiyor yani bi süre orda bekliyor vs . Bu yöntemle yendim . 2.randevumda iyileştin artik gidip deneyebilirsin dedi. Denedim oldu . Ve de hiç acısız.

3 yıl cektim bi de ben cok cok ümitlendim her defasında . Olmamişti.

Bu başlıkta 1 kişi daha özelden "ben yardımcı olurum der" ve "şikayet edilirse" inanın sağlık bakanlığında alırım soluğu....

Hiç bir uzmanlık vasfı yok, instagramdan destek veriyor ve tedavi ettiklerim var diyor.

Ne tedavisi ? Doktor musun ? Psikolog mu ? nedir uzmanlık alanın....

Bu illeti yenen kendini uzman sanıyor...

Lütfen rica ediyorum bu sitede "size ben şöyle yardımcı olurum" "böyle yendiririm" diyenlere bir sorun senin bunda çıkarın ne ? Uzmanlık alanın ne ? Özel mesajla tedavi .... Adamlar bunca yıl boşuna okumuş ....

Bu başlığın amacı tecrübeleri paylaşmak, tecrübeleri başkalarına denetmek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…