- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.861
Dilatör vs denemiştim ben . Bi de botoks yaptırmıştım. Bu 2si de olmadi yapamadim. En sonki doktorum kendi parmagiyla yapmisti once 1 sonra 2 parmak seklinde. Ama icerdeyken sayi sayiyor yani bi süre orda bekliyor vs . Bu yöntemle yendim . 2.randevumda iyileştin artik gidip deneyebilirsin dedi. Denedim oldu . Ve de hiç acısız.
3 yıl cektim bi de ben cok cok ümitlendim her defasında . Olmamişti.
Hayır... Kız bu mesajı nerden buldun kimbilir ne kadar zaman önce yazmıştım. Taa eskilerimi okuyorsun.
Bence sen artık eşinle denemelisin bunu çünkü belki sıkılmış ve yorulmuş olabilirsin psikolojik olarak seni olumsuz etkiliyorsa buda bence etken, bence sen eşinle dene artık çünkü çok iyi biliyoruzki eğer herhangi bir bedensel rahatsızlığın yoksa yani ne biliyim işte enfeksiyon vs gibi bişey yoksa bu tamemen zihinsel bence eşinle dene ve kesinlikle kararlı ol amaca yönelik davran sakin sakin kesin yaparsınEvet o mesajı ben de görmüştüm. Aşağı doğru yapıyorum zaten. O şekilde girmişti denediğimde de. Ama tekrar deneyince olmuyor. Başa dönmek beni kahrediyo gerçekten
Hangi doktora gittiniz anlatirmisiniz süreciCanım ben de 4 ay vajinusmus ile uğraştım. Bir günde hipnoz ile kurtuldum. Aparat vs bunları hiç kullanmadım ben, burdaki arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır eminim. Ama benim söylediğim de aklında bir köşede bulunsun. Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın yaşamayan bilemez
Hangi doktora gittiniz acabaKızlar ben de 2 yıl sonunda yendim dün akşam.. Hala şokundayım. 3 seanstan sonra tam da regl dönemime geldiği için deneyememiştik, dün yaptık ve oldu. Olayın şokuyla işin zevkine odaklanamasam da zamanla o da olacak diye düşünüyorum.
Siz gidebildinizmi bi doktora ıstanbuldaCanım bende yenemiyorum özel doktora gitmek gerçekten geçiriyormu %100 diyolar ama hani vajinüsmüs beyinde bitiyordu hani bizim elimizde olan birşeydi doktor nasıl 3 günde yendiriyor aklım almıyorgittigin doktor hangi şehirde ben istanbuldayım
Neler yapti parmak egzersizi falan süreç nedirBende yeşim hanıma gittim ve yendiğim halde arada sorun yaşıyorum yine gittiğimde aybı güler yüzle karşılaşıyorum oraya gidince psikolojim bile düzeliyo sanki kendisini çok sevdim
Doğru olanı yapıyorsun zaten kaldığın yerden değil en baştan gitmen daha doğru mesela ben dilatör ile yapıyorum 4. Boyu çok rahat yapabiliyorum eşli denemeye fırsatım olmadıgı için onu yapamadım ama dilatör kısmını aştım işin hep en baştan başlayıp 4. Boya gidiyorum daha rahat oluyor hop diye 4.den başlarsam zorlanıyorum. Ayrıca moralimiz ruh halimiz falan çok etkiliyor bence bazen daha dar bazen çok rahat gibi geliyor. Moralini bozma asla gerileme söz konusu değil bir defa yaptığını çok rahat yaparsın. İlk başlarda kaslar daha sıkı olduğu için biraz çalışınca sızlama oluyordu bende canım acıyordu seninde öyle ise ara ver zorlama 1 gün dinlensin acın geçsin öyle başla sonra kafanda o acı başka şeylerle bağdaştırıp kendini ilişki acılı geçer gibi bir inanç oluşturur kendini rahat hissetmelisin ki ilişkinin aslında sana zarar veren acı veren bir şey olmadığını anlamalısın. Henüz yenemedim ama birkaç kez yaptıktan sonra ilişkinin normale döneceğini düşünüyorum çünkü aparatlarda öyle oldu ilk başta zordu sıkıcıydı şuan çok normal giriyor çıkıyor hareket ettirebiliyorum bence çok ileriyi düşünmeden o an yaptığını en iyi en rahat olana kadar yapmaya çalış. Pes etme erteleme kendine güven ☺☺☺
Doğru olanı yapıyorsun zaten kaldığın yerden değil en baştan gitmen daha doğru mesela ben dilatör ile yapıyorum 4. Boyu çok rahat yapabiliyorum eşli denemeye fırsatım olmadıgı için onu yapamadım ama dilatör kısmını aştım işin hep en baştan başlayıp 4. Boya gidiyorum daha rahat oluyor hop diye 4.den başlarsam zorlanıyorum. Ayrıca moralimiz ruh halimiz falan çok etkiliyor bence bazen daha dar bazen çok rahat gibi geliyor. Moralini bozma asla gerileme söz konusu değil bir defa yaptığını çok rahat yaparsın. İlk başlarda kaslar daha sıkı olduğu için biraz çalışınca sızlama oluyordu bende canım acıyordu seninde öyle ise ara ver zorlama 1 gün dinlensin acın geçsin öyle başla sonra kafanda o acı başka şeylerle bağdaştırıp kendini ilişki acılı geçer gibi bir inanç oluşturur kendini rahat hissetmelisin ki ilişkinin aslında sana zarar veren acı veren bir şey olmadığını anlamalısın. Henüz yenemedim ama birkaç kez yaptıktan sonra ilişkinin normale döneceğini düşünüyorum çünkü aparatlarda öyle oldu ilk başta zordu sıkıcıydı şuan çok normal giriyor çıkıyor hareket ettirebiliyorum bence çok ileriyi düşünmeden o an yaptığını en iyi en rahat olana kadar yapmaya çalış. Pes etme erteleme kendine güven ☺☺☺
Bence sen artık eşinle denemelisin bunu çünkü belki sıkılmış ve yorulmuş olabilirsin psikolojik olarak seni olumsuz etkiliyorsa buda bence etken, bence sen eşinle dene artık çünkü çok iyi biliyoruzki eğer herhangi bir bedensel rahatsızlığın yoksa yani ne biliyim işte enfeksiyon vs gibi bişey yoksa bu tamemen zihinsel bence eşinle dene ve kesinlikle kararlı ol amaca yönelik davran sakin sakin kesin yaparsın
Psikolog Miraç Sağlam. Netten araştırabilisiniz. Telefon edip detayları da sorabilirsinizHangi doktora gittiniz anlatirmisiniz süreci
Malesef olmadı;( ya sanki tanıyor gibi yazdım ama tanımıyorum seni neyse tanışırız:) olmadı olmayınca bende tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oldum çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun bi oğlum var..ya öyle okurken denk geldi merak edip sordum, olmadımı hala
Psikolog Miraç Sağlam. Netten araştırabilisiniz. Telefon edip detayları da sorabilirsiniz
En taze örneklerden sadece bir tanesi ;informasoft06
Bu it benle telefonda konuştu ve kadınım dedi .... Sesi "kırık" gibi geldi, bayansa hakaret etmemek adına ismini sordum, Sevda dedi ...
Üyeliğini önce aktif ettim.... Sonra dayanamadım, kapadım. Toplantıdayım diyip telefonlarına çıkmadım.
Bugün whatsapp profiline baktım ismi Aliymiş ya la ....
Bu etekli abi, vajinusmusu telefonda sohbet ederek bir arkadaşının(!) tedavi ettiğini iddia eden itin teki ...
Lütfen rica ediyorum böyle şarlatanları bana rapor edin ....
Belki vesile olur, her şeyde bir sebep vardır, bence denemelisin, kimse için değil kendin içinMalesef olmadı;( ya sanki tanıyor gibi yazdım ama tanımıyorum seni neyse tanışırız:) olmadı olmayınca bende tüp bebek tedavisiyle bebek sahibi oldum çok şükür bin şükür Rabbime hamdolsun bi oğlum var..
Erzurumdaymis ben istanbuldayim peki ilk neler yapti konustu mu sizinle sonra parmak egzersizleri yapti sanirim benim takildigim piskolagami gitmeliyim yoksa kadin dogum cu vajinismus doktorlarinami karasizim o yuzden size gidusati soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?