Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bizimde evliliğimiz 2 yılı geçti çok sevindim canım darısı hepimizin başına ne kadar sayıyor acaba

Evet o mesajı ben de görmüştüm. Aşağı doğru yapıyorum zaten. O şekilde girmişti denediğimde de. Ama tekrar deneyince olmuyor. Başa dönmek beni kahrediyo gerçekten
Bence sen artık eşinle denemelisin bunu çünkü belki sıkılmış ve yorulmuş olabilirsin psikolojik olarak seni olumsuz etkiliyorsa buda bence etken, bence sen eşinle dene artık çünkü çok iyi biliyoruzki eğer herhangi bir bedensel rahatsızlığın yoksa yani ne biliyim işte enfeksiyon vs gibi bişey yoksa bu tamemen zihinsel bence eşinle dene ve kesinlikle kararlı ol amaca yönelik davran sakin sakin kesin yaparsın

Hangi doktora gittiniz anlatirmisiniz süreci

En taze örneklerden sadece bir tanesi ; informasoft06

Bu it benle telefonda konuştu ve kadınım dedi .... Sesi "kırık" gibi geldi, bayansa hakaret etmemek adına ismini sordum, Sevda dedi ...

Üyeliğini önce aktif ettim.... Sonra dayanamadım, kapadım. Toplantıdayım diyip telefonlarına çıkmadım.

Bugün whatsapp profiline baktım ismi Aliymiş ya la ....

Bu etekli abi, vajinusmusu telefonda sohbet ederek bir arkadaşının(!) tedavi ettiğini iddia eden itin teki ...

Lütfen rica ediyorum böyle şarlatanları bana rapor edin ....

Burada ben tedavi ettim, şu kadar kişiyi yürüttüm diyenlerin bu itten bana göre hiç bir farkı yok. Bakın yeniden söylüyorum. Bugün rapor edilen üyeyi Sağlık Bakanlığı'na şikayet etmeme ramak kaldı ki önce bir uyarı yazayım dedim.

Lütfen, lütfen, lütfen bu başlıkta yazan hiç bir üye bu konuda uzman değildir !

Site geneline yazılamayıp, özelde çözülecek bir durum değildir bu rahatsızlık. Tek çözümü bu konuda uzman hekimden geçer.

Tekrar rica ediyorum, sadece tecrübelerinizi, yaşadıklarınızı paylaşın...

3 gün sonra bu üye ile ters düşersiniz, anlattığınız tüm mahrem konuları sağda solda paylaşır. İnsan yüzüne bakamaz hale gelirsiniz...

Kızlar aman dikkat edin özelden kimseyle görüşmeyin burdan yazsın ne yazıyorsa sonuçta herkes bu sıkıntıyı yaşıuo utanılacak bşey yok

canım çok çok teşekkür ediyorum. Büyük boyu denerken biraz canımı yakmıştım. Galiba o sebeple biraz gerildim inceyi tekrar denerken. belki biraz da tahriş olmuştur. Ruh hali önemli senin de dediğin gibi. O ruh haliyle her zaman yaptığımı da yapamayınca birden tekrar umutsuzluğa düştüm. Eşim dün gece sen elinden geleni yaptın ben gelince egzersizlere beraber devam ederiz dedi, biraz ara verme kararı almıştım. Ama bugün pes etmemem gerektiğine karar verip tekrar denedim. Bu kadar ilerlemişken sonuca varmak istiyorum. Tamamen yenemezsem bir daha denemeye cesaret edemem diye korkuyorum. Daha önce alabildiğimi yine alabiliyorum şu anda. bu da bir şeydir :) Galiba ben kendimi çok alıştırmadan birini başarınca hemen biraz daha büyüğünü denemek istiyorum. Ama biraz daha sabırlı olup tamamen rahat olana kadar aynısını denemem daha iyi olacak galiba. birkaç gün buna alışmaya çalışayım. Çok teşekkür ederim yorumun için benim için çok önemli :)

bu arada sen bence tamamen yenmişsin sadece eşinle denemk kalmış :) umarım hepimiz bir an önce kurtuluruz şu işten.

yaa çok teşekkür ederim mesajın beni çok cesaretlendirdi. Eşim gelene kadar 3 günüm daha var. Bu süre içinde alabilidiğim büyüklükteki aparatla biraz daha deneme yapıp onunla rahat etmeye çalışayım diye düşünüyorum. Ve söylediğin çok doğru canım istese de istemese de rahat olsam da olmasam da bunu görev bilinciyle yapıyorum o yüzden de gerçekten yıldım biraz. umarım eşimle deneyince biraz daha istekli olurum

Erzurumdaymis ben istanbuldayim peki ilk neler yapti konustu mu sizinle sonra parmak egzersizleri yapti sanirim benim takildigim piskolagami gitmeliyim yoksa kadin dogum cu vajinismus doktorlarinami karasizim o yuzden size gidusati soruyorum

Evet bana yazdı, bende Mune ablaya şikayet ettim.

Belki vesile olur, her şeyde bir sebep vardır, bence denemelisin, kimse için değil kendin için

Erzurumdaymis ben istanbuldayim peki ilk neler yapti konustu mu sizinle sonra parmak egzersizleri yapti sanirim benim takildigim piskolagami gitmeliyim yoksa kadin dogum cu vajinismus doktorlarinami karasizim o yuzden size gidusati soruyorum

Canım onda bende çok kararsız kaldım,kadın Doğuma gittim önce sonra hem özele hem devlete gitmeme rağmen kayganlaştırıcı kullan sorunun yok diyip yolladı beni. Şimdi 2 haftadır psikiyatri ye gidiyorum valla aşama kaydettim. Ama şansıma benim psikiyatrim cinsel eğitim danışmanımı öyle birşey onu araştır yaşadığın şehirde psikiyatri ye git bence. Ben psikiyatri me burayı söyledim yazışıyorum topicte yenenleri okuyorum dedim. Çok yanlış Bilgi var orada bir ara İstanbul’da yaşarken benimde ismimi vermişler ben 120 saat eğitim aldım bilmem kaç tane sınava girdim dedi oradakileri uygulama ama motivasyon oluyor dersen oku dedi. Birde beni şu rahatlattı mantıklı geldi çocuk çıkıyor oradan dedi ben kapalı düşünüyordum regl nasıl oluyorsun o zaman dedi ne söylesem hem mantıklı birşekilde cevap verdi. Bakalım hepimiz yenelim inşallah 2 hafta oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…