Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar birde kegel egzersizlerini sordum sitede sürekli yazıyorlar dedim var mı bir faydası vajinusmus a dedim. O da dedi ki sana yaşlılıkta faydası olur tuvaleti tutmak için ama vajinusmus ta oyalamak olarak görüyorum dedi. Şuan sana desem git 2 hafta kegel yap dedi zaman kaybı olacak gerek yok dedi.

Murat ulusoy da ayni şeyi söylüyor videolarinda.. psoas kasını calıştırmak gerekiyormuş. Fakat bütün vajinusmus doktorlari ilk aşamada kegel tavsiye ediyor.

Hangi pozisyonda yendiniz acaba ya Bn pozisyonu ayarlayamıom

Hangi pozisyonda yendiniz acaba

Ya nolur başaranlar bu konuda yardımcı olsunlar ya ben 4.aparat da dahil 4ün yarısına kadar alabiliom ama eşimle pozisyonu ayarlayamıoz. Ya kayıyor ya Bn kasılıom pozisyonda ya rahat edemıom sizler hangi pozisyonlarda yendiniz nasıl yaptınız nolur yardımcı olun kızlar

Bundan yaklaşık 1 yıl önce ilk evlendiğimde ilk denemede olcak gibiyken sanki bişeyler icerde zorla açılıyormuş gibi bi acı gelmişti ama o kadar canm acımıştı en sonuncudada altıma yapıcak gibi olup birakmistim ki her seferinde aynısı olunca en son bacaklarımı bile acamicak raddeye geldim simdi.hic olamicak gibime geliyo çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…