- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.881
Murat ulusoy da ayni şeyi söylüyor videolarinda.. psoas kasını calıştırmak gerekiyormuş. Fakat bütün vajinusmus doktorlari ilk aşamada kegel tavsiye ediyor.Kızlar birde kegel egzersizlerini sordum sitede sürekli yazıyorlar dedim var mı bir faydası vajinusmus a dedim. O da dedi ki sana yaşlılıkta faydası olur tuvaleti tutmak için ama vajinusmus ta oyalamak olarak görüyorum dedi. Şuan sana desem git 2 hafta kegel yap dedi zaman kaybı olacak gerek yok dedi.
Murat ulusoy da ayni şeyi söylüyor videolarinda.. psoas kasını calıştırmak gerekiyormuş. Fakat bütün vajinusmus doktorlari ilk aşamada kegel tavsiye ediyor.
1 hafta oldu yeneli . Artık iliskiye alisma sürecindeyim.
1 hafta oldu yeneli . Artık iliskiye alisma sürecindeyim.
Hangi pozisyonda yendiniz acaba ya Bn pozisyonu ayarlayamıomDilatör vs denemiştim ben . Bi de botoks yaptırmıştım. Bu 2si de olmadi yapamadim. En sonki doktorum kendi parmagiyla yapmisti once 1 sonra 2 parmak seklinde. Ama icerdeyken sayi sayiyor yani bi süre orda bekliyor vs . Bu yöntemle yendim . 2.randevumda iyileştin artik gidip deneyebilirsin dedi. Denedim oldu . Ve de hiç acısız.
3 yıl cektim bi de ben cok cok ümitlendim her defasında . Olmamişti.
Hangi pozisyonda yendiniz acaba ya Bn pozisyonu ayarlayamıom
Açıyı tutturamayınca canı yanıyo ben yeneli 3 buçuk ay oldu o açı olmayınca canım yanıyo girişte düzletince sıkıntı kalmıyorBende de aynı açı problemi var
Artık deneyecek ne güç kaldı ne istek;(olsada kurtulsam ama yok olmuyor hem artık o kadar ayıracak zamanda yok oğluşla..Belki vesile olur, her şeyde bir sebep vardır, bence denemelisin, kimse için değil kendin için
Açıyı tutturamayınca canı yanıyo ben yeneli 3 buçuk ay oldu o açı olmayınca canım yanıyo girişte düzletince sıkıntı kalmıyor
Benim eşim yaptı hep anlıyodum çünkü sızısındanBen işte o ayarı yapamıyorum , eşime de dokundurmuyorum onu çözünce herşey yoluna girecek inşallah
Benim eşim yaptı hep anlıyodum çünkü sızısından
Hangi pozisyonda yendiniz acaba3 yıldır vajinismustum. Çok şükür Bu hafta itibariyle yendim . Bir çok doktora gidip bir çok tedavi almıstım. Okadar ümitsizdim ki herhalde dedim hayatım boyunca yapamayacağım. Gözümuzde büyütüyoruz gerçekten. Şu an bu forumu okuyup derdine derman arayan varsa inanın geçecek. Ümitsizliğe düşmeyin ne olur. Denemeye devam. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin.
Tamam da canım hangi pozisyon da yapıosunuzAçıyı tutturamayınca canı yanıyo ben yeneli 3 buçuk ay oldu o açı olmayınca canım yanıyo girişte düzletince sıkıntı kalmıyor
Valla cnm her pozisyon oluyo çok şükür sadece penis açısını ayalarlamk lazım Popoya eğimli şekildeTamam da canım hangi pozisyon da yapıosunuz
Hangi pozisyonda yendiniz acaba ya Bn pozisyonu ayarlayamıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?