Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Altına yapacak hissi normalmiş doktorum soylemişti. Hatta cevremdeki düzenli saglikli cinsel hayati olanlar da öyle oldugunu söyledi. Penis içeride mesane torbasinin oldugu yere baski.yaptigi için oluyormuş o his. Anormal degil yani merak etmeyin normal olan o.

Ben bilmiyorm hazir aparatlari cok sordum kc cm cevresi diyerek kimse bisey demedi.. Ben evde kendim aparat yaptim penisi ölctüm aynisi olsun diyerek. Mezura ile cevresini ölçtüğmde 15 cm denk geliyor.
şimdi tekrar baktım da evet incelik olarak biraz ince duruyor ama sert. penis etli olduğu için biraz daha kalın gibi. dediğin gibi belki en kalın aparatın da çevresine bişey sarılabilir

yani o altına yapacakmış hissi hep devam mı edecek ki baya rahatsız edici. işin garibi, ben tuvalete gittiğimde geçekten küçük tuvaletim gelmiş oluyor. sadece his değil yani

Vemcaine spreyi kullanırken içinize ne kadar sıkıp ne kadar bekliyorsunuz ve sonra yıkıyor musunuz penisi etkilemiyor ve ne kadar sürüyor uyusukluk
Spreyin ucundaki cubuk sonuna kadar girdikten sonra bir fis. Biraz cekip tekrar fis biraz cekip tekrar fis. Yakiyor zaten. Yakma gectigi an uyusmus oluyor. 1 dk bile surmuyor. Hemen aparata gectigin icin uyusuklugu ne kadar suruyor bilmiyorum. Ama o zamana kadar zaten vajina da acilmis oluyor.

Erzurumdaymis ben istanbuldayim peki ilk neler yapti konustu mu sizinle sonra parmak egzersizleri yapti sanirim benim takildigim piskolagami gitmeliyim yoksa kadin dogum cu vajinismus doktorlarinami karasizim o yuzden size gidusati soruyorum
Canım bu psikolojik bir problem o yüzden psikoloğa gitmek gerekir ama bazı kadın doğum uzmanları bu konuda eğitim alıyorlar. Hipnoz çok yeni bir yöntem ve sadece bir gün içerisinde aldığın dört ayrı seans ile kurtulmuş oluyorsun. Benim doktorum Erzurum da evet ama İstanbul da vardır mutlaka canım araştırman lazım. Ben başta inanmadım bu yönteme açıkçası madem bir günde kurtulabiliyor o zaman neden insanlar senelerce uğraşıyor diye düşündüm sonuç başarılı oldu çok şükür. Lütfen bir araştırın burda 5 bin 7 bin gibi fiyatlar duydum dudağım uçukladı benim ödediğim o kadar yüksek bir ücret değil

Ben de ayni durumdayim

Bende aynı şekilde bir türlü girişi denk getiremiyoruz egzersizde hep aynadan bakarak yaptığım için galiba hep bakarak yapmam lazımmış gibi geliyor bakmadan yerini bulamıyorum

Hangi doktira gittiniz acaba

Simdide saygin bey var onuda dusunuyorum rabbim bilemiyorumki hangisu hskkimizda hayirlisi

Kızlar evliligim ilk 3 yili kabustu resmen vajinismus bende de vardi ve 2 yil boyunca doktora bile gidemedim esim kabul etmedi sonra ikna oldu yasadigimiz yerde yoktu bu konuyla ilgili bir doktor daha sonra yakin bi ilde doktor buldum terapilere basladim cok hizli bir sekilde çözüldü doktor bile cok sasirdi aslinda herşey beyinde bitiyo evliliginizin en guzel zamanlarini kendinize zehir etmeyin bian önce bu konuyla ilgilenen mümkünse ozel degil devlete bağlı bi hastane üniversite olur oyle yerlerde kisa yoldan tedavisini olun. 2 tane cocugum var simdi normal dogum yaptim her ikisinide bence sizde yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…