- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.901
Kaç yaşındasın 60 filan oldun heraldeki bu kadar umutsuSunArtık deneyecek ne güç kaldı ne istek;(olsada kurtulsam ama yok olmuyor hem artık o kadar ayıracak zamanda yok oğluşla..
Bundan yaklaşık 1 yıl önce ilk evlendiğimde ilk denemede olcak gibiyken sanki bişeyler icerde zorla açılıyormuş gibi bi acı gelmişti ama o kadar canm acımıştı en sonuncudada altıma yapıcak gibi olup birakmistim ki her seferinde aynısı olunca en son bacaklarımı bile acamicak raddeye geldim simdi.hic olamicak gibime geliyo çok üzgünüm
şimdi tekrar baktım da evet incelik olarak biraz ince duruyor ama sert. penis etli olduğu için biraz daha kalın gibi. dediğin gibi belki en kalın aparatın da çevresine bişey sarılabilirBen bilmiyorm hazir aparatlari cok sordum kc cm cevresi diyerek kimse bisey demedi.. Ben evde kendim aparat yaptim penisi ölctüm aynisi olsun diyerek. Mezura ile cevresini ölçtüğmde 15 cm denk geliyor.
yani o altına yapacakmış hissi hep devam mı edecek kiAltına yapacak hissi normalmiş doktorum soylemişti. Hatta cevremdeki düzenli saglikli cinsel hayati olanlar da öyle oldugunu söyledi. Penis içeride mesane torbasinin oldugu yere baski.yaptigi için oluyormuş o his. Anormal degil yani merak etmeyin normal olan o.
yani o altına yapacakmış hissi hep devam mı edecek kibaya rahatsız edici. işin garibi, ben tuvalete gittiğimde geçekten küçük tuvaletim gelmiş oluyor. sadece his değil yani
Evet. Ben ped yapstirmistim ustune prezervatifşimdi tekrar baktım da evet incelik olarak biraz ince duruyor ama sert. penis etli olduğu için biraz daha kalın gibi. dediğin gibi belki en kalın aparatın da çevresine bişey sarılabilir
Spreyin ucundaki cubuk sonuna kadar girdikten sonra bir fis. Biraz cekip tekrar fis biraz cekip tekrar fis. Yakiyor zaten. Yakma gectigi an uyusmus oluyor. 1 dk bile surmuyor. Hemen aparata gectigin icin uyusuklugu ne kadar suruyor bilmiyorum. Ama o zamana kadar zaten vajina da acilmis oluyor.Vemcaine spreyi kullanırken içinize ne kadar sıkıp ne kadar bekliyorsunuz ve sonra yıkıyor musunuz penisi etkilemiyor ve ne kadar sürüyor uyusukluk
çok mantıklıymış :)Evet. Ben ped yapstirmistim ustune prezervatif
Canım bu psikolojik bir problem o yüzden psikoloğa gitmek gerekir ama bazı kadın doğum uzmanları bu konuda eğitim alıyorlar. Hipnoz çok yeni bir yöntem ve sadece bir gün içerisinde aldığın dört ayrı seans ile kurtulmuş oluyorsun. Benim doktorum Erzurum da evet ama İstanbul da vardır mutlaka canım araştırman lazım. Ben başta inanmadım bu yönteme açıkçası madem bir günde kurtulabiliyor o zaman neden insanlar senelerce uğraşıyor diye düşündüm sonuç başarılı oldu çok şükür. Lütfen bir araştırın burda 5 bin 7 bin gibi fiyatlar duydum dudağım uçukladı benim ödediğim o kadar yüksek bir ücret değilErzurumdaymis ben istanbuldayim peki ilk neler yapti konustu mu sizinle sonra parmak egzersizleri yapti sanirim benim takildigim piskolagami gitmeliyim yoksa kadin dogum cu vajinismus doktorlarinami karasizim o yuzden size gidusati soruyorum
Ben de ayni durumdayimYa nolur başaranlar bu konuda yardımcı olsunlar ya ben 4.aparat da dahil 4ün yarısına kadar alabiliom ama eşimle pozisyonu ayarlayamıoz. Ya kayıyor ya Bn kasılıom pozisyonda ya rahat edemıom sizler hangi pozisyonlarda yendiniz nasıl yaptınız nolur yardımcı olun kızlar
Bende aynı şekilde bir türlü girişi denk getiremiyoruzYa nolur başaranlar bu konuda yardımcı olsunlar ya ben 4.aparat da dahil 4ün yarısına kadar alabiliom ama eşimle pozisyonu ayarlayamıoz. Ya kayıyor ya Bn kasılıom pozisyonda ya rahat edemıom sizler hangi pozisyonlarda yendiniz nasıl yaptınız nolur yardımcı olun kızlar
Yeni doktora gidenler varmi kizlarBende aynı şekilde bir türlü girişi denk getiremiyoruzegzersizde hep aynadan bakarak yaptığım için galiba hep bakarak yapmam lazımmış gibi geliyor bakmadan yerini bulamıyorum
Hangi doktira gittiniz acabalutfen yardım edınn..vajınısmus hastasıyım 2 yıllık evliyim...bırcok tedavı denedık parmagı hıc yapamamıstım ıstanbulda bı doktora gıttık esımle..parmak tedavısı ve hıpnoz yaptı 1 hafta once parmagı yaptımmm tamamen sokuyorum hemen esımın parmagını denedık oda gırdı ....ertesı gunn ıyıce rahatladımm penis denemesi yapalım dedim penis girdi ama sankı daha fazla gıtmelı gıb hıssedıyorumm ben ustteyken gırıyoo yavaska gır cık yapıyorum sankı yanıyoo esımde hızlıca gel gıt yapmak ıstıyooo...acaba yanlıs bıseymı yapıyorumm bılmıyorumm.RABBIM yardımcınız olsun kızlar bende cok zor zamanlar gecırdım bakamıyordum bılee tek yontemı parmak parmak parmak ve ustune bıraz dusmekkk
Simdide saygin bey var onuda dusunuyorum rabbim bilemiyorumki hangisu hskkimizda hayirlisiCanım bu psikolojik bir problem o yüzden psikoloğa gitmek gerekir ama bazı kadın doğum uzmanları bu konuda eğitim alıyorlar. Hipnoz çok yeni bir yöntem ve sadece bir gün içerisinde aldığın dört ayrı seans ile kurtulmuş oluyorsun. Benim doktorum Erzurum da evet ama İstanbul da vardır mutlaka canım araştırman lazım. Ben başta inanmadım bu yönteme açıkçası madem bir günde kurtulabiliyor o zaman neden insanlar senelerce uğraşıyor diye düşündüm sonuç başarılı oldu çok şükür. Lütfen bir araştırın burda 5 bin 7 bin gibi fiyatlar duydum dudağım uçukladı benim ödediğim o kadar yüksek bir ücret değil
Canım sana neden ulaşamıyorum.Bir seferde olup bitsin diyenler , egzersiz lerden kaçanlar sürekli erteleyenler passiflora tablet , vemcaine sprey ve zeytin yağı ile başarabilirsiniz lütfen bunları araştırın artık zamanınız boşa geçiyor
Canım ben doktorumu tavsiye edebilirim istanbul anadolu yakasında ise hemde ücreti yüksek bi fiyat diilSimdide saygin bey var onuda dusunuyorum rabbim bilemiyorumki hangisu hskkimizda hayirlisi
Siz birindenmi duydunuz pekiCanım ben doktorumu tavsiye edebilirim istanbul anadolu yakasında ise hemde ücreti yüksek bi fiyat diil
Evet aynen ;(Kaç yaşındasın 60 filan oldun heraldeki bu kadar umutsuSun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?