Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende 4 yıla yakın kabus gibi günler geçirdim yendim çok şükür 2 aydır da bebek istiyoruz ama olmadı henüz. Senin hemen oldu mu

Evet cnm hemen olmustu yani olayi çözdükten sonra 3. Ayimda hamile kalmistim Rabbim hayirlisiyla dogru zamanda nasip etsin insallah
Ayy ne güzel benimde en çok korktuğum konu buydu umut oldunuz bana yendikten sonra birde aylarca bebek için beklemem gerekir gibi düşünüyordum. Ve normal dogum yapmışsınız çok zor diyorlar vajinismus yaşayanlarda

Doğum çok farkli birsey canim ya o an ne vajinismus geliyo aklina ne kendini düşünüyorsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlar, morale ihtiyacım var. aparatlarda 3 tanesi tamam. üçüncüsü biraz zorluyo girerken, sürekli çişim geliyo. ama giriyo sonuçta. dördüncü boy takılıp kalıyo, naptıysam girmedi, gevşiyorum, nefes egzerrsiiz yapıyorrum falan yok. çok acıyo dayanıyım desem yine girmiyo. acaba üçüncüyle iyice esnetmek mi gerek?

ayrıca ağrım var. egzersizi bırakalı 2 saat oldu, hala oram acıyor oturup kalkarken ve karnım ağrıyor ilk kez oraya 3. aparat büyüklüğünde bir şey girdi. ilk olduğu için mi böyledir sizce?

Kızlar 26 Ocakta yenmiştim vajinismusu, sürecimi de paylaşmıştım burada.. Dün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim Mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim. 2 yılın sonunda yenmiştim ben de.. Ümidinizi kaybetmeyin ama benim yaptığım hataya da düşmeyin 2 yıl hep erteledim , kendim yenerim diye denedim ama olmadı. Sonra bir uzmandan yardım aldık, 9 gün içinde yenmiştim. Siz de mutlaka iyi araştırıp alanında uzman biriyle görüşün. Benim doktorum kadın doğum doktoruydu, ben o şekilde tercih ettim ama psikologlar da çözüyor tabi.. Umarım herkesin gönlüne göre olur her şey..

ayrıca ağrım var. egzersizi bırakalı 2 saat oldu, hala oram acıyor oturup kalkarken ve karnım ağrıyor ilk kez oraya 3. aparat büyüklüğünde bir şey girdi. ilk olduğu için mi böyledir sizce?
Acele etme 3. Boya iyice alış her aparata iyice alışmak lazım 3. Boyu hareket ettir sağa sola ileri geri tekrar tekrar girdir çıkar rahatsız olmayana kadar devam et. Birde ben 4. Boya geçmeden önce 3. Boyu baya bir içerde bekletmiştim 20 dk yarim saat beklettiğim oldu ondan sonra 4. Boy daha rahat giriyor.. Esnemeden zorladığın için acıyordur çok zorlama kendini bir an önce bitsin istiyoruz ama acıdıgında yapmak istemezsin zor gelir canım acıyor dersin ilişki de öyle olacakmış gibi gelir hevesin kaçar..

Gözün aydın cnm sağlıkla devam etsin inş hamileliğinvajinismusu yenip hamile kalanlara ayrı seviniyorum umut oluyorsunuz bize

Biz kaygnalaşgırıcı kullanıyoruz su bazlı acana engel olur mu 2 aydır deniyoruz. Bi ay daha deneyip doktora gidicem yaşım 30 oldu 4 yıldır evliyiz
Ben de 30 yaşındayım canım, 8 aydır korunmuyorduk ama araya başka rahatsızlıklarım girince birkaç ay korunmak zorunda kalmıştık. Bu ay reglim gecikti zaten düzensiz olduğundan çok şey etmedim, 10 gün gecikince doktora gittim kanda negatif çıktı değerim, adet söktürücü verdi. 6 gün kullandım hala olmadım. 20 gün gecikme olunca başka doktora gittim, ultrasonda şüphelendi ve kan testi pozitif çıktı.
Su bazlı kayganlaştırıcılar da engel olmuyormuş gebeliğe.. İnşallah en kısa sürede olur canım..

Ya geç döllenme mi olmuş cnm inş zarar vermez bebeğe söktürücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…