- 9 Aralık 2016
- 152
- 70
- 48
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.941
Evet geç döllenme, yok ilaç zarar vermiyormuş, doktor gebelik varsa besler dedi.Ya geç döllenme mi olmuş cnm inş zarar vermez bebeğe söktürücü
Merhaba.. su bazli kayganlastiricilar gebelik icin bi engel olamdigini doktorunuzmu soyledi? İnternette engel oldugunu okumustum heryerden bi uzmandan duymadim tabi.Ben de 30 yaşındayım canım, 8 aydır korunmuyorduk ama araya başka rahatsızlıklarım girince birkaç ay korunmak zorunda kalmıştık. Bu ay reglim gecikti zaten düzensiz olduğundan çok şey etmedim, 10 gün gecikince doktora gittim kanda negatif çıktı değerim, adet söktürücü verdi. 6 gün kullandım hala olmadım. 20 gün gecikme olunca başka doktora gittim, ultrasonda şüphelendi ve kan testi pozitif çıktı.
Su bazlı kayganlaştırıcılar da engel olmuyormuş gebeliğe.. İnşallah en kısa sürede olur canım..
Ne kadarlık cnm şimdi bebeğinEvet geç döllenme, yok ilaç zarar vermiyormuş, doktor gebelik varsa besler dedi.
anladım canım, çok sağ ol. daha ilk defa dün soktum 3.'yü. demek daha 4. için erken. birkaç gün alışayım o zaman. sonraları böyle acı rahatsızlık hissi olmuyor di mi? en azından azalıyodur.Acele etme 3. Boya iyice alış her aparata iyice alışmak lazım 3. Boyu hareket ettir sağa sola ileri geri tekrar tekrar girdir çıkar rahatsız olmayana kadar devam et. Birde ben 4. Boya geçmeden önce 3. Boyu baya bir içerde bekletmiştim 20 dk yarim saat beklettiğim oldu ondan sonra 4. Boy daha rahat giriyor.. Esnemeden zorladığın için acıyordur çok zorlama kendini bir an önce bitsin istiyoruz ama acıdıgında yapmak istemezsin zor gelir canım acıyor dersin ilişki de öyle olacakmış gibi gelir hevesin kaçar..
Ben suan çok rahatım ilk başlarda spreyle yapıyordum Uyuşukluğu geçince sızlama falan oluyordu farketmeden zorluyorum demekki diye düşünüyordum. Şuan spreysiz de yapabiliyorum acı vs olmuyor ne girerken ne sonrasında..anladım canım, çok sağ ol. daha ilk defa dün soktum 3.'yü. demek daha 4. için erken. birkaç gün alışayım o zaman. sonraları böyle acı rahatsızlık hissi olmuyor di mi? en azından azalıyodur.
Ben suan çok rahatım ilk başlarda spreyle yapıyordum Uyuşukluğu geçince sızlama falan oluyordu farketmeden zorluyorum demekki diye düşünüyordum. Şuan spreysiz de yapabiliyorum acı vs olmuyor ne girerken ne sonrasında..
En taze örneklerden sadece bir tanesi ;
Bu it benle telefonda konuştu ve kadınım dedi .... Sesi "kırık" gibi geldi, bayansa hakaret etmemek adına ismini sordum, Sevda dedi ...
Üyeliğini önce aktif ettim.... Sonra dayanamadım, kapadım. Toplantıdayım diyip telefonlarına çıkmadım.
Bugün whatsapp profiline baktım ismi Aliymiş ya la ....
Bu etekli abi, vajinusmusu telefonda sohbet ederek bir arkadaşının(!) tedavi ettiğini iddia eden itin teki ...
Lütfen rica ediyorum böyle şarlatanları bana rapor edin ....
Vemcaine PumpSpreyin adı nedir
Ben egzersiz yapmadan yendim ama bence devam et zamanla girer tamamı hem zaten git gel yaparken tamamının gitmesine gerek yokkızlar yeniden merhaba eşli denemede yarısına kadar alabiliyorum devamı olmuyor ufak bir kan lekesi geldi birkaç denemede de aynısı oldu neden yapamıyorum acabawemcaine kullanarak denedim, cok zor ilerledi öncesinde 4. boyla egzersiz yapıyorum onda sıkıntı olmuyor eşli denemeye gelince olmuyor tavsiyeniz var mı
Nasil tedavi olmadan egzersiz olmadan anlatirmisinix rica etsem acabaEgzersiz olmadan, orana dokunmadan halletmek istiyorsan kendi doktorumu tavsiye edebilirim: Dilek Öcal..
Doktora göründünüz mü? Burdan tavsiye almadan once baska bi saglik problemi olup olmadigini bi arastirin istersenizMerhaba babada yardımcı olur musunuz 3 aylık evliyim afedersiniz p..ns tam girecek sanki bir engele çarpıyor kan geliyor hemen ve olmuyor girmiyor nasıl yenebilirim evliliğim tehlikede lütfen Allah rızası için yardım edin
Eşli denemeyi henüz başarabilmiş değilim ama bence yarısına kadar da olsa normalmiş gibi devam edin kasmayın sanki o kadarmış gibi düşünüp ilişkiye devam edin zamanla zevk alıp rahatladıkça devamı gelir diye düşünüyorum.kızlar yeniden merhaba eşli denemede yarısına kadar alabiliyorum devamı olmuyor ufak bir kan lekesi geldi birkaç denemede de aynısı oldu neden yapamıyorum acabawemcaine kullanarak denedim, cok zor ilerledi öncesinde 4. boyla egzersiz yapıyorum onda sıkıntı olmuyor eşli denemeye gelince olmuyor tavsiyeniz var mı
Bende istanbulda dilek öcal duydum aradim ona gitmeyi dusunuyorum kesinlikle parmak egzersizu yokmuş dediki asistanı zaten onu yapabilseniz buraya gelmezsinjz dedi fiyat 5 bin napalim ins hayirlisi olurEşli denemeyi henüz başarabilmiş değilim ama bence yarısına kadar da olsa normalmiş gibi devam edin kasmayın sanki o kadarmış gibi düşünüp ilişkiye devam edin zamanla zevk alıp rahatladıkça devamı gelir diye düşünüyorum.
Nedir o acabaVemcaine bu kadar etkili mi kullananlar yazabilir mi lütfen
Uyuşturucu spreymişNedir o acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?