Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba.. su bazli kayganlastiricilar gebelik icin bi engel olamdigini doktorunuzmu soyledi? İnternette engel oldugunu okumustum heryerden bi uzmandan duymadim tabi.

anladım canım, çok sağ ol. daha ilk defa dün soktum 3.'yü. demek daha 4. için erken. birkaç gün alışayım o zaman. sonraları böyle acı rahatsızlık hissi olmuyor di mi? en azından azalıyodur.

anladım canım, çok sağ ol. daha ilk defa dün soktum 3.'yü. demek daha 4. için erken. birkaç gün alışayım o zaman. sonraları böyle acı rahatsızlık hissi olmuyor di mi? en azından azalıyodur.
Ben suan çok rahatım ilk başlarda spreyle yapıyordum Uyuşukluğu geçince sızlama falan oluyordu farketmeden zorluyorum demekki diye düşünüyordum. Şuan spreysiz de yapabiliyorum acı vs olmuyor ne girerken ne sonrasında..

Bu haysiyetsiz ( informasoft06 ), C cemre_06 kullanıcı adı ile yeniden üye olmuş !

gereken yapılmıştır.

Ben de 4 ay uğraşmıştım kk sayesinde yorumlarla yendim parmak egzersizleri eş altta kadın üste sırtı dönük pozisyonda en rahatı ve en kolayı sorusu olanlara yardımcı olabilirim. Sprey elma krem bs hiçbiriyle kullanmadım

kızlar yeniden merhaba eşli denemede yarısına kadar alabiliyorum devamı olmuyor ufak bir kan lekesi geldi birkaç denemede de aynısı oldu neden yapamıyorum acaba wemcaine kullanarak denedim, cok zor ilerledi öncesinde 4. boyla egzersiz yapıyorum onda sıkıntı olmuyor eşli denemeye gelince olmuyor tavsiyeniz var mı

Ben egzersiz yapmadan yendim ama bence devam et zamanla girer tamamı hem zaten git gel yaparken tamamının gitmesine gerek yok

kızlar o informasoft denen kişi geçen gün bana da yazdı özel mesajdan. başta iyi niyetli sandım, muhabbeti orgazma parmak sokmaya getirdi. ne pis insanlar var ya. hastalığımızı kullanıp nerelere getiriyolar muuhabbeti.

Merhaba babada yardımcı olur musunuz 3 aylık evliyim afedersiniz p..ns tam girecek sanki bir engele çarpıyor kan geliyor hemen ve olmuyor girmiyor nasıl yenebilirim evliliğim tehlikede lütfen Allah rızası için yardım edin

Doktora göründünüz mü? Burdan tavsiye almadan once baska bi saglik problemi olup olmadigini bi arastirin isterseniz

Eşli denemeyi henüz başarabilmiş değilim ama bence yarısına kadar da olsa normalmiş gibi devam edin kasmayın sanki o kadarmış gibi düşünüp ilişkiye devam edin zamanla zevk alıp rahatladıkça devamı gelir diye düşünüyorum.

Bende istanbulda dilek öcal duydum aradim ona gitmeyi dusunuyorum kesinlikle parmak egzersizu yokmuş dediki asistanı zaten onu yapabilseniz buraya gelmezsinjz dedi fiyat 5 bin napalim ins hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…