Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende ilk iliskiyi vemcaine ile yendim. Oncelikle aparat yaptim kendim. 1.si parmak boyutunda ikincisi 3 parmak boyutunda ve sonuncusu penis boyutunda. Spreyden sonra hemen bunlari yaptim. Sonra en buyuk aparaattan sonra hemen penis girisi. Aci vs olmadi. Sadece ilk sıktgnzda sprey yakiyor. 20 30 snye suruyor o kadar.

Canım ben Hollanda'da yaşıyorum dilim olmadığı için gidemedim doktora henüz sanki bir engel var çarpıyor gibi canım çok yanıyor
Anliyorum ama anatomik olarak herhangi bir problem olup olmadigini anlamadan burdan tavsiye alma bence. Eşinle git. Eminim yardimci olacak bi doktor bulabilirsiniz. Butun vajinismus problemi yasayacanlar bi engel yada duvar hissi oldugunu soyluyor. Vajina yolunu internetten resimler ile inceleyebilirsin. Ayna karsisinda vajina deligini inceleyebilirsin. Vajina yönü giristen sonra popoya dogru ilerliyor o engel diye bahsettigin yerden asagiya dogru. Eger denemek istersen bir parmakla dene ve yolu anlamaya calis. Belki sadece yön problemin vardir.

Öncelikle açıklayıcı yanıt için teşekkür ederim ama parmağımı sokabilsem keşke ...

Öncelikle açıklayıcı yanıt için teşekkür ederim ama parmağımı sokabilsem keşke ...
Ozaman allık ucu olur kalem olur bir parmak genisliginde bir sey dene. Bu once biraz urkutucu gelecek farkindayim. Ama basina gec mutlaka. Hic bir zorlugu olmadgini anliyacaksin. Bolca kayganlastirici sür vajinana ve aparatina. İnan bu cok kolay bisey. Ac bacaklarini ayna karsisina gec ama kocaman ac. Bak vajinana deligi bul nefesini tut cisini tutar gbi popo vajina kaslarini sık ve sonra nefesini birak popo vajina kaslarini gevset orasi acilacak farkedeceksin. Dokun dokunmaktan korkma.denemeye calis oraya birsey girme fikrine alis. Sakin korkma. Bak daha evliliginin basindasin. Sakin kendini bu girdaba birakma sök at yarayi. Basaramayacgin bisey yok. Korkunun ustune git ve hic bir problem olmadigini bosuna endise ettigini anla.

Haydi kizlaaaaarrr
Egzersiz yapamam, eşli deneme yapamam diyenler.
Bugün tam zamanı. İlk boş olduğunuz vakit sizin firsatinizdir.
Unutmayin hepimiz yapamıyoruz dedik buradaydık ama ne zaman ki kendimize vakit ayırıp denemeye başladık ışte ozaman biz kazandık.
Hepiniz harika bayanlarsiniz. Lütfen hadi durmayın birazcık azim ve çaba ile başlayın.
Güzel haberler verin bize

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…