- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.161
Aparatları klinikten verdiler 6 boy normalde 4 boya kadar veriliyor ama ben 6. boyu da istedim çalışmak için. Başta alamadım çok cesaretimi kırdı yapamam korkusu sardı. Sonra bol bol kegel yaptım. Her set 10 kasıp bırakma, günde 40-50 set. Derin nefes. Bol kayganlastirici. Öyle oldu. Kegel tam bir mucize ama. En çok kegel sayesinde oldu diyebilirim.Aparatlari kendiniz aldiniz dimi nasil seyler onlar ya cok urkutucu geliyor siz doktora bilr muane olabilmissiniz masallah size
İnsallah hersey gönlünüzce olur. Tatlış bebekleriniz olur. Mükemmel bi cinsel hayatiniz olur. Hepimzin insallahCevapladigin için çok çok teşekkür ederim az önce bahsettiğim 6. boy dilatoru ve eşimin penisinin yarısından çoğunu aldıminanilmaz daha 2 saat öncesine kadar başa döndüğümü düşünüp ağlamaktan gözlerm sisimisti. Acı hissetmedim sadece baskı ve gerginlik hissi. Şimdi acaba tekrar alamaz mıyım diye endise ediyordum.
Bu kegel ben hiç bilmiyorum sizdede cok fayda etmiş tedaviniz bitti şimdi dimi cok şükür hangi klinige gittinizAparatları klinikten verdiler 6 boy normalde 4 boya kadar veriliyor ama ben 6. boyu da istedim çalışmak için. Başta alamadım çok cesaretimi kırdı yapamam korkusu sardı. Sonra bol bol kegel yaptım. Her set 10 kasıp bırakma, günde 40-50 set. Derin nefes. Bol kayganlastirici. Öyle oldu. Kegel tam bir mucize ama. En çok kegel sayesinde oldu diyebilirim.
Ne güzel sizde hamilesiniz herkez mutlulugunu yaziyor ins bende yazarim insr
İnsallah hersey gönlünüzce olur. Tatlış bebekleriniz olur. Mükemmel bi cinsel hayatiniz olur. Hepimzin insallahben hamileyim bu durumu haziranda yendim ve bi hafta once hamile oldugumu ogrrendim hersey geciyor penisin son 2 3 cm i ne yaptiysam girmedi demissin onun icinde endiselenme ben onu doktora sordum. Zaten vajina sonsuz birsey degil sonuna kadar girmis dedi. Ama enine ve boyuna esneyebiliyor. Bu da kadinin beyniyle istegi ile alakali yani biraz zaman sadece
Umarımmm çok teşekkür ederimİnsallah hersey gönlünüzce olur. Tatlış bebekleriniz olur. Mükemmel bi cinsel hayatiniz olur. Hepimzin insallahben hamileyim bu durumu yener
Harikaapenisin son 2 3 cm i ne yaptiysam girmedi demissin onun icinde endiselenme ben onu doktora sordum. Zaten vajina sonsuz birsey degil sonuna kadar girmis dedi. Ama enine ve boyuna esneyebiliyor. Bu da kadinin beyniyle istegi ile alakali yani biraz zaman sadece
İnsallahhh, dualarim hep bu sıkıntıyı cekenlerleNe güzel sizde hamilesiniz herkez mutlulugunu yaziyor ins bende yazarim ins
Rica ederim ne demekk.. ciş duygusu icin ben hep iliski oncesi tuvalete ugruyorumUmarımmm çok teşekkür ederimönceki mesajları da okudum diğer arkadaslarda ilk yendiklerinde aynı şeyleri hissetmisler son birkaç cm bir türlü olmaması, bir yere çarpıyor hissi, çok afedersiniz çiş gelmesi hissi. Ben de böyle hissettim. Zamanla geçer diye düşünüyorum ama doktoruma soracağım yine de. Tekrar teşekkür ederim. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Tedavim bitti mi bilmiyorum yendiğmden doktorumun bile haberi yokBu kegel ben hiç bilmiyorum sizdede cok fayda etmiş tedaviniz bitti şimdi dimi cok şükür hangi klinige gittiniz
Nasil doktorunuzun size yaklasimi peki yumusakmi anlayislimiTedavim bitti mi bilmiyorum yendiğmden doktorumun bile haberi yoknormal bir kadın doğum uzmanına gittim ünlü biri değil yani. Bundan sonraki tedavi süreci baskı hissini asmak için olur sanırım. Kegeli öğrenmek çok basit çok da faydalı bir egzersiz sadece vajinismus değil doğum, zevk alma gibi bircok şeyi etkiliyormus. Lütfen yapmaya çalış yaptıkca daha iyi hissedersin. Güvenin artar kendine.
Böyle yapayım ben de o zamanRica ederim ne demekk.. ciş duygusu icin ben hep iliski oncesi tuvalete ugruyorum
Tedavim bitti mi bilmiyorum yendiğmden doktorumun bile haberi yoknormal bir kadın doğum uzmanına gittim ünlü biri değil yani. Bundan sonraki tedavi süreci baskı hissini asmak için olur sanırım. Kegeli öğrenmek çok basit çok da faydalı bir egzersiz sadece vajinismus değil doğum, zevk alma gibi bircok şeyi etkiliyormus. Lütfen yapmaya çalış yaptıkca daha iyi hissedersin. Güvenin artar kendine.
Valla sizz cokk yol asmisdiniz allahim bide hayirli evlat nasip etsin insTedavim bitti mi bilmiyorum yendiğmden doktorumun bile haberi yoknormal bir kadın doğum uzmanına gittim ünlü biri değil yani. Bundan sonraki tedavi süreci baskı hissini asmak için olur sanırım. Kegeli öğrenmek çok basit çok da faydalı bir egzersiz sadece vajinismus değil doğum, zevk alma gibi bircok şeyi etkiliyormus. Lütfen yapmaya çalış yaptıkca daha iyi hissedersin. Güvenin artar kendine.
Çok anlayışlı ve herşeyi sebebiyle açıklamaya çalışıyor. Emin olmadığı zaman bir sonraki aşamaya geçmiyor.Nasil doktorunuzun size yaklasimi peki yumusakmi anlayislimi
Psikolojik değil . Normal ilişki yaşayanlarda da o çiş hissi oluyor. Çunkü (SANSÜR!) içerdeyken mesane duvarına carpıyor . O tamamen biyolojik :) sıkıntı yok canlar.
Yaaa, hep olacak o zaman. Teşekkürler cevap için.Psikolojik değil . Normal ilişki yaşayanlarda da o çiş hissi oluyor. Çunkü (SANSÜR!) içerdeyken mesane duvarına carpıyor . O tamamen biyolojik :) sıkıntı yok canlar.
Ins darisu basima bende olsada sadece ufak sikintim var desem allahim:)Çok anlayışlı ve herşeyi sebebiyle açıklamaya çalışıyor. Emin olmadığı zaman bir sonraki aşamaya geçmiyor.
Darısı size de inşallah çok teşekkür ederim. Lütfen pes etmeyin. Hiçbisey sizden, bizden, güçlü değil. Siz o hutafelerden anlatılan sacmaliklardan daha güçlüsünüz.Valla sizz cokk yol asmisdiniz allahim bide hayirli evlat nasip etsin ins
Ins güzel kardeşim ins insDarısı size de inşallah çok teşekkür ederim. Lütfen pes etmeyin. Hiçbisey sizden, bizden, güçlü değil. Siz o hutafelerden anlatılan sacmaliklardan daha güçlüsünüz.
Sizin tedavi surecinix nasil oldu acaba doktorumuz neler yaptırdıBen de yeni yendim sayılır. Ben 3.derece zorlu bir vakaydım ben yendiysem herkes yener diyorum . Allahim yardim etsin . Herkes icin dogru zaman ve dogru bi tedavi yontemi var bence. Onu bulduğun zaman geçiyor.
Uğraslarınızda kolaylıklar diliyorum. Allah aile huzuru versin. Şifa versin inşallah. Burdaki herkes umarım en kısa zamanda iyileşsin. :) amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?