Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Öyle haklısın ki. Herkesin süreci çok başka ilerliyor. Bir şey sormak istiyorum ilk yendiginden sonra ikinci deneme aynı mı oldu? Ben ikinci deneme telaşına düştüm şimdi acaba olmaz mı diye

Sizin tedavi surecinix nasil oldu acaba doktorumuz neler yaptırdı

Ben bir cok tedavi yontemi denedim.hepsini de burda paylaşmıştim. En sonki doktorum kendi parmagiyla yapmisti parmak egzersizi. cok tatli pozitif bi bayandı sağolsun. Hem bilgilendirdi hem sabırla ugrasti 2 randevuda iyileştim.

3.derece evet bacak açamama ,oraya el.götürememe ,baskasına da sürdürmeme gibi gibi şeyler.

Öyle haklısın ki. Herkesin süreci çok başka ilerliyor. Bir şey sormak istiyorum ilk yendiginden sonra ikinci deneme aynı mı oldu? Ben ikinci deneme telaşına düştüm şimdi acaba olmaz mı diye

Ben de düşmüştüm o telasa :))) evet hatta daha iyisi oldu . Hep ilrlerleyerek devam etti.

Cok sevindim sizin adiniza banada dua edin güzel kardeslerim bu yolda sizin yazdiklariniz gibi bende yazayim ins

Allahım inşalah bana da nasip eder hergün aglıyorum üzülüyorum kendime iyi şeyler söylüyorum yapıcaksın diye yine yok nolur benim içinde dua edin öyle bir yerdeyim ki aileler üstüme geliyo

Ekim de evleneli 1 yıl olacak , ama hala ilişkiye girmedim eşimle. Parmak egzersizine başladım serçe parmagimin bir bogumunu alabildim. Bugünde denedim hiç açılmadı... kızlar lütfen yardım edin moralim çok kötü ...

doktorda 2. randevuma gidicem ben de bugün. eşimle gidicez ilk kez. biraz gerginim bana da şans dileyin kızlar. 4 yıl oldu
Kardesim allahim yardimcin olsun gelismeleri yazar misin bu sabah nama zimda kendimede burdaki bizim gibi olan tum arkadsslarada dua ettim dua ve desteklerimixi eksik etmeyelim kim bilir kimin duasu kabul olur kim kime vesile olur rabbim yardimcimiz olsun

Allah dualarinizi kabul etsin dua ederiz tabiki ins biticek ınş

aminn hepimizin yardımcısı olsun, tabii yazıcam gelişmeleri, doktorum 3 seanstan fazlasına kalan olmadı dedi, 3 seansta çözüyormuş, bugün benim de ikinci seansım, parmak egzersizi ve dilatörleri uyguluyor doktorum. biraz gerginlik var kendimi telkin ediyorum. umarım hepimiz tez zamanda kurtuluruz bu yükten.

Parmak.kendisi yapiyor dimi sikmiyorsun dimi krndini nasil oluyor bilmiyorumya merak E diyorum nasil oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…