- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.381
Naptin deneyebildinmi güzel kardeşim aparatiSali günü randevum var.Doktor 4 ü yapacak.Benim 3 ü çalismam lazim ama yapamayinca 4 ü nasil yapicam diye çok korkuyorum.Bugün de yariya kadar gitti ama kaldi öyle.Ne kadar ikinsam da itemedim daha fazla malesef
Evet denedim olmuyorCanim merhaba, aparatla yapip eşle yapamanin tek sebebi aparatta biz sakin sakin ilerliyoruz ama eşle öyle sakin olmuyoriliski oncesi aparat denemeyi dusundunmu
Merhaba canim birsey sorucam tum tedavi masraflari ne kadara geldi sanaEvet genişletiyor biraz da.Yavaş yavaş alıştırıyor.Direk kalindan başlasa çok zor olurdu heralde.
Ben en son penis cevresini ölctüm sonra ayni ebatta aparat yaptim. Onunla calistiktan sonra aparat icimdeyken biraz onsevisme yapip esim hazir oldugunda aparati cikarp penisle giris yapiyordum. Ozaman girdigini hissetmemistim bile..Evet denedim olmuyor
Muayeneyle birlikte 4200 verdim canim.Merhaba canim birsey sorucam tum tedavi masraflari ne kadara geldi sana
Bugün kayinvalidemler oturmaya geldiler,yeni gittiler canım.Şu an oturuyorum,hiç yapasım yok ya.Yarın da iş var of ofNaptin deneyebildinmi güzel kardeşim aparati
Himmm zaman gine var ama yapasim yok diyorsun yarin ola hayrola ins canimBugün kayinvalidemler oturmaya geldiler,yeni gittiler canım.Şu an oturuyorum,hiç yapasım yok ya.Yarın da iş var of of
Aslinda doktor her gün çaliş dedi ama şu an o kadar isteksizim ki nasil yapicam bilmiyorumHimmm zaman gine var ama yapasim yok diyorsun yarin ola hayrola ins canim
Ben en son (SANSÜR!) cevresini ölctüm sonra ayni ebatta aparat yaptim. Onunla calistiktan sonra aparat icimdeyken biraz onsevisme yapip esim hazir oldugunda aparati cikarp penisle giris yapiyordum. Ozaman girdigini hissetmemistim bile..
Ama bunu yaptin harika bi yol aldin acimadiginida biliyorsun ne oldu cesaretin kirildi sormadik dimi ne kadarlik evlisinizAslinda doktor her gün çaliş dedi ama şu an o kadar isteksizim ki nasil yapicam bilmiyorum
Evet canım bir kere yapamayinca cesaretin kirildi ya.7 yillik evliyim malesefAma bunu yaptin harika bi yol aldin acimadiginida biliyorsun ne oldu cesaretin kirildi sormadik dimi ne kadarlik evlisiniz
Yok güzel kardeşim sen cok güzel ileeledinEvet canım bir kere yapamayinca cesaretin kirildi ya.7 yillik evliyim malesef
O konuda benim kadar ılerlemiş kimse yok sitede cok bekledok cokEvet canım bir kere yapamayinca cesaretin kirildi ya.7 yillik evliyim malesef
Sizin kaç yıl oldu?Yok güzel kardeşim sen cok güzel ileeledin
O konuda benim kadar ılerlemiş kimse yok sitede cok bekledok cok
Ah ahhhSizin kaç yıl oldu?
Ah ahhh12 sene güzel kardesim bide biz asilama yaptirdik hamile kaldim ben kixim olunca daha cok erteledik ama artik yeyer dedik ocak ayinda ınş
[/QUOTÇok olmuş ama üzülme halledersin sen de inşallahhem çocuğu da yapabilmişsin maşallah,ben ondan da çok korkuyorum.
Evet canım iyiki de olmuş.En azindan onu yapmişsin.Ben de istiyorum ama hemen olursa da hastalik tekrarlar diye korkuyorum.Atlatirsam tabiBiz asilamayi anestezi altinda oldum muanelerde hep karından bakti doktor cok9 şükür kizim oldu 8 yasinda iyikide oldu cok şükür yoksa bu sorun evliligimize cok zarar verirdi
Tabi en guzelini seen yapiyorsun atlatin öyle olsun insEvet canım iyiki de olmuş.En azindan onu yapmişsin.Ben de istiyorum ama hemen olursa da hastalik tekrarlar diye korkuyorum.Atlatirsam tabi
Oooo cok sevindik darisi su an tedavi goren diger güzel kardesimize ve bizlere ins cok güzel masa llah masallahBu gün İtibariyle başardım ba şar dım.... güle güle vajinismus... kimseye uğrama !
Oooo cok sevindik darisi su an tedavi goren diger güzel kardesimize ve bizlere ins cok güzel masa llah masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?