Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben en son (SANSÜR!) cevresini ölctüm sonra ayni ebatta aparat yaptim. Onunla calistiktan sonra aparat icimdeyken biraz onsevisme yapip esim hazir oldugunda aparati cikarp penisle giris yapiyordum. Ozaman girdigini hissetmemistim bile..
Aslinda doktor her gün çaliş dedi ama şu an o kadar isteksizim ki nasil yapicam bilmiyorum
Ama bunu yaptin harika bi yol aldin acimadiginida biliyorsun ne oldu cesaretin kirildi sormadik dimi ne kadarlik evlisiniz

Biz asilamayi anestezi altinda oldum muanelerde hep karından bakti doktor cok9 şükür kizim oldu 8 yasinda iyikide oldu cok şükür yoksa bu sorun evliligimize cok zarar verirdi

Biz asilamayi anestezi altinda oldum muanelerde hep karından bakti doktor cok9 şükür kizim oldu 8 yasinda iyikide oldu cok şükür yoksa bu sorun evliligimize cok zarar verirdi
Evet canım iyiki de olmuş.En azindan onu yapmişsin.Ben de istiyorum ama hemen olursa da hastalik tekrarlar diye korkuyorum.Atlatirsam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…