Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İlk seansta tüm boyutları içeriye sokturdu.canım oldukca acıdı. İkinci gün de kendi kendime tüm boyutlar ile calışmamı söyledi. (4.boyutu yapamadım) üçüncü gün hayır yapacaksın dedi yaptırdı oldu. Sonra o akşam eş ile denencekti ama ben aparatlardan dolayı mantar ve idrar yolları enfeksiyonu oldum. Oldukca gün kaybettim. Yani yoksa üç günde halledilcek efsanesi doğru..bugün iyileşince önce dört aparatı deneyerek kasları açtım.
Sonra eşi çağırdım dördüncüyü cıkardıgım an giriş yapmasını söyledim. Ve yapabildi.
Henüz tipik bir ritmde cinsellik yaşamadık ama organı taamamen girebildi. O kadar
Tek olay dilatör... ve yavaş yavaş egzersiz yapmak başka hiç bir tedavi hiç bir konuşma bilmemne yapmadılar.. 6.900 tl ödedim... yapacak bir şey yok..

Aslinda hiç değisik bir sey yok.Sadece derin nefes alip verirken aparati içine aliyorsun.Bol kayganlastirici kullanmak lazim bir deKegel egzersizi yaparak da kaslarini kontrol etmeyi öğreniyorsun.

Ben de uygulanan kullanılan tek şey bebek yağı ( şart) ve aparatlar. Zaten çok enteresan vücut anında alışıyor. Aparatları alabildikten sonra eşi zaten alabiliyor vücut . O an derin bir nefes alındı mı tamamdır dediginiz gibi.

Ben daha az ödedim ve benim doktorum her seansta bir sonraki aşamaya geçti.Hepsini bir anda yaptirmadi yani.Sizinki biraz fazla zorlamış.Gerçi sonuç güzel olmuş neyse

Peki sizi neden piskolojik rahatlatmadilar önce bide neden hepsini hemen 1 gunde denemisler

Evet bana da bu çok zor geldi.

Sanırım seviyeye göreymiş kimi orada uzanamıyormuş bile. Ben 1 ve 2 yi alınca 2 yi alan 3 ü de alır dedi sahiden aldım. 4 bi fena geldi ... mantık şu anladıgım kadarıyla “ ben bunları alabiliyorum demekki onu da alırım” .. O yumuşak organı alamayan bölge o plastikleri alabildi ne enteresan...

Evet demekki senin durumuna göre yaptiriyor.Ben çok fena olmustum ilk aparatta bile her tarafim kasildi.Gözümü zor açtımHangi doktora gittiniz?

Evet demekki senin durumuna göre yaptiriyor.Ben çok fena olmustum ilk aparatta bile her tarafim kasildi.Gözümü zor açtımHangi doktora gittiniz?

Yani yine de o fiyat hiç içime sinmedi. Tamam çok önemli bir sorun hallediliyor ama bu uçuk ücretlendirmeye aklım asla ermeyecek. Sıkıştıgım ve artık tükendiğim için verdim gitti...

Yani yine de o fiyat hiç içime sinmedi. Tamam çok önemli bir sorun hallediliyor ama bu uçuk ücretlendirmeye aklım asla ermeyecek. Sıkıştıgım ve artık tükendiğim için verdim gitti...
Bence de çok fazla.Ben 4000 verdim,o bile çok gibi geldi.Aslinda çok daha uyguna yerler de varmiş ve hepsi de ayni şeyi yapiyor.Ama ben de artik napiyim veriyim gitsin dedim üstesinden gelemeyince.

Ne yapicaz bilmiyorum kasinca olmuyor hersey guzel gidiyor tam orays gelince durum degisiyor dimi cok yoruldum bi kasmasam hersey beyinde bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…