- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.401
TebriklerBu gün İtibariyle başardım ba şar dım.... güle güle vajinismus... kimseye uğrama !
Tebriklerdarısı başımıza.Kendiniz mi yendiniz yoksa doktora mi gittiniz?
Kac seansta bitti sizinki bide diger arkasla aynimi tedaviniz aparatlami bitti neler yapti doktorunuz anlatirsaniz cok sevinirimAllah maddi manevi yıpratmadan atlatmayı nasip etsin herkese.. benim her ikisi de gitmişti. Daima sorularınızı cevaplar olacagım. Allah yardımcımız olsun
Doktor dogru yönlendiyor ve cesaret veriyirNe yazık ki doktora gitmem gerekti doktor ile yendim. Aslında doktor ne yapmış oluyor soru işareti ama ... bilindigi stilde dilatörlerle çalışarak..
Evet aslinda doktorun yaptigi şey sadece bizi yönlendirmek ve zorlamak.Gerisini biz kendimiz yapiyoruz.İcimizdeki gücü disari çikartiyor heraldeNe yazık ki doktora gitmem gerekti doktor ile yendim. Aslında doktor ne yapmış oluyor soru işareti ama ... bilindigi stilde dilatörlerle çalışarak..
Aslinda hiç değisik bir sey yok.Sadece derin nefes alip verirken aparati içine aliyorsun.Bol kayganlastirici kullanmak lazim bir deCogu kişi yazmiyo tam anlamiyla yazmiyor nasil atlattigini herkez destek olmali
Aslinda hiç değisik bir sey yok.Sadece derin nefes alip verirken aparati içine aliyorsun.Bol kayganlastirici kullanmak lazim bir deKegel egzersizi yaparak da kaslarini kontrol etmeyi öğreniyorsun.
Ben daha az ödedim ve benim doktorum her seansta bir sonraki aşamaya geçti.Hepsini bir anda yaptirmadi yani.Sizinki biraz fazla zorlamış.Gerçi sonuç güzel olmuş neyseİlk seansta tüm boyutları içeriye sokturdu.canım oldukca acıdı. İkinci gün de kendi kendime tüm boyutlar ile calışmamı söyledi. (4.boyutu yapamadım) üçüncü gün hayır yapacaksın dedi yaptırdı oldu. Sonra o akşam eş ile denencekti ama ben aparatlardan dolayı mantar ve idrar yolları enfeksiyonu oldum. Oldukca gün kaybettim. Yani yoksa üç günde halledilcek efsanesi doğru..bugün iyileşince önce dört aparatı deneyerek kasları açtım.
Sonra eşi çağırdım dördüncüyü cıkardıgım an giriş yapmasını söyledim. Ve yapabildi.
Henüz tipik bir ritmde cinsellik yaşamadık ama organı taamamen girebildi. O kadar
Tek olay dilatör... ve yavaş yavaş egzersiz yapmak başka hiç bir tedavi hiç bir konuşma bilmemne yapmadılar.. 6.900 tl ödedim... yapacak bir şey yok..
Peki sizi neden piskolojik rahatlatmadilar önce bide neden hepsini hemen 1 gunde denemislerİlk seansta tüm boyutları içeriye sokturdu.canım oldukca acıdı. İkinci gün de kendi kendime tüm boyutlar ile calışmamı söyledi. (4.boyutu yapamadım) üçüncü gün hayır yapacaksın dedi yaptırdı oldu. Sonra o akşam eş ile denencekti ama ben aparatlardan dolayı mantar ve idrar yolları enfeksiyonu oldum. Oldukca gün kaybettim. Yani yoksa üç günde halledilcek efsanesi doğru..bugün iyileşince önce dört aparatı deneyerek kasları açtım.
Sonra eşi çağırdım dördüncüyü cıkardıgım an giriş yapmasını söyledim. Ve yapabildi.
Henüz tipik bir ritmde cinsellik yaşamadık ama organı taamamen girebildi. O kadar
Tek olay dilatör... ve yavaş yavaş egzersiz yapmak başka hiç bir tedavi hiç bir konuşma bilmemne yapmadılar.. 6.900 tl ödedim... yapacak bir şey yok..
Evet bana da bu çok zor geldi.Peki sizi neden piskolojik rahatlatmadilar önce bide neden hepsini hemen 1 gunde denemisler
Evet bana da bu çok zor geldi.
Evet demekki senin durumuna göre yaptiriyor.Ben çok fena olmustum ilk aparatta bile her tarafim kasildi.Gözümü zor açtımSanırım seviyeye göreymiş kimi orada uzanamıyormuş bile. Ben 1 ve 2 yi alınca 2 yi alan 3 ü de alır dedi sahiden aldım. 4 bi fena geldi ... mantık şu anladıgım kadarıyla “ ben bunları alabiliyorum demekki onu da alırım” .. O yumuşak organı alamayan bölge o plastikleri alabildi ne enteresan...
Evet demekki senin durumuna göre yaptiriyor.Ben çok fena olmustum ilk aparatta bile her tarafim kasildi.Gözümü zor açtımHangi doktora gittiniz?
Bence de çok fazla.Ben 4000 verdim,o bile çok gibi geldi.Aslinda çok daha uyguna yerler de varmiş ve hepsi de ayni şeyi yapiyor.Ama ben de artik napiyim veriyim gitsin dedim üstesinden gelemeyince.Yani yine de o fiyat hiç içime sinmedi. Tamam çok önemli bir sorun hallediliyor ama bu uçuk ücretlendirmeye aklım asla ermeyecek. Sıkıştıgım ve artık tükendiğim için verdim gitti...
Normal istiyordum hep korkmadan oldu ama iliskide kasiyorumSen bu şekilde normal doğum nasıl yaptın
Ne yapicaz bilmiyorum kasinca olmuyor hersey guzel gidiyor tam orays gelince durum degisiyor dimi cok yoruldum bi kasmasam hersey beyinde bitiyorPrenses bende senin gibi oldum iljinde yarın bi ilişkiyle hamile kaldım sonrada bir daha olmadı. Hatta alttan muayenede sıkıntı yaşadığım için sezeryan doğum oldu. Normal doğuramazsın dedi doktor. Oğlum 9 aylık ve ben hala yenemedim bu illeti . aparatla çalışıyorum dördüncüyü de yapabiliyorum ama eşimle deneyince olmuyor. Aparatla çalışıp yenen biri bana yardımcı olsa. Neyi yanlış yapıyorum kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?