- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.421
Ama su anda şükür bitti diyorsun dimi olsun giden para olsun kardesim bak basardin cok şükürYani yine de o fiyat hiç içime sinmedi. Tamam çok önemli bir sorun hallediliyor ama bu uçuk ücretlendirmeye aklım asla ermeyecek. Sıkıştıgım ve artık tükendiğim için verdim gitti...
Sali gunumuydu randevun hadi ins güzel haberlerini bekliycez insEvet demekki senin durumuna göre yaptiriyor.Ben çok fena olmustum ilk aparatta bile her tarafim kasildi.Gözümü zor açtımHangi doktora gittiniz?
Öylede heryerde yok bu hizmet. Muhtemelen siz istanbuldasınızdırEğer aranızda maddi gücü yeterli olmayanlar varsa bu hastalığın tedavisini devlet hastaneleride veriyor hiçbir ücret edemiyorsunuz. Ve sadece egzersiz odaklı değil terapi şeklinde bir tedavi süreci var en son aşamada egzersiz yapıyorsunuz.
Ama su anda şükür bitti diyorsun dimi olsun giden para olsun kardesim bak basardin cok şükür
Masaallah maşa llahSelam kızlar 2 gün önce bende yendim cok mutluyum 1 buçuk sene sonra başardım Allah ımın izniyle hemde kendi kendime yendim cok şükür
Sali günü randevum da korkuyorum.Gitmeden şu 3 ü iyice yapabilseydimSali gunumuydu randevun hadi ins güzel haberlerini bekliycez ins
Canım Allah tüm bu dertlerle savaşanlara yardımcı olsun ve kolaylıkla kurtulmalarını sağlasın insallah sorunuz falan olursa elimden geldiğince yardımcı olurumBaşaran arkadaslar ne olur bizim için dualarinixi ekdik etmeyin
Bana yardım ci olur musunuzCanım Allah tüm bu dertlerle savaşanlara yardımcı olsun ve kolaylıkla kurtulmalarını sağlasın insallah sorunuz falan olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
Derin nefes alıp tam aparati sokarken nefesi verip ıkınıyoruz doğru mu . Penisi alırken de aynısı ise yarıyor mu pekiBen de uygulanan kullanılan tek şey bebek yağı ( şart) ve aparatlar. Zaten çok enteresan vücut anında alışıyor. Aparatları alabildikten sonra eşi zaten alabiliyor vücut . O an derin bir nefes alındı mı tamamdır dediginiz gibi.
Dördüncü aparatımızı yaparken dediklerinizi uyguluyoruz. Dörtle biraz calışıp tam alıştıgımız an eşi cagırıyoruz anında cıkarıp onunla deniyoruz. Zaten kas açılmış oluyor. Asla canınız acımıyor. Yine de deriiiin bir nefes her zaman iyiDerin nefes alıp tam aparati sokarken nefesi verip ıkınıyoruz doğru mu . (SANSÜR!) alırken de aynısı ise yarıyor mu peki
Tabikide elimden geldigince yardimci olmayi isterim insallah yenenler boyle birbirlerine yardimci olarak herkesi bu dertten kurtaricazBana yardım ci olur musunuz
Ben nefesimi ayarlayamiyorumda o yüzden detaylı sordum.tesekkurlerDördüncü aparatımızı yaparken dediklerinizi uyguluyoruz. Dörtle biraz calışıp tam alıştıgımız an eşi cagırıyoruz anında cıkarıp onunla deniyoruz. Zaten kas açılmış oluyor. Asla canınız acımıyor. Yine de deriiiin bir nefes her zaman iyi
Ederim tabiyki ne sormak istersen sorabilirsinBana yardım edermisin
Heryerde var mı yok mu bilmiyorum tabi öncelikle bulunduğunuz şehrin devlet hastanelerine sormak lazım. Cinsel işlev bozukluğu polikliniği olarak hizmet veriyorlarÖylede heryerde yok bu hizmet. Muhtemelen siz istanbuldasınızdır
Peki sen nasil yendin canimKızlar inanın durumunuz yoksa benim gibi maddi açıdan kendinizde yenebilirsiniz ben kendim yendim 1 bucuk sene sonra bosyere 1 bucuk senem gitti ama olsun yaşicagımız varmıs ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?