Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eğer aranızda maddi gücü yeterli olmayanlar varsa bu hastalığın tedavisini devlet hastaneleride veriyor hiçbir ücret edemiyorsunuz. Ve sadece egzersiz odaklı değil terapi şeklinde bir tedavi süreci var en son aşamada egzersiz yapıyorsunuz.

Öylede heryerde yok bu hizmet. Muhtemelen siz istanbuldasınızdır

Derin nefes alıp tam aparati sokarken nefesi verip ıkınıyoruz doğru mu . Penisi alırken de aynısı ise yarıyor mu peki

Derin nefes alıp tam aparati sokarken nefesi verip ıkınıyoruz doğru mu . (SANSÜR!) alırken de aynısı ise yarıyor mu peki
Dördüncü aparatımızı yaparken dediklerinizi uyguluyoruz. Dörtle biraz calışıp tam alıştıgımız an eşi cagırıyoruz anında cıkarıp onunla deniyoruz. Zaten kas açılmış oluyor. Asla canınız acımıyor. Yine de deriiiin bir nefes her zaman iyi

Ben nefesimi ayarlayamiyorumda o yüzden detaylı sordum.tesekkurler

Kızlar inanın durumunuz yoksa benim gibi maddi açıdan kendinizde yenebilirsiniz ben kendim yendim 1 bucuk sene sonra bosyere 1 bucuk senem gitti ama olsun yaşicagımız varmıs ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…