- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.441
Ins yarin doktor da hepsini yaparsin bizede yaxarsin ınşSali günü randevum da korkuyorum.Gitmeden şu 3 ü iyice yapabilseydim
Amin guzsl kardesim aminCanım Allah tüm bu dertlerle savaşanlara yardımcı olsun ve kolaylıkla kurtulmalarını sağlasın insallah sorunuz falan olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
Sen nasilsin bidaha deniyebildinizmi ins sikinti olnadan herşey güzelce olur artikİyi ki varsınız
Henüz ikinci denemeyi yapmadık mutlaka bildiricem burda gelişmeleri. Ah bi yoluna girseydiSen nasilsin bidaha deniyebildinizmi ins sikinti olnadan herşey güzelce olur artik
Kendim yendim parmak egzersizi ve mumdan aparat yaptim kendime siz yendinizmi pekiBncede her yer
Peki sen nasil yendin canim
Canım birsey dicem bende esimin (SANSÜR) yariya kadar aliyordum olmuyo diyip kalkiyodum ama son yendigimde esim bekle biraz dedi ve bekledim yavas yavas git gel yaptı bi kac dakika bi baktımki olmus heosi vajina nasil enine dogru genisliyosa boyuda o sekilde genislio biz enini genisletip boyunu genisletemiyoruz onunda çaresi yavas yavas oldugu yere kadar git gel yapmak sonra bi bakcaksın ki orasida genislemis ve almissin hepsini sakin pes etme ben hep pes ede ede 1 bucuk sene bosa gitti giden yıllar bizden gidio litfen bu dediklerimi bi dene faydasini gorursun insallah yendim diceksin o mesajini bekliyoruz hepimiz3ü deniyorum ama olmuyor ya.Yariya kadar girdi gerisi gelmiyor niyeyse imkani yokyarin doktor randevum var ve yapamiyorum ne yapicam bilmiyorum of of
Çok teşekkürler canim haklisin galiba deniycem bu dediklerini.Yarin iş var diye birakip yatmak zorunda kaldim.İnşallah doktora gittiğimde yapabilirim.Bana dua edinCanım birsey dicem bende esimin (SANSÜR) yariya kadar aliyordum olmuyo diyip kalkiyodum ama son yendigimde esim bekle biraz dedi ve bekledim yavas yavas git gel yaptı bi kac dakika bi baktımki olmus heosi vajina nasil enine dogru genisliyosa boyuda o sekilde genislio biz enini genisletip boyunu genisletemiyoruz onunda çaresi yavas yavas oldugu yere kadar git gel yapmak sonra bi bakcaksın ki orasida genislemis ve almissin hepsini sakin pes etme ben hep pes ede ede 1 bucuk sene bosa gitti giden yıllar bizden gidio litfen bu dediklerimi bi dene faydasini gorursun insallah yendim diceksin o mesajini bekliyoruz hepimiz
Insallah canım basara bilirsin guven kendine guzel haberlerini bekliyoruzÇok teşekkürler canim haklisin galiba deniycem bu dediklerini.Yarin iş var diye birakip yatmak zorunda kaldim.İnşallah doktora gittiğimde yapabilirim.Bana dua edin
Siz nasıl yendiniz yani neler yaparak yendinizTabikide elimden geldigince yardimci olmayi isterim insallah yenenler boyle birbirlerine yardimci olarak herkesi bu dertten kurtaricaz
Özelden yazdım sanaSiz nasıl yendiniz yani neler yaparak yendiniz
HayirKendim yendim parmak egzersizi ve mumdan aparat yaptim kendime siz yendinizmi peki
Umarım yenersiniz pes etmeyin lutfen
Insallah Rabbimden diliyorum herkes yipranmadab gecirsin bu rahatsizligiUmarım yenersiniz pes etmeyin lutfen
Bana bugün doktor yaptirdi 4 ü ve hepsi girdiDilator deneyen arkadaşlar . 4. Boyun boyu uzun gbi onun hepsini alabiliyormusunuz içinize bilgi verirseniz ona göre bende deneyecegim
Ohhh cok sevindim bittimi peki nedir surec simdi canimBana bugün doktor yaptirdi 4 ü ve hepsi girdiYoksa ben yapamiyordum kolay kolay.Yine ben yaptim ama doktorun israriyla yaptim.Aciyor diye pes edecektim nerdeyse.Bu girmeyecek buraya dedim ama bir yeri geçince birden gitmeye basladi ileriye doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?