Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bugün düşündüm, 4 yıl boyunca beni en çok geren ve ertelettiren şey acı korkusuymuş. fobi derecesinde bir korku ama bilinçaltımda. sorsan acıdan korkmam derdim başka şeylere bağlardır vajinismusu ama hayır asıl sebep çocuklukta ya da genç kızlıkta duyduğumuz yalan yanlış hikayeler. acı olayını abartıyoruz kafamızda, ben de uzun süre yırtılmaya benzer ne bileyim derin bir kesik gibi bir acı hissedileceğini sandım. biraz acıyor ama dayanılmayacak bir şey değil diyorlardı hep. hadi ordan diyosum kendi içimdenama gerçekten acı yok. acı ve ağrı farkını anlamamız lazım. hafif bir ağrı ve bolca baskı var sadece. ben de bunu ilişkim olduktan sonra anladım. bu bir erteleme hastalığı. yenmesi çok kolay. acıyı silsin herkes kafasından.

tekrar tekrar buraya geliyorum yenmeme rağmen 1 kişiye bile vesile olursam çok mutlu olucam. parmak egzersizi yapamayanlar derhal egzersize başlasın. bakın bu işin lamı cimi yok benim 4 senem gitti sizlerin de gitmesin. kendimize acımayalım artık. kulak çöpünün girdiği yere 1 parmak da girer, iki de girer, penis de girer. 1 parmağı sorunsuz yaparken 2 niye olmuyor? çünkü çaba göstermiyorsun. vücudunu gevşetmiyorsun. her şeyi kontrol etmek istiyorsun. nefesini kontrol edemiyorsun. iki parmak girerken penisin girmeme sebebi de bu. tek bir püf noktası var. duvar dediğiniz yere gelince sakin olacaksın. vücudunu gevşeteceksin eğer alttaysan ellerini başının altına koyup içinden başka şeyler düşünürken mesela dua okurken tüm kontrolü eşine bırakacaksın. üstteysen ki üstte olmak daha iyidir, duvar dediğin yerde git gel yaparak devam edeceksin. oturmaya devam edeceksin. bırakmayacaksın. başka çareniz yok arkadaşlar. sırf bu yükten kurtulmak için boşanmak istedim ama o da çare değildi. çare kendinizsiniz. acımayın kendinize.

3ü deniyorum ama olmuyor ya.Yariya kadar girdi gerisi gelmiyor niyeyse imkani yokyarin doktor randevum var ve yapamiyorum ne yapicam bilmiyorum of of

3ü deniyorum ama olmuyor ya.Yariya kadar girdi gerisi gelmiyor niyeyse imkani yokyarin doktor randevum var ve yapamiyorum ne yapicam bilmiyorum of of
Canım birsey dicem bende esimin (SANSÜR) yariya kadar aliyordum olmuyo diyip kalkiyodum ama son yendigimde esim bekle biraz dedi ve bekledim yavas yavas git gel yaptı bi kac dakika bi baktımki olmus heosi vajina nasil enine dogru genisliyosa boyuda o sekilde genislio biz enini genisletip boyunu genisletemiyoruz onunda çaresi yavas yavas oldugu yere kadar git gel yapmak sonra bi bakcaksın ki orasida genislemis ve almissin hepsini sakin pes etme ben hep pes ede ede 1 bucuk sene bosa gitti giden yıllar bizden gidio litfen bu dediklerimi bi dene faydasini gorursun insallah yendim diceksin o mesajini bekliyoruz hepimiz

Çok teşekkürler canim haklisin galiba deniycem bu dediklerini.Yarin iş var diye birakip yatmak zorunda kaldim.İnşallah doktora gittiğimde yapabilirim.Bana dua edin

Insallah canım basara bilirsin guven kendine guzel haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkürler canim haklisin galiba deniycem bu dediklerini.Yarin iş var diye birakip yatmak zorunda kaldim.İnşallah doktora gittiğimde yapabilirim.Bana dua edin
Insallah canım basara bilirsin guven kendine guzel haberlerini bekliyoruz

Dilator deneyen arkadaşlar . 4. Boyun boyu uzun gbi onun hepsini alabiliyormusunuz içinize bilgi verirseniz ona göre bende deneyecegim

Evet yaptım arkadaşlar 4 üçok mutlu oldumDoktora korka korka gitmistim bugün.3 ü de yapamamıştım ama doktor yapacaksin zorla diye diye sonunda yaptirdi.Ben artik yapamiyorum gitmiyor birakalim dedikce doktor üzerime geldi.Yapmadan kalkmak yok,yoksa ben alir yaparim dedi ve korkudan yaptim sonunda

Dilator deneyen arkadaşlar . 4. Boyun boyu uzun gbi onun hepsini alabiliyormusunuz içinize bilgi verirseniz ona göre bende deneyecegim
Bana bugün doktor yaptirdi 4 ü ve hepsi girdiYoksa ben yapamiyordum kolay kolay.Yine ben yaptim ama doktorun israriyla yaptim.Aciyor diye pes edecektim nerdeyse.Bu girmeyecek buraya dedim ama bir yeri geçince birden gitmeye basladi ileriye doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…