- 30 Ekim 2018
- 136
- 62
- 98
- 27
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.461
Cok sevindim canım tebriklerEvet yaptım arkadaşlar 4 üçok mutlu oldum Doktora korka korka gitmistim bugün.3 ü de yapamamıştım ama doktor yapacaksin zorla diye diye sonunda yaptirdi.Ben artik yapamiyorum gitmiyor birakalim dedikce doktor üzerime geldi.Yapmadan kalkmak yok,yoksa ben alir yaparim dedi ve korkudan yaptim sonunda
Aci oldumu canimBana bugün doktor yaptirdi 4 ü ve hepsi girdiYoksa ben yapamiyordum kolay kolay.Yine ben yaptim ama doktorun israriyla yaptim.Aciyor diye pes edecektim nerdeyse.Bu girmeyecek buraya dedim ama bir yeri geçince birden gitmeye basladi ileriye doğru
Zorlandim biraz zor girdi canim.Bir yerde çok takildim ama orayi geçince girdi.Alistirma yap dedi bol bol doktor.Bakalim inşallah yapabilirimAci oldumu canim
Bittimi doktor işi peki gidicekmisin daha iloski nezaman dedi doktor canimZorlandim biraz zor girdi canim.Bir yerde çok takildim ama orayi geçince girdi.Alistirma yap dedi bol bol doktor.Bakalim inşallah yapabilirim
İliskiye girmeyi dene dedi.Yine soruyor yapabildim mi diye.Bittimi doktor işi peki gidicekmisin daha iloski nezaman dedi doktor canim
Ay hadi ınş ins yaparsiniz ama sormak zorunda güzel bişey sizi takip ediyorİliskiye girmeyi dene dedi.Yine soruyor yapabildim mi diye.
Evet iyi tabi öyle olması sağolsunAy hadi ınş ins yaparsiniz ama sormak zorunda güzel bişey sizi takip ediyor
Tebrik ederim gercektenEvet iyi tabi öyle olması sağolsun
Elhamdulillah yaa cok sevindim sizin adiniza nasil yendiginizi bizimlede paylasirmisinizBende 1 bucuk yil ugrastim ama sonunda yendim cok sukur
Ne guzel canim nasil yendin ilk bende evlendigimde yapamadim korku vardi cok kasiyordum ama bi gucle esimin destegiyle oldu 3 4 kere sonra hamile kaldim iliski yasak dedi doktor dusuk riski var dedi bebegim dogdu suan yine korkuyla kasiyorum deniyoruz olmuyor cok yoruldum bende etten duvar sanki cok kasiyorum kendimi acıcak diyeSelam kızlar 2 gün önce bende yendim cok mutluyum 1 buçuk sene sonra başardım Allah ımın izniyle hemde kendi kendime yendim cok şükür
Ne guzel çok zor birsey gercekten ben hala yenemedim yanasmiyorum bile korkudanBende 1 bucuk yil ugrastim ama sonunda yendim cok sukur
Amin insallah ben de yapabilirim tekrar ayni seyi.Bazen olmuyor niyeyseTebrik ederim gercektenDarisi gecmeyenlerin basina
Ben de çok kasiliyorum ve hemen denemeyi birakmak istiyorum ama doktor israrla birakmayacaksin,karnini şişirip iteceksin diyor ve gerçekten de üzerine gidince oluyor.Zaten az bi aci oluyor ve orayi geçince giriyor.Bu hastaliği yenmek için sürekli deneyip üzerine gitmek gerekiyor malesef.Yoksa olmuyorNe guzel çok zor birsey gercekten ben hala yenemedim yanasmiyorum bile korkudan
Geçmiş olsun siz nerde tedavi oldunuzBende üç sene bu hastalıkla uğraştım. Sonra eşimle tedavinin ardından yenebildik şimdi bir oğlumuz var. Kesinlikle tedavi edilebilir bir hastalık
Insallah siz atlattiniz bundan donrada duzenki egzersiz yaparsaniz daima gecmis olurAmin insallah ben de yapabilirim tekrar ayni seyi.Bazen olmuyor niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?