- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.481
İnşallah dediğiniz gibi olur teşekkürlerInsallah siz atlattiniz bundan donrada duzenki egzersiz yaparsaniz daima gecmis olur
hangi dilator setini kullanıyorsunuzParmak egzersizi yapamayanlar öncelikle ayna karsisinda inceyerek dokunsunlar kesinlikle cok faydasi oluyo dokunmaya alismadan parmak egzersizi zor ve yipratici gelebilir olmuyor diye pes etmeyin önce eliniz temizken ıslatarak ayna karsisinda dokunun hatta ben ilk zaman sadece isaret parmagimla dokunup bekliyodum sonra parmak almak daha kolay oldu çünkü alisiyorsunuz orasi da sizin organiniz ilk dokundugumsa bile sızı hissediyodum sonra geçti dilator seti alip yavas yavas ilerledim şuan 4. Boya kadar alabiliyorum sizde beklemeden başlayın derim
Cnm bende kasiyodim ve sadeceyarisina kadar alabiliodum ama son yendigimde ben usttde esim alda kontrol bende olcak sekilde yarisini aldim sonra olmadi ben dedim olmuyo sinirlendim gitcekten esim bekle dedi yavas yavas git gel yapti gittigi yere kadar bi baktimki hepsini almisimNe guzel canim nasil yendin ilk bende evlendigimde yapamadim korku vardi cok kasiyordum ama bi gucle esimin destegiyle oldu 3 4 kere sonra hamile kaldim iliski yasak dedi doktor dusuk riski var dedi bebegim dogdu suan yine korkuyla kasiyorum deniyoruz olmuyor cok yoruldum bende etten duvar sanki cok kasiyorum kendimi acıcak diye
Ins basarirsinizKizlar selam bende bgun tedaviye basladim smdi eve gidince nasil yaparim.die düşünüyorum ama yapicam artik biticek budaaa
Naptiniz canim yazmadin bişey deniyebildinizmi hicİnşallah dediğiniz gibi olur teşekkürler
Zannetmiyorum hicIns basarirsiniz
Bakin okuduysaniz rumuz degiskenruhlu arkadasimizda oyleydi ama masallah sonra 4. Bile yapti şükür o egzersizlerle yapin ins ins olurDun tedaviye basladim.ama bgun evde kendim egzeriz yapamadim.yikildim resmen ben gbi olan varmi girisdr bi baski hisediyorum geri bırakıyorum ya deliricem deliricem
Evet okudum ama blmiyorum.nerede yanlis yapıyorum doktor.ile.gorustum farkli biyere gec dedi 2 3 saat sonra tekrar dene dedi.offffff yapamicam ben bunuBakin okuduysaniz rumuz degiskenruhlu arkadasimizda oyleydi ama masallah sonra 4. Bile yapti şükür o egzersizlerle yapin ins ins olur
Siz nasil yendiniz tedavi ilemi boyle.ilk gunden zorlamdnzmiBakin okuduysaniz rumuz degiskenruhlu arkadasimizda oyleydi ama masallah sonra 4. Bile yapti şükür o egzersizlerle yapin ins ins olur
Evet ben de yasadim ayni seyi oluyor bazenDun tedaviye basladim.ama bgun evde kendim egzeriz yapamadim.yikildim resmen ben gbi olan varmi girisdr bi baski hisediyorum geri bırakıyorum ya deliricem deliricem
ins basarirsiniz güzel kardeşim inaniyoruzZannetmiyorum hic
Yok canim bende yenemedim ama burda yenen arkadasimiz cok şükür onlardan cesaret alarak yazdimSiz nasil yendiniz tedavi ilemi boyle.ilk gunden zorlamdnzmi
Of.orda nabiosin ben aglamaya basliyorum.sjnirleniyorummm nasil giris sagliosunnnEvet ben de yasadim ayni seyi oluyor bazen
Anladim canim sendemi egzsrsiz yapiosunYok canim bende yenemedim ama burda yenen arkadasimiz cok şükür onlardan cesaret alarak yazdim
Doktorun yaninda yapabildiğim seyi bazen evde deneyince yapamiyorum ben de.4 ü yapamadim yine evde son denediğimde malesefOf.orda nabiosin ben aglamaya basliyorum.sjnirleniyorummm nasil giris sagliosunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?