Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlarr aranıza yeni bir vajınısmuslu daha katıldı 3bucuk aylık evlıyım bı kac hafta ıcınde vajınısmus oldugumu fark ettım ama yıne de uzerıne gıttım.eşim 1 kez tam olarak girdi ama hemen cıkarttırdım o gün kanamam oldu sonrasında kadın doğum uzmanına gıttım. işaret parmağını soktu. sonra ultrason aletını de soktu.Tabi ben öncesinde çok itiraz ettim olmaz fallan diye.Neyse şuan 2 parmak yarıya kadar kayganlaştırıcı sürüp giryorum ama tam alamıyorum yarıya kadar dün akşam yine sinirden ağladımmm siz nasıl yendiniz forum çok uzun okumaya nereden başlayacağımı bulamadım dilatör kullanan varsa hangisini tercih etmeliyim.Doktorun soyledıgı 1. gün 1 parmak2.gün iki parmak 3.gün eşinin parmağı 4.gün pns ama ben 2parmağı tam alamıyorum halaa 1 ay oldu neredeysee lütfen yardımmmm

hangi dilator setini kullanıyorsunuz

Kizlar selam bende bgun tedaviye basladim smdi eve gidince nasil yaparim.die düşünüyorum ama yapicam artik biticek budaaa

Cnm bende kasiyodim ve sadeceyarisina kadar alabiliodum ama son yendigimde ben usttde esim alda kontrol bende olcak sekilde yarisini aldim sonra olmadi ben dedim olmuyo sinirlendim gitcekten esim bekle dedi yavas yavas git gel yapti gittigi yere kadar bi baktimki hepsini almisim

Dun tedaviye basladim.ama bgun evde kendim egzeriz yapamadim.yikildim resmen ben gbi olan varmi girisdr bi baski hisediyorum geri bırakıyorum ya deliricem deliricem

Bakin okuduysaniz rumuz degiskenruhlu arkadasimizda oyleydi ama masallah sonra 4. Bile yapti şükür o egzersizlerle yapin ins ins olur
Evet okudum ama blmiyorum.nerede yanlis yapıyorum doktor.ile.gorustum farkli biyere gec dedi 2 3 saat sonra tekrar dene dedi.offffff yapamicam ben bunu

Cokkkk zor yarabbim sinir oluyorum.kendimeeeeeee bisey yapamiyorum ya bide buyuk dilatorleri nasil.alirim.ben smdiden onu dusunuyorum bunu yapamıyorum onu ansil yaparim

Of.orda nabiosin ben aglamaya basliyorum.sjnirleniyorummm nasil giris sagliosunnn
Doktorun yaninda yapabildiğim seyi bazen evde deneyince yapamiyorum ben de.4 ü yapamadim yine evde son denediğimde malesefBiraz kendini rahatlatip ikinmak gerekiyor.Orayi da fazla düşünmemek lazim.Aciyacak korkusu olunca itemiyoruz çünkü.Doktor bana arada elinle bacağini falan sik orayi düşünmemek için dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…