Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen bende acicak die korkuyrm o esnada rahatlayamiyorumda 3 gunde yenen doktorlar nasil yeniyorlar cok.merak ediyorum

Benim doktor da 3 gidiste yaptirdi aslinda aparati ama ben evde tam yapamadim.Korktum yine biraz,çok rahat olamadim galiba.O da yapamazsan gel tekrar dedi.
Bende 2 .aparat aldim.doktorunn yaninda biri ince uzundu dgeride normal kucuk ende buyykdu onu orda yaptım evde yapamiyorum.isde yasiniz kac kac yllk evlsmz bnm yas 24 3 yllk evlym

Benim yasim 35 canim.7 yil oldu malesef evleneli.Yapamadik bir türlü hep erteledik
Hadiii ya ☹ ben 3 yil nasil gecti anlamadim 7 yil hc gtmednzmi.doktora suan bnm psikolojim alt ust herkes cocuk soruyor sizi düşünemiyorum sizede baski yapmslardir illaki

Hadiii ya ☹ ben 3 yil nasil gecti anlamadim 7 yil hc gtmednzmi.doktora suan bnm psikolojim alt ust herkes cocuk soruyor sizi düşünemiyorum sizede baski yapmslardir illaki
Bize de soruyorlar tabi ama ben işler çok yoğun,cesaretim yok falan diyorum.Hiç gitmemistim doktora simdiye kadar çok korktuğum için.Nereye gideceğimi de bilememistim aslinda.Kendim deneyip yenerim belki diye bekledim ama onu da pek yapamadim malesef şimdiye kadar.Bir yandan da iş güç derken zaman çok hizli geçti gercekten.Keske simdiye kadar dokyora gitseymisim diyorum simdi.Bosuna bu kadar beklemisim.

Bende oyle diyorum yok para yok.diyordk ama para yerune geleblcek bisey zaman yerune gelmiyor artik yensek biran once sen kac hafda oldu egzersizlere baslayali birazdan tekrar denicem egzersiz isini

Kendimi motivendiriyorum suan egzersiz yapcam bunu yapmak zorundayimmmm ypmam lazim baska kacariiin yok

Bende oyle diyorum yok para yok.diyordk ama para yerune geleblcek bisey zaman yerune gelmiyor artik yensek biran once sen kac hafda oldu egzersizlere baslayali birazdan tekrar denicem egzersiz isini
Evet canim ben de basta parayi düsünmüstüm çok fazla diye ama artik bosverdim.Önemli olan bu hastaliktan kurtulmak gerçekten,zaman boşa geçiyor.Ben geçen hafta baslamistim ve hemen ilerledim cok sükür.Umarim sonucu da görürüm artik,mutlaka üzerine gidicem.

Kendimi motivendiriyorum suan egzersiz yapcam bunu yapmak zorundayimmmm ypmam lazim baska kacariiin yok
Evet yapicam ve yapmadan birakmiycam dememiz lazim.Ben doktora gittigimde 4 ü yapamiyordum ve doktora ben yapamiycam gideyim biraz daha 3 e çalisayim dedim.Olmaz yapmadan gitmek yok bunu dedi ve hakikaten bir süre sonra girdi.Malesef üzerine gitmeden olmuyor bu is

Aynen canim evde nasil yapiosun sen ya koltukda yapamiyorum ben teklide yap dedi ama teklidede yapamadim catal yokki evde cikayim tepesine

Aynen canim evde nasil yapiosun sen ya koltukda yapamiyorum ben teklide yap dedi ama teklidede yapamadim catal yokki evde cikayim tepesine
Normal sirtima yastik koyup uzaniyorum.Bacaklarimi da dizlerden kivirip aciyorum.Sen nerede rahat ediyorsan öyle yap bence.İlle tekli koltukta olmasi gerekmiyor.

Yatagının başlıgı varsa iki ayagını oraya koy başınun altınada yastık koy bana doktorum ole demişti bende yeneli daha yeni sayılır
Yapamiyorum.egzersizleri siz evde yapabilmismiydinz dun gittim tedaviye bgun yapmam.lazim ama yokkk yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…