- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.521
Yapamiyorum.egzersizleri siz evde yapabilmismiydinz dun gittim tedaviye bgun yapmam.lazim ama yokkk yapamiyorum
Ayy bende yaptim inanamiyorum halaaaaİlk baslarda yapamadım deneyw denwye oldu ben parmak egzersizi yapıyırdum
Yapabildin mi bu sefer?Ayy bende yaptim inanamiyorum halaaaa
Evet yapamadiydim yine bi ilkden doktoruma mesaj attim oda aradı herzamanki gbiiii dedi yaparsin pozisyonunu guzel ayarlaman gerek.dedi yaaaaa 5 6 kere yaptim bıraktım yandi biraz ama olsun sevindimmmm bunaa cokkkkkkkkkk doktor olmasa bana motive vermese yok bırakıyodumYapabildin mi bu sefer?
Yaptıkdan somra biraz paytak gbi yürüyorum ben acio sanki az bisi sizdede oluyormuYapabildin mi bu sefer?
Çok sevindim canimEvet yapamadiydim yine bi ilkden doktoruma mesaj attim oda aradı herzamanki gbiiii dedi yaparsin pozisyonunu guzel ayarlaman gerek.dedi yaaaaa 5 6 kere yaptim bıraktım yandi biraz ama olsun sevindimmmm bunaa cokkkkkkkkkk doktor olmasa bana motive vermese yok bırakıyodum
Ilk gorusmede cubuk uzun bisi denediydim sonra orta boy ortaninda kucugu sanirim onu verdiydi denedydim onu yapmistim onuda evde calisalim dedi doktorum canim ben birz acele olsin btsin dediydimde korkmadan bi dilatoru calisman lazim dedi boyle boyle.ilerlicemÇok sevindim canimbiraz bende de yanma olmuştu sonradan.Nasil yaptin ve hangi aparati yaptin peki?
Evet doğru demiş,sakin sakin yapmaya çalış.Ben de deniycem,inşallah yapabilirim senin gibiIlk gorusmede cubuk uzun bisi denediydim sonra orta boy ortaninda kucugu sanirim onu verdiydi denedydim onu yapmistim onuda evde calisalim dedi doktorum canim ben birz acele olsin btsin dediydimde korkmadan bi dilatoru calisman lazim dedi boyle boyle.ilerlicem
Aynen canim acele degil yavas yavas olsun saglikli ve kalici olmasi onenli bizim icin yabi bi dilatoru ay bunu nasil.alicam die dusunmeden korkmadan bi dilatoru aliosan onu gec mesela dgerini rahat bi sekilde calis zamanla onuda gec byle byle bide dilatoru yerinden çıkartıp ben alimi arkaya doğru koyuyorum direk itiledimmi gidio sende byle yapiomsnEvet doğru demiş,sakin sakin yapmaya çalış.Ben de deniycem,inşallah yapabilirim senin gibi
Gidisat sixinkiyle aynidir ben doktorun telefonda yaklasimini cok sevdigim için onu tercih edicem insYaptıkdan somra biraz paytak gbi yürüyorum ben acio sanki az bisi sizdede oluyormu
Pes etme güzel kardeşim dualarim sizinleYaptıkdan somra biraz paytak gbi yürüyorum ben acio sanki az bisi sizdede oluyormu
Yenelimde biz kurtulalimda artik doktor bizr yol gsdersinGidisat sixinkiyle aynidir ben doktorun telefonda yaklasimini cok sevdigim için onu tercih edicem ins
Sagolasin allah razi olsun insallah sende tez vakitte yenersin kendin yapabliosan yap dicem ama ben kendim yapamadıydım bilmediğimiz okdr sey varki.doktor hem.gsderio hem anlatiyor yani insan bi rahatliyorPes etme güzel kardeşim dualarim sizinle
Sakin pes etme güzel kardesim dualarim sizinle dilek hanimda ayni sizin yolu izliycektir ben sadece telefonda yakladimini cok sevdim o yuzden onu tercih edicem insAynen canim evde nasil yapiosun sen ya koltukda yapamiyorum ben teklide yap dedi ama teklidede yapamadim catal yokki evde cikayim tepesine
Etmem etmicem bu yolun sonu yok ha i egzersiz aglarim.sizlarim gene yapicam yani kacis yokkkkk hepimiz icin en hayirlisi olsun kimse bu skntiyi cekmeseee keske allah herkesin yar ve yardimcisi olsun bunu yenelim rabbim hayirli evlatlr nasip etsin cumlesinede bizedeSakin pes etme güzel kardesim dualarim sizinle dilek hanimda ayni sizin yolu izliycektir ben sadece telefonda yakladimini cok sevdim o yuzden onu tercih edicem ins
Insallah yenersin yeneriz herkrs yener kmse byle.sknti cekmez aminnnSakin pes etme güzel kardesim dualarim sizinle dilek hanimda ayni sizin yolu izliycektir ben sadece telefonda yakladimini cok sevdim o yuzden onu tercih edicem ins
Maşallah darısı başımızaBu oglenki egzersizimide yapmis bulunmakktayimmm cok mutlu oluyoruz yapınca siz neler yapıyorsunuz kimseden ses cikmiyoooor
Insallah canim yapiomsn sende egzerszMaşallah darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?