Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yapabildin mi bu sefer?
Evet yapamadiydim yine bi ilkden doktoruma mesaj attim oda aradı herzamanki gbiiii dedi yaparsin pozisyonunu guzel ayarlaman gerek.dedi yaaaaa 5 6 kere yaptim bıraktım yandi biraz ama olsun sevindimmmm bunaa cokkkkkkkkkk doktor olmasa bana motive vermese yok bırakıyodum

Çok sevindim canimbiraz bende de yanma olmuştu sonradan.Nasil yaptin ve hangi aparati yaptin peki?

Çok sevindim canimbiraz bende de yanma olmuştu sonradan.Nasil yaptin ve hangi aparati yaptin peki?
Ilk gorusmede cubuk uzun bisi denediydim sonra orta boy ortaninda kucugu sanirim onu verdiydi denedydim onu yapmistim onuda evde calisalim dedi doktorum canim ben birz acele olsin btsin dediydimde korkmadan bi dilatoru calisman lazim dedi boyle boyle.ilerlicem

Evet doğru demiş,sakin sakin yapmaya çalış.Ben de deniycem,inşallah yapabilirim senin gibi

Evet doğru demiş,sakin sakin yapmaya çalış.Ben de deniycem,inşallah yapabilirim senin gibi
Aynen canim acele degil yavas yavas olsun saglikli ve kalici olmasi onenli bizim icin yabi bi dilatoru ay bunu nasil.alicam die dusunmeden korkmadan bi dilatoru aliosan onu gec mesela dgerini rahat bi sekilde calis zamanla onuda gec byle byle bide dilatoru yerinden çıkartıp ben alimi arkaya doğru koyuyorum direk itiledimmi gidio sende byle yapiomsn

Pes etme güzel kardeşim dualarim sizinle
Sagolasin allah razi olsun insallah sende tez vakitte yenersin kendin yapabliosan yap dicem ama ben kendim yapamadıydım bilmediğimiz okdr sey varki.doktor hem.gsderio hem anlatiyor yani insan bi rahatliyor

Sakin pes etme güzel kardesim dualarim sizinle dilek hanimda ayni sizin yolu izliycektir ben sadece telefonda yakladimini cok sevdim o yuzden onu tercih edicem ins
Etmem etmicem bu yolun sonu yok ha i egzersiz aglarim.sizlarim gene yapicam yani kacis yokkkkk hepimiz icin en hayirlisi olsun kimse bu skntiyi cekmeseee keske allah herkesin yar ve yardimcisi olsun bunu yenelim rabbim hayirli evlatlr nasip etsin cumlesinede bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…