- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.541
Alisicaksin canim ben ilk dun evde onu yapamadıydım smdi yapıyorum rahat tam anlamiyla olamiyorum ilkden zorlaniyorum sonradan toparlsniyorum acelemiz yok yavas yavassBen dün 4 ü yapamadim.Sonra 2 yi ve 3 ü yapayim bari dedim.Onlari daha rahat yaptim bu sefer.İnsallah 4 ü de yaparim bir dahakine bakalim
Doktor geriye gitme demişti ama gittim vallaAlisicaksin canim ben ilk dun evde onu yapamadıydım smdi yapıyorum rahat tam anlamiyla olamiyorum ilkden zorlaniyorum sonradan toparlsniyorum acelemiz yok yavas yavass
Suan yapmıyorum p.tesi tedaviye baslicam inşallahInsallah canim yapiomsn sende egzersz
Pozisyodna cok.onemli dediydi bana dokrorum canim guzel bi.pozisyon al.kendini rahatlat 3 aliosan 4 dude alirsin neden alamayasin arkasi booooossss sal gitsin reladDoktor geriye gitme demişti ama gittim vallaBöyle daha rahat oluyorum sanki.
Insalllah canim.nereye gidiceksin hayirlisi.olsunSuan yapmıyorum p.tesi tedaviye baslicam inşallah
Teşekkürler Hera klinikte karar kıldım hayırlısı inşallahInsalllah canim.nereye gidiceksin hayirlisi.olsun
Hafif ıkınarak mi aldınız kalçaya doğru ittiniz değil miBana bugün doktor yaptirdi 4 ü ve hepsi girdiYoksa ben yapamiyordum kolay kolay.Yine ben yaptim ama doktorun israriyla yaptim.Aciyor diye pes edecektim nerdeyse.Bu girmeyecek buraya dedim ama bir yeri geçince birden gitmeye basladi ileriye doğru
Hayirli olsun istanbuldakinemi gitceksinuzTeşekkürler Hera klinikte karar kıldım hayırlısı inşallah
EvetHayirli olsun istanbuldakinemi gitceksinuz
Ne kadar istiyo orasi bende istanbuldayim
Insalllah hayirlisi olsun canimTeşekkürler Hera klinikte karar kıldım hayırlısı inşallah
Selam canim.insallaj senidr gorucezzzzSelam kizlar dün sorun vardi yaxamadim okudum yazilari masallah herkez güzel yol almis cok sevimdik çok
Ins ins canimSelam canim.insallaj senidr gorucezzzz
Dereceye göre değişiyormuş 5000-7000 arası değişiyor dedilerNe kadar istiyo orasi bende istanbuldayim
Muayene ücretini de tedavi olmaya karar verirseniz toplam ücretten dusuyorlarNe kadar istiyo orasi bende istanbuldayim
Cok büyük paralar allahim yardimcimiz olsunDereceye göre değişiyormuş 5000-7000 arası değişiyor dediler
Bende aci bademe gidicem dilek hanima ins 4000 tl dedi oooMuayene ücretini de tedavi olmaya karar verirseniz toplam ücretten dusuyorlar
Malesef öyle bizde yeni evliyiz borçların üstüne birde bu eklendi tabi atlatirsam bu para benim gözümde değil yeterki bitsinCok büyük paralar allahim yardimcimiz olsun
Muayene oldunuzmu biran önce atlatirsiniz inşallah sizdeBende aci bademe gidicem dilek hanima ins 4000 tl dedi ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?