- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.561
Ins ins biter kardesim tabiki göz görmez ama su bi gerçek doktorlar üstüne gidiyor bitmeden birakmiyor siziMalesef öyle bizde yeni evliyiz borçların üstüne birde bu eklendi tabi atlatirsam bu para benim gözümde değil yeterki bitsin
Yok gitmedim gidicem ins bendeMuayene oldunuzmu biran önce atlatirsiniz inşallah sizde
Evet üstüne düşüyorlar garanti veriyorlar bitmeden bırakmıyoruz diye bu bile bayağı psikolojimi rahatlattiIns ins biter kardesim tabiki göz görmez ama su bi gerçek doktorlar üstüne gidiyor bitmeden birakmiyor sizi
Allah yardimciniz olsun bende cigdem tezcana gidiyorum elimdeki paraya bakiyorum gitsem gtmesen kararsizlik yasadim bi an muane ücreti yok ucrersizdi toplam 4500 du ama verdim suan biticek eminimDereceye göre değişiyormuş 5000-7000 arası değişiyor dediler
Ahhh allahim ins benimde sıkıntım hepinizin biter ins ins sizin korkuda boyutinuz ne parmak kullanabiliyormusinuzEvet üstüne düşüyorlar garanti veriyorlar bitmeden bırakmıyoruz diye bu bile bayağı psikolojimi rahatlatti
Ben parmak denemesi evde yapamadım kendim ama muayeneyi rahat oluyorum orta derecenin bir üstü derecemdeAhhh allahim ins benimde sıkıntım hepinizin biter ins ins sizin korkuda boyutinuz ne parmak kullanabiliyormusinuz
Yeterki bitsin insanın gözü parayı görmüyor psikoloji cokertiyor bu hastalıkAllah yardimciniz olsun bende cigdem tezcana gidiyorum elimdeki paraya bakiyorum gitsem gtmesen kararsizlik yasadim bi an muane ücreti yok ucrersizdi toplam 4500 du ama verdim suan biticek eminim
Evet aynen öyle yaptim,fakat evde olmadi yine 4Hafif ıkınarak mi aldınız kalçaya doğru ittiniz değil mi
Çok güzel cabuk atlatirsiniz ınşBen parmak denemesi evde yapamadım kendim ama muayeneyi rahat oluyorum orta derecenin bir üstü derecemde
Catala ciktim muanede bacaklarim.istemsizce halay cekti
Bursada canimCigdem tezcan nerde hangi ilde
Nerede zorlaniyorsun okadr zormu 4 benide korkutma canimm yaparsin ha gayret de bikere yapsan ikincisi gelicekEvet aynen öyle yaptim,fakat evde olmadi yine 4
Nasil gidiyor neler yapiyorsunuzBursada canim
Bgun evde denememin 2 gunu valla ben dun agladim artik yapamadıydım doktorum ile gorustum o yonlendirdi sonra yaptım bgun sabah uyandgm dada yaptim evde 20 dk sndi tekrar yaptım 20 dkika bi girisde yandi yine ama aldiris etmiyorum ilkiliyorum ama yapmak zorundayimNasil gidiyor neler yapiyorsunuz
Ins biter bu sikintilar allahim insBgun evde denememin 2 gunu valla ben dun agladim artik yapamadıydım doktorum ile gorustum o yonlendirdi sonra yaptım bgun sabah uyandgm dada yaptim evde 20 dk sndi tekrar yaptım 20 dkika bi girisde yandi yine ama aldiris etmiyorum ilkiliyorum ama yapmak zorundayim
Ayyy canim insalllah kimse ye yasatmasin boyle biseyiIns biter bu sikintilar allahim ins
Amin aminAyyy canim insalllah kimse ye yasatmasin boyle biseyi
Sizde mi 4. Aparati yapıyorsunuzBgun evde denememin 2 gunu valla ben dun agladim artik yapamadıydım doktorum ile gorustum o yonlendirdi sonra yaptım bgun sabah uyandgm dada yaptim evde 20 dk sndi tekrar yaptım 20 dkika bi girisde yandi yine ama aldiris etmiyorum ilkiliyorum ama yapmak zorundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?