Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet aynen öyle yaptim,fakat evde olmadi yine 4
Allah allah ya . Belinin altına yastık koyarak dene birde eğer uzanarak deniyorsan tabiki kalın ve uzun ama . Ben emla krem ve bebe yağıyla denicem . Yada üstüne oturuyo gbi yapmayı dene 2.aparatta rahat olurdu üstüne oturuyor gbi denemek . Onun gidiş yönünü aklında tut 4. Öyle yap sıkma kasma kendini olur Allahın izniyle . Oturup düşününce zor hiç bir yani yok . Sadece bizim kendimize eziyetimiz bu. Rabbim tez vakitte hepimizi kurtarsın inşallah

Sagol canim amin.Ben de 4 ü yapamayinca tekrar 2 yi ve 3 ü yaptim onlar oldu.Bunu da yapabilirim heralde biraz daha deneyince.Umudum var bakalim

Alisicaksin canim ben ilk dun evde onu yapamadıydım smdi yapıyorum rahat tam anlamiyla olamiyorum ilkden zorlaniyorum sonradan toparlsniyorum acelemiz yok yavas yavass
Nerede zorlaniyorsun okadr zormu 4 benide korkutma canimm yaparsin ha gayret de bikere yapsan ikincisi gelicek
Biraz daha denersem olur belki canim.Zamanim olmadigi icin birakmak zorunda kalmistim.İnsallah bir dahakine yaparim.Umudum var

Sagol canim amin.Ben de 4 ü yapamayinca tekrar 2 yi ve 3 ü yaptim onlar oldu.Bunu da yapabilirim heralde biraz daha deneyince.Umudum var bakalim
Asla umudunu kaybetme. Zor hiç biseyi yok zihnimizin bize bir oyunu bu . Geçecek inşallah

Murat ulusoya gittik 1 günde sorun cozuldu

Arkadaşlar birşey soracağım bu hastalığı yaşayanların eşlerinin yaklaşımları nasıl yani sevgisini ilgisini göstererek arzulayarak motive eden eşler mi yoksa sevgisini alakasını göstermeyen bu yüzden kadınlarda kasılmaya sebep olan bir şey mi bunun ne oranda sebep olduğunu merak ediyorum.

Sevgisini ilgisini canini veren eslerrrr canim cok sukur yabi bu vajinimusun genelinin esleri anlayisli cok sukur bin sukur ne esler var

Kizlar kimseden ses soluk cikmiyor haydi bisiler yazalim herkes yensin su illeti neler yapiyorsunuz egzersizler nasıl gidiyor hangi asamadasiniz simdi oturucam ben egzersizin basina

Yaaa kızlar bide bisey sorcam hasta oldugumuz zaman egzsriszlere devam mi edicez acaba cunku gunum yaklaştı birakmak isdemiyorum egzersizi uzucak yoksa bilginiz varsa aydinlatirmisinz beniii

Egzersiz yaparken sizlerde doktorunuzun verdigi sesi açıyormusunuz derin gevseme boyle degsiik bi ses onu acin huzur verio adetaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…