- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.581
Allah allah ya . Belinin altına yastık koyarak dene birde eğer uzanarak deniyorsan tabiki kalın ve uzun ama . Ben emla krem ve bebe yağıyla denicem . Yada üstüne oturuyo gbi yapmayı dene 2.aparatta rahat olurdu üstüne oturuyor gbi denemek . Onun gidiş yönünü aklında tut 4. Öyle yap sıkma kasma kendini olur Allahın izniyle . Oturup düşününce zor hiç bir yani yok . Sadece bizim kendimize eziyetimiz bu. Rabbim tez vakitte hepimizi kurtarsın inşallahEvet aynen öyle yaptim,fakat evde olmadi yine 4
Sagol canim amin.Ben de 4 ü yapamayinca tekrar 2 yi ve 3 ü yaptim onlar oldu.Bunu da yapabilirim heralde biraz daha deneyince.Umudum var bakalimAllah allah ya . Belinin altına yastık koyarak dene birde eğer uzanarak deniyorsan tabiki kalın ve uzun ama . Ben emla krem ve bebe yağıyla denicem . Yada üstüne oturuyo gbi yapmayı dene 2.aparatta rahat olurdu üstüne oturuyor gbi denemek . Onun gidiş yönünü aklında tut 4. Öyle yap sıkma kasma kendini olur Allahın izniyle . Oturup düşününce zor hiç bir yani yok . Sadece bizim kendimize eziyetimiz bu. Rabbim tez vakitte hepimizi kurtarsın inşallah
Alisicaksin canim ben ilk dun evde onu yapamadıydım smdi yapıyorum rahat tam anlamiyla olamiyorum ilkden zorlaniyorum sonradan toparlsniyorum acelemiz yok yavas yavass
Biraz daha denersem olur belki canim.Zamanim olmadigi icin birakmak zorunda kalmistim.İnsallah bir dahakine yaparim.Umudum varNerede zorlaniyorsun okadr zormu 4 benide korkutma canimm yaparsin ha gayret de bikere yapsan ikincisi gelicek
Hayir 4 de gecmedim.henuzSizde mi 4. Aparati yapıyorsunuz
Asla umudunu kaybetme. Zor hiç biseyi yok zihnimizin bize bir oyunu bu . Geçecek inşallahSagol canim amin.Ben de 4 ü yapamayinca tekrar 2 yi ve 3 ü yaptim onlar oldu.Bunu da yapabilirim heralde biraz daha deneyince.Umudum var bakalim
İnsallahAsla umudunu kaybetme. Zor hiç biseyi yok zihnimizin bize bir oyunu bu . Geçecek inşallah
Bizde murat ulusoya gittik 1 günde cozumlediCanim busemmo nun önceki yazilarina bakarsan en ince detayina kadar anlatmis cözüm yolunu Murat Ulusoy a gitmis kendiside
Murat ulusoya gittik 1 günde sorun cozulduarkadaşlar 20 bin 6 bin çok fazla.ben Gebze de burcu çetinkaya ile tedavi oldum 900 lira. yazik hepsinin yaptığı iş aynı fazla para vermenize gerek yok. burcu hanım belli bir ücret vermiyor seans seans alıyor parayı. kimi 2 seansta kimi 3 seansta kimi tek seansta çözülüyor neden herkesten aynı parayı alayım diyen işini hakkıyla yapmaya çalışan bir doktor.
Sevgisini ilgisini canini veren eslerrrr canim cok sukur yabi bu vajinimusun genelinin esleri anlayisli cok sukur bin sukur ne esler varArkadaşlar birşey soracağım bu hastalığı yaşayanların eşlerinin yaklaşımları nasıl yani sevgisini ilgisini göstererek arzulayarak motive eden eşler mi yoksa sevgisini alakasını göstermeyen bu yüzden kadınlarda kasılmaya sebep olan bir şey mi bunun ne oranda sebep olduğunu merak ediyorum.
Sevgisini ilgisini canini veren eslerrrr canim cok sukur yabi bu vajinimusun genelinin esleri anlayisli cok sukur bin sukur ne esler var
Cinselligi istese kasilmicanizimi saniyorsunuz ?Benim eşimde çok anlayışlı davrandı ama bana ve cinsellliğe karşı soğuk durması kasılma konusunda çok büyük sebep oldu
Benim eşim de önceden çok istekliydi,şimdi fazla yanaşmıyor.Olmayinca sıkıldı heraldeBenim eşimde çok anlayışlı davrandı ama bana ve cinsellliğe karşı soğuk durması kasılma konusunda çok büyük sebep oldu
Bana doktor verdi.Sert plastikten.Dışına da yaparken prezervatif gecirmemi söyledi.Siz de mutlaka öyle yapın,mantar falan olusabilir çünkü.Arkadaşlar dilatör setini nerden almayı tavsiye edersiniz? Sanırım silikon gibi değil sert plastik.
Banada doktor verdi ama netten alabilirsim cani. Evde kendim yapabilirim diyorsanArkadaşlar dilatör setini nerden almayı tavsiye edersiniz? Sanırım silikon gibi değil sert plastik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?