Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar merhaba.. 1,5 senelik evliyim. Çok zor durumdayım. Kadın doğum doktoru, psikolog, psikiyatrist hepsini denedim.. en son gittiğim doktorda tam biraz ilerleme oluyor derken doktor çok yoğun olduğundan sallamaya görüşme sıklığını azaltmaya başladı. Ne diladatör çalışması ne de parmak egzersizi yapamıyorum.. özür dileyerek yazıyorum iş içeriye bir şey sokmaya gelince kitleniyorum.. evliliğim bitecek bu gidişle.. yenenlerden destek istiyorum sizden yardım istiyorum

Cok gecmiş olsun canım bende 1 bucuk sene sonra yendim burdaki yorumlari okuyarak dahada cesaret aldım sende yapabilirsin kendine guven ve egzersiz yap kesinlikle egzersiz yapmadan olmaz biz sana yardimci oluruz cnm istersen tabikide

Yardimci oluruz tabiki banada yardimci.olmaya calisan cok olmusdu ama ben kendim yapamicami anladim tedavi görüyorum kendin egzersiz yapamazsan doktora git bence canim erteleme ben 3 yil erteledim sonuc degismedi

ben de burcu hanım sayesinde yendim. 2 seans sürdü. eğer biraz olsun aparat ya da parmak yapabiliyorsanız burcu hanımın çözemeyeceği bir durumunuz yok demektir lütfen bir şans verin

Yardimci oluruz tabiki banada yardimci.olmaya calisan cok olmusdu ama ben kendim yapamicami anladim tedavi görüyorum kendin egzersiz yapamazsan doktora git bence canim erteleme ben 3 yil erteledim sonuc degismedi
Şuan doktorla neler yapıyorsunuz veya neler söylüyor merak ediyorum ama

Şuan doktorla neler yapıyorsunuz veya neler söylüyor merak ediyorum ama
Evde yapamadığım egzersizi doktor sayesinde yapmaya başladım o yönlendiriyor seni güvende olduğunu biliyorsun en azindan ben evde egzersiz yapamamışdim doktora gittim gun basladim evde yapamam egzersiz doksan bi gün bile bekleme bende boşuna zaman gidiyor

Evet benim eşim de anlayışlı fakat cinsellikte soğuk olması en başta benim de beyin olarak kapanmama sebep oldu böyle olmasaydı kasılma dırumunu daha kolay çözerdik diye düşünüyorum.Çünkü bu hastalığı yendikten sonra bile onun isteksiz tavırları beni aynı duruma geri düşürüyor

Anestol denediniz mi? Ben anestolle ilk defa esimin bir parmagini alabildim ve benim icin mucize gibi birseydi. Simdilik sadece bu jadar ilerleyebildim ki egzersizlerimi coktan birakmistim. Artik anestolle devam edicem denemelere.

22 Mart ta başlayıp 3 gün süren tedavinin ardından suan 20 haftalık hamileyim sizin sayenizde HERA KLİNİĞE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİ Kİ VARSINIZ DİDEM KURBAN VE MÜKEMMEL EKİBİ HARİKASINIZ

Eklentiler

• 31C04CAE-F677-47C3-B5C0-E90112860A96.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 20
22 Mart ta başlayıp 3 gün süren tedavinin ardından suan 20 haftalık hamileyim sizin sayenizde HERA KLİNİĞE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİ Kİ VARSINIZ DİDEM KURBAN VE MÜKEMMEL EKİBİ HARİKASINIZ
Darısı başımıza
Rabbim sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah

Ne mutlu rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim bizlerede o günleri göstersin insalllah

Evet benim esim de isteksiz gibi oldu sonradan.Önceden hiç böyle değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…