Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar size sorum suan kucuk aparattiym yarin doktora gidicem buyuk ihtimal bundan daha büyük aparatı vericem bende diyorum o aparatı orda güzelce yaparsam 3 boy aparatta geçirir mi beni bitsin gitsin istiyorum artik hasta olcam günümde yaklaştı hastayken egzersiz yapılırmiki acaba nolur bilem cevao versin uyuyamam zaten heyecanıma bu gece

Hastayken olmaz bence bunu drunuza sorun yarin. Ama ara verdiğinizde kaldığınız yerden devam edersiniz gibi geliyor bana sadece süreç uzayacak gerileme olmaz bence

Kızlar bu egzersizler hemoroid çıkarmı ya popomun orda et var hemoroid gbi

Güzel kardesim keşke tam adetin bitince temizlendigin ilk gün baslasaydiniz ama cok cesaretlisinix masallah doktor da verir sizdeki ışığı görünce

Ben ikinci aparati rahatlıkla alabiliyorum yani emla krem ve bebek yağıyla vajinamda kasinti başladığı için şuan egzersiz yapamyrum geçmesini bekliyorum ama . Benim.merak ettiğim oldu ki 4. Ye yaptın sonra evde dene diyor sadece yani ne bilim doktora gidip yapılabilen bizim.evde yapamadgimiz ne kafam.almiyor .

4
Vallaaa blmiyorum ki canim sen 3 aparattamisin suan ay yanma bendede var ya off of

Valla ben doktora gitmeden önce ikiyi bile yapamamistim.Çünkü oraya hiçbir seyi itemiyordum malesef ama doktora gidince onun bana göstermesiyle 4 ü dahi yaptim.Yani bana doktor sorun olmadigini ve oraya bir seyin girebileceğini gösterdi.Doktora gitmeseydim hayatta yapamazdim diyorum fakat siz yapabiliyorsaniz ne mutlu sizeBu arada doktor bana sadece kayganlastiriciyla yaptirdi.Bir de aparata mutlaka prezervatif takin,çünkü mantar vs. olabilir.

Ben komik gelcek ama vajina deliğim yok sanıyordum ne bileyim hiç bakmadım ki önceden muayene için doktora gttim parmagini soktu yerini gordum ve bisey girebildiğini gorunce cesaretlendim. Ama ben hep hep erteledim uğraşmadım. Mesela siz şuan yenmişsiniz anladığım kadarıyla . 4. Aparti başarıyla alabildiniz doktorda eve gidince bisey yapmanız gerekti mi doktor hani bisey önerdi mi . Yada pozisyon olarak sorması ayıp eşiniz mi alttaydı siz mi . Pozisyon dan da yapamadgmi düşünüyorum ben ama işte dedgm gbi doktorla yapılarak bizim yapamadıgmz ne . Doktr ekstra bisey yaptiryor mu yoksa sadece ben para verdim ic gudusuyle bunu yapmaliyim cesareti mi

Daha ben de yenmiş sayilmam canim.4 ü yapamiyorum her zaman,zorlaniyorum.Eşle deneme yapmadim daha.Doktorum bol bol çalis dedi ama ben işten gücten arada çalisabiliyorum yalnizca.Bir de esimle tartistik küstük falan bu arada (zaten her zaman olan sey) denemedik o yüzden.Neyse olur inşallah o da ne yapalim

O zaman ilerlediğiniz zaman burdan benden alıntı yaparak bilgilendirirmisiniz . O küsme bizdede var hergun tripliyiz. az da bahane edyrum kendime gbi geliyor ama bilemyrum

Doktorumaaa gidiyorum kızlar dua edin ordada aparatı kolayca yapayım 2 geceyim 2 de yaparsam rahat 3 isticemmmm

Sizdemi egzersiz yapıyorsunuz
Aynen ama ben evde kendim yapıyorum dilator aldım aslında ben mayıstan beri yazyrum bu gruba ama hiç düzenli bi şekilde egzersiz yapamam. Hep üşendim erteledim . Ama egzersizler kolay geliyo gbi daha 3myu denemedim ama gozumde büyümuyo aparatlar. Eşimle yaparken aynı rahatlık olacak mi onu dusunyrum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…