- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.621
Süper hayirli saglikli olsun ins22 Mart ta başlayıp 3 gün süren tedavinin ardından suan 20 haftalık hamileyim sizin sayenizdeHERA KLİNİĞE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİ Kİ VARSINIZ DİDEM KURBAN VE MÜKEMMEL EKİBİ HARİKASINIZ
Hastayken olmaz bence bunu drunuza sorun yarin. Ama ara verdiğinizde kaldığınız yerden devam edersiniz gibi geliyor bana sadece süreç uzayacak gerileme olmaz benceKızlar size sorum suan kucuk aparattiym yarin doktora gidicem buyuk ihtimal bundan daha büyük aparatı vericem bende diyorum o aparatı orda güzelce yaparsam 3 boy aparatta geçirir mi beni bitsin gitsin istiyorum artik hasta olcam günümde yaklaştı hastayken egzersiz yapılırmiki acaba nolur bilem cevao versin uyuyamam zaten heyecanıma bu gece
Güzel kardesim keşke tam adetin bitince temizlendigin ilk gün baslasaydiniz ama cok cesaretlisinix masallah doktor da verir sizdeki ışığı görünceKızlar size sorum suan kucuk aparattiym yarin doktora gidicem buyuk ihtimal bundan daha büyük aparatı vericem bende diyorum o aparatı orda güzelce yaparsam 3 boy aparatta geçirir mi beni bitsin gitsin istiyorum artik hasta olcam günümde yaklaştı hastayken egzersiz yapılırmiki acaba nolur bilem cevao versin uyuyamam zaten heyecanıma bu gece
Sanmam çünkü o bolge farkli kabiz olmamaya dikkat edinKızlar bu egzersizler hemoroid çıkarmı ya popomun orda et var hemoroid gbi
Motive 0 suan egzersiz yaparkengordum ya ikinirken flnmi zorladım.diyorm acaba hemoroidmi yoksa başka bisi mi offfSanmam çünkü o bolge farkli kabiz olmamaya dikkat edin
Onceden vardır ikininca cikmistir emin olun korkmayonMotive 0 suan egzersiz yaparkengordum ya ikinirken flnmi zorladım.diyorm acaba hemoroidmi yoksa başka bisi mi offf
Anladım canim bi an Neblym görünce şok.oldum demekki.ikinnca cikti Sagol ici mi rahatlattinOnceden vardır ikininca cikmistir emin olun korkmayon
Ben ikinci aparati rahatlıkla alabiliyorum yani emla krem ve bebek yağıyla vajinamda kasinti başladığı için şuan egzersiz yapamyrum geçmesini bekliyorum ama . Benim.merak ettiğim oldu ki 4. Ye yaptın sonra evde dene diyor sadece yani ne bilim doktora gidip yapılabilen bizim.evde yapamadgimiz ne kafam.almiyor .Evde yapamadığım egzersizi doktor sayesinde yapmaya başladım o yönlendiriyor seni güvende olduğunu biliyorsun en azindan ben evde egzersiz yapamamışdim doktora gittim gun basladim evde yapamam egzersiz doksan bi gün bile bekleme bende boşuna zaman gidiyor
4Ben ikinci aparati rahatlıkla alabiliyorum yani emla krem ve bebek yağıyla vajinamda kasinti başladığı için şuan egzersiz yapamyrum geçmesini bekliyorum ama . Benim.merak ettiğim oldu ki 4. Ye yaptın sonra evde dene diyor sadece yani ne bilim doktora gidip yapılabilen bizim.evde yapamadgimiz ne kafam.almiyor .
Valla ben doktora gitmeden önce ikiyi bile yapamamistim.Çünkü oraya hiçbir seyi itemiyordum malesef ama doktora gidince onun bana göstermesiyle 4 ü dahi yaptim.Yani bana doktor sorun olmadigini ve oraya bir seyin girebileceğini gösterdi.Doktora gitmeseydim hayatta yapamazdim diyorum fakat siz yapabiliyorsaniz ne mutlu sizeBen ikinci aparati rahatlıkla alabiliyorum yani emla krem ve bebek yağıyla vajinamda kasinti başladığı için şuan egzersiz yapamyrum geçmesini bekliyorum ama . Benim.merak ettiğim oldu ki 4. Ye yaptın sonra evde dene diyor sadece yani ne bilim doktora gidip yapılabilen bizim.evde yapamadgimiz ne kafam.almiyor .
Enfeksiyon kaptım sanrm onun geçmesini bekliyorum g3ctikten sonra devam edicem insallah4
Vallaaa blmiyorum ki canim sen 3 aparattamisin suan ay yanma bendede var ya off of
Ben komik gelcek ama vajina deliğim yok sanıyordum ne bileyim hiç bakmadım ki öncedenValla ben doktora gitmeden önce ikiyi bile yapamamistim.Çünkü oraya hiçbir seyi itemiyordum malesef ama doktora gidince onun bana göstermesiyle 4 ü dahi yaptim.Yani bana doktor sorun olmadigini ve oraya bir seyin girebileceğini gösterdi.Doktora gitmeseydim hayatta yapamazdim diyorum fakat siz yapabiliyorsaniz ne mutlu sizeBu arada doktor bana sadece kayganlastiriciyla yaptirdi.Bir de aparata mutlaka prezervatif takin,çünkü mantar vs. olabilir.
Daha ben de yenmiş sayilmam canim.4 ü yapamiyorum her zaman,zorlaniyorum.Eşle deneme yapmadim daha.Doktorum bol bol çalis dedi ama ben işten gücten arada çalisabiliyorum yalnizca.Bir de esimle tartistik küstük falan bu arada (zaten her zaman olan seyBen komik gelcek ama vajina deliğim yok sanıyordum ne bileyim hiç bakmadım ki öncedenmuayene için doktora gttim parmagini soktu yerini gordum ve bisey girebildiğini gorunce cesaretlendim. Ama ben hep hep erteledim uğraşmadım. Mesela siz şuan yenmişsiniz anladığım kadarıyla . 4. Aparti başarıyla alabildiniz doktorda eve gidince bisey yapmanız gerekti mi doktor hani bisey önerdi mi . Yada pozisyon olarak sorması ayıp eşiniz mi alttaydı siz mi . Pozisyon dan da yapamadgmi düşünüyorum ben ama işte dedgm gbi doktorla yapılarak bizim yapamadıgmz ne . Doktr ekstra bisey yaptiryor mu yoksa sadece ben para verdim ic gudusuyle bunu yapmaliyim cesareti mi
O zaman ilerlediğiniz zaman burdan benden alıntı yaparak bilgilendirirmisiniz . O küsme bizdede var hergun tripliyiz.Daha ben de yenmiş sayilmam canim.4 ü yapamiyorum her zaman,zorlaniyorum.Eşle deneme yapmadim daha.Doktorum bol bol çalis dedi ama ben işten gücten arada çalisabiliyorum yalnizca.Bir de esimle tartistik küstük falan bu arada (zaten her zaman olan sey) denemedik o yüzden.Neyse olur inşallah o da ne yapalim
Sizdemi egzersiz yapıyorsunuzO zaman ilerlediğiniz zaman burdan benden alıntı yaparak bilgilendirirmisiniz . O küsme bizdede var hergun tripliyiz.az da bahane edyrum kendime gbi geliyor ama bilemyrum
Aynen ama ben evde kendim yapıyorum dilator aldım aslında ben mayıstan beri yazyrum bu gruba ama hiç düzenli bi şekilde egzersiz yapamam. Hep üşendim erteledim . Ama egzersizler kolay geliyo gbi daha 3myu denemedim ama gozumde büyümuyo aparatlar. Eşimle yaparken aynı rahatlık olacak mi onu dusunyrum sadeceSizdemi egzersiz yapıyorsunuz
Hadi inşallah.Doktorumaaa gidiyorum kızlar dua edin ordada aparatı kolayca yapayım 2 geceyim 2 de yaparsam rahat 3 isticemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?