Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yasasinnnnnnnn kizlar evde küçük boyu egzersizlerimi çalamızdım 2 verir diodum 2 orda gözüm kapalı yaptım ve 3 e gectim cok.mutluyum

Masallah insallah tez vakitte devamı gelir . Kegel yada nefes egzersizi yaptiriyor mu yaptrysa ne diyo mesela
Nefes al ver rahatla dio zaten cok.rahattim ya iyikiiiiii gitmişim pazartesi tekrar görüşmeye gdcez duruma göre biticek birlesme olcak

Bende ikinci aparatı yaptım bugün Dr ile mutlaka ilerleme oluyor serçe parmagimi sokamiyordum kendim
Yaaa sizdemi gittiniz bgun doktora siz ne zaman gitmiştiniz ilk ben gecen carsamba gittim bide gun gittim bide pazartesi gidicem bgun 2 ve 3 alabildim bende canim

İlkini almak en zoru sanırım beni iki o kadar zorlamadi tabi diğerlerinden gözüm korkmuyor değil ama Dr bir sonraki aşamayı düşünme dedi anı yaşa dedi

İlkini almak en zoru sanırım beni iki o kadar zorlamadi tabi diğerlerinden gözüm korkmuyor değil ama Dr bir sonraki aşamayı düşünme dedi anı yaşa dedi
Bana ilkden uzun kulak copu gbi bisi vermişti dedim bunu yapamam yaparsnn demisti yaptım sonra 1 aparatta geçtim bgun 3 ee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…