- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.641
Ayrıca sizde doktorun verdiği bilgiler hakkında bizimle paylasirsaniz bende sevinirimDoktorumaaa gidiyorum kızlar dua edin ordada aparatı kolayca yapayım 2 geceyim 2 de yaparsam rahat 3 isticemmmm
Nedemek güzel kardesim kizima hamileyken bende hemoroid olusmustu ikinmadan dolayi rahat olAnladım canim bi an Neblym görünce şok.oldum demekki.ikinnca cikti Sagol ici mi rahatlattin
Canım isde egzsrsiz yaptırıyor doktor yardimci oluyorrAyrıca sizde doktorun verdiği bilgiler hakkında bizimle paylasirsaniz bende sevinirim
Supersin masallah sizeYasasinnnnnnnn kizlar evde küçük boyu egzersizlerimi çalamızdım 2 verir diodum 2 orda gözüm kapalı yaptım ve 3 e gectim cok.mutluyum
Masallah insallah tez vakitte devamı gelir . Kegel yada nefes egzersizi yaptiriyor mu yaptrysa ne diyo meselaCanım isde egzsrsiz yaptırıyor doktor yardimci oluyorr
Sagol canimmmmSupersin masallah size
Nefes al ver rahatla dio zaten cok.rahattim ya iyikiiiiii gitmişim pazartesi tekrar görüşmeye gdcez duruma göre biticek birlesme olcakMasallah insallah tez vakitte devamı gelir . Kegel yada nefes egzersizi yaptiriyor mu yaptrysa ne diyo mesela
Hadi ins canimNefes al ver rahatla dio zaten cok.rahattim ya iyikiiiiii gitmişim pazartesi tekrar görüşmeye gdcez duruma göre biticek birlesme olcak
Yaaa sizdemi gittiniz bgun doktora siz ne zaman gitmiştiniz ilk ben gecen carsamba gittim bide gun gittim bide pazartesi gidicem bgun 2 ve 3 alabildim bende canimBende ikinci aparatı yaptım bugün Dr ile mutlaka ilerleme oluyor serçe parmagimi sokamiyordum kendim
Egzersiz oncesi krem suruyor mu acabaNefes al ver rahatla dio zaten cok.rahattim ya iyikiiiiii gitmişim pazartesi tekrar görüşmeye gdcez duruma göre biticek birlesme olcak
Evet suruyorEgzersiz oncesi krem suruyor mu acaba
Hayırlısı canim.sen hangi doktora.gidiosun bidaha ne zaman gdceksnBen cuma görüştüm p tesi tedaviye başladım bugün ikinci gunumdu
Hera klinik Perşembe gidicem yarın eşim çalışıyor cunkuHayırlısı canim.sen hangi doktora.gidiosun bidaha ne zaman gdceksn
Bana ilkden uzun kulak copu gbi bisi vermişti dedim bunu yapamam yaparsnn demisti yaptım sonra 1 aparatta geçtimİlkini almak en zoru sanırım beni iki o kadar zorlamadi tabi diğerlerinden gözüm korkmuyor değil ama Dr bir sonraki aşamayı düşünme dedi anı yaşa dedi
Anladım.krem kullanıyormsn sendeHera klinik Perşembe gidicem yarın eşim çalışıyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?