Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Valla çorap söküğü gibi geliyor dra gidince demişlerdi şuana kadar gördüğüm cidden öyle inşallah güzel sonuç alırım
Inanın ben evde egzersiz yapamazdim hatta beceremiyordum.bende bursada cigdem tezcana gidiyorum ❤❤❤ iyiki iyiki diyorum

Hasta olsanizda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz bence çünkü oraya biseyin girdiğini görmek yetiyor ve hiç acı yok bende sadece hiç bilmediğim yaşamadığım bir his o değişik
Ya bilemiyorum hastayken nasil.olur yapan varmi Ki acaba hasta oldugumdada yapsam süper olur

Ben bugünku ödevimi yapamam sandım ilk yirmi dk olmadı ama bırakmadım sonunda oldu ama acı filan yine yoktu üstüne gitmek gerekiyor dra bile gitseniz
Ben 1 aparatı ezberlediydim.doktor şaşırmıştı artik 2 aldim oo dedi tamam 3 verdi.onada tamam dedi 4 seans diodu bana ama 3 de biter bu dedi inşallah dedim ben biraz ağır vakayim

Sizin yaş kaç nekdrlik elisiniz ilk çatalda titreme.oldmuu kasildinizmi mesela ben.ilk titreme kasılma.neler neler bugün hic bisi yokdu bende ne kasılma.ne titreme hic bisi Direk 3 e geçirdi o yuzden doktorcugum

Bgun biraz orda baya egzersiz yaptım ee 3 aparat biraz daha büyük biraz yanio bgun yapmicam ben artik yarın yapicam

Sizin yaş kaç nekdrlik elisiniz ilk çatalda titreme.oldmuu kasildinizmi mesela ben.ilk titreme kasılma.neler neler bugün hic bisi yokdu bende ne kasılma.ne titreme hic bisi Direk 3 e geçirdi o yuzden doktorcugum
Dört aylık evliyim ben catalda kasilmadim ama birinci aparatı Dr sokarken geri çekin filan dedim ama çekmedi çok titredim ilkinde bugün biraz daha hafifdi kasmam

Dört aylık evliyim ben catalda kasilmadim ama birinci aparatı Dr sokarken geri çekin filan dedim ama çekmedi çok titredim ilkinde bugün biraz daha hafifdi kasmam
Aaa doktorlu sokuyooo dilatoru ilk herseyi kendim yapıyorum bgun bikere doktorum.bikerede eşim yaptı

Sizin sistem dahafarklı doktorların farkli farkli seyelri var sanada bi ste gbi bisi kaydetdilermi telefonuna orda müzik video flnvar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…