- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.661
Bende ama hasta olucam ya su siralar uzucak gbi duruyorEvet kremle birlikte yapıyorum
Valla çorap söküğü gibi geliyor dra gidince demişlerdi şuana kadar gördüğüm cidden öyle inşallah güzel sonuç alırımBana ilkden uzun kulak copu gbi bisi vermişti dedim bunu yapamam yaparsnn demisti yaptım sonra 1 aparatta geçtimbgun 3 ee
Hasta olsanizda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz bence çünkü oraya biseyin girdiğini görmek yetiyor ve hiç acı yok bende sadece hiç bilmediğim yaşamadığım bir his o değişikBende ama hasta olucam ya su siralar uzucak gbi duruyor
Inanın ben evde egzersiz yapamazdim hatta beceremiyordum.bende bursada cigdem tezcana gidiyorum ❤❤❤ iyiki iyiki diyorumValla çorap söküğü gibi geliyor dra gidince demişlerdi şuana kadar gördüğüm cidden öyle inşallah güzel sonuç alırım
Ya bilemiyorum hastayken nasil.olur yapan varmi Ki acaba hasta oldugumdada yapsam süper olurHasta olsanizda kaldığınız yerden devam edebilirsiniz bence çünkü oraya biseyin girdiğini görmek yetiyor ve hiç acı yok bende sadece hiç bilmediğim yaşamadığım bir his o değişik
Ben bugünku ödevimi yapamam sandım ilk yirmi dk olmadı ama bırakmadım sonunda oldu ama acı filan yine yoktu üstüne gitmek gerekiyor dra bile gitsenizInanın ben evde egzersiz yapamazdim hatta beceremiyordum.bende bursada cigdem tezcana gidiyorum ❤❤❤ iyiki iyiki diyorum
Dra sordunuzmu bugün oluyormuymusYa bilemiyorum hastayken nasil.olur yapan varmi Ki acaba hasta oldugumdada yapsam süper olur
Ben 1 aparatı ezberlediydim.doktor şaşırmıştı artik 2 aldim oo dedi tamam 3 verdi.onada tamam dedi 4 seans diodu bana ama 3 de biter bu dedi inşallah dedim ben biraz ağır vakayimBen bugünku ödevimi yapamam sandım ilk yirmi dk olmadı ama bırakmadım sonunda oldu ama acı filan yine yoktu üstüne gitmek gerekiyor dra bile gitseniz
Inanın aklima gelmedi olduğumda.sorsrim.ama arıyorum konusuyoruzDra sordunuzmu bugün oluyormuymus
Ben tek tek gidiyorum suan bir daha ucu vercek galiba hep stresli gidiyorumBen 1 aparatı ezberlediydim.doktor şaşırmıştı artik 2 aldim oo dedi tamam 3 verdi.onada tamam dedi 4 seans diodu bana ama 3 de biter bu dedi inşallah dedim ben biraz ağır vakayim
İlkden bende cok stresiydim ama bgun eşim bile inanamadı.doktor zaten bana hic inanamadı ben zaten bunu benmi yapıyorum diyorummmBen tek tek gidiyorum suan bir daha ucu vercek galiba hep stresli gidiyorum
Dört aylık evliyim ben catalda kasilmadim ama birinci aparatı Dr sokarken geri çekin filan dedim ama çekmedi çok titredim ilkinde bugün biraz daha hafifdi kasmamSizin yaş kaç nekdrlik elisiniz ilk çatalda titreme.oldmuu kasildinizmi mesela ben.ilk titreme kasılma.neler neler bugün hic bisi yokdu bende ne kasılma.ne titreme hic bisi Direk 3 e geçirdi o yuzden doktorcugum
Sevindim ya Allah kimseye vermesin bu hastalığıİlkden bende cok stresiydim ama bgun eşim bile inanamadı.doktor zaten bana hic inanamadı ben zaten bunu benmi yapıyorum diyorummm
Aaa doktorlu sokuyooo dilatoru ilk herseyi kendim yapıyorum bgun bikere doktorum.bikerede eşim yaptıDört aylık evliyim ben catalda kasilmadim ama birinci aparatı Dr sokarken geri çekin filan dedim ama çekmedi çok titredim ilkinde bugün biraz daha hafifdi kasmam
Benimde öyle oldu bugünAaa doktorlu sokuyooo dilatoru ilk herseyi kendim yapıyorum bgun bikere doktorum.bikerede eşim yaptı
Ha gayret sen yine 4 aylık evliyim benim 3 yıllık 24 yasindayimBenimde öyle oldu bugün
HayiirSizin sistem dahafarklı doktorların farkli farkli seyelri var sanada bi ste gbi bisi kaydetdilermi telefonuna orda müzik video flnvar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?