- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.961
Bizde sana gayret edelim.sende yen be ❤Ins olur canim ne güzel bu kadar yol aldin masallah size ya ben nzpayim ah
Simdi denesem denerimde bgun zar yirtildi ya bii yarin.olsun durumuma.gore 4 alicam sonra esliye gecerim.die dusunuyorum canim.yarin agrim.sizim.olmazzsaSize doktor ne zaman deneyin dedi canim zamanimi var
Sen de doktora git mutlaka canim bak hemen olacaktir.Hic o kadar korkulacak bir sey yokmus.Doktor bir anda hallediyor ve alamam dedigini bile kendin almaya basliyorsun.Yalniz 1 günde hepsini yapicam diyen doktorlara gitme.3 4 seans süren,ev ödevi verenler daha iyi.Hem sen biraz daha alismis olursun bence.Bak benim de 7 yil oldu ve doktora gitmesem hayatta yapamazdim diyorum.Çünkü bizim beynimiz aciyacak korkusuyla o aparatlari almamiza engel oluyor ve sürekli erteliyoruz.Doktorun yaptigini bi gör aa oluyormus diye nasil mutlu olacaksin.Ben hep benimki cok dar galiba girmeyecek falan gibi düsünüyordum ama öyle değilmisIns olur canim ne güzel bu kadar yol aldin masallah size ya ben nzpayim ah
Ins canim.insSen de doktora git mutlaka canim bak hemen olacaktir.Hic o kadar korkulacak bir sey yokmus.Doktor bir anda hallediyor ve alamam dedigini bile kendin almaya basliyorsun.Yalniz 1 günde hepsini yapicam diyen doktorlara gitme.3 4 seans süren,ev ödevi verenler daha iyi.Hem sen biraz daha alismis olursun bence.Bak benim de 7 yil oldu ve doktora gitmesem hayatta yapamazdim diyorum.Çünkü bizim beynimiz aciyacak korkusuyla o aparatlari almamiza engel oluyor ve sürekli erteliyoruz.Doktorun yaptigini bi gör aa oluyormus diye nasil mutlu olacaksin.Ben hep benimki cok dar galiba girmeyecek falan gibi düsünüyordum ama öyle değilmisEminim sen de bir gitsen hemen atlatacaksin korkma.Sonra bu zamana kadar niye beklemisim dersin
Sizi görün ce mutlu oluyorum ins sende diger arkasda burda mutluluk mesaji atarsinizSimdi denesem denerimde bgun zar yirtildi ya bii yarin.olsun durumuma.gore 4 alicam sonra esliye gecerim.die dusunuyorum canim.yarin agrim.sizim.olmazzsa
Ben sadece jelle yaptim acimiyor.Yeter ki kasma kendiniAcıdımı zar yırtılınca
Cookk sagol.canim insalllah atarim sendr atarsin herkeeess atarSizi görün ce mutlu oluyorum ins sende diger arkasda burda mutluluk mesaji atarsiniz
Bunu dilatorle yap emin ol dilator daha kolau olcak rahatsiz duyuyosan o engelde krem sur uyusdurucu bisi anlamiosunKızlar biraz önce hayatımda ilk defa birşey denedm.serçe parmagıma kayganlaştırıcı sürdüm parmagım girdi.ben meger deliğin yerini bilmiyomusum dümdüz oldugu için et var sanıyomusum ama parmagı asagı dogru itince orda boşluk var.ilerledikçe gidiyor..sonra işaret parmagınla yaptm oldu.ama birley var sanki bi engebeyi geçip öyle ilerliyor parmagım.o engebe beni rahatsız etti.yani parmakla p..s aynı degil nasıl olacak bilmiyorum
O dar bogumdan sonrası boşluk zaten orayı geçtikten sonra gerisi sıkıntı olmuyor ve parmakla yaptıysanız siz bunu asarsiniz çünkü ben serçe parmağımi bile sokamiyordum aparatla denemeye başlayin bence o parmaktan daha kolayKızlar biraz önce hayatımda ilk defa birşey denedm.serçe parmagıma kayganlaştırıcı sürdüm parmagım girdi.ben meger deliğin yerini bilmiyomusum dümdüz oldugu için et var sanıyomusum ama parmagı asagı dogru itince orda boşluk var.ilerledikçe gidiyor..sonra işaret parmagınla yaptm oldu.ama birley var sanki bi engebeyi geçip öyle ilerliyor parmagım.o engebe beni rahatsız etti.yani parmakla p..s aynı degil nasıl olacak bilmiyorum
Ben de evde parmakla denemistim ve azicik girmisti.Bu bile girmiyor diye düşünmüstüm ama aparat daha rahat girdi.Gerci onu kendim hic yapamiyordum.İtemiyordum çünkü aciyacak korkusuyla ama doktor birinciyi yapip gösterince devami geldi.Bir kere bir seyin girdigini görmek bile yetiyor aslinda insanaKızlar biraz önce hayatımda ilk defa birşey denedm.serçe parmagıma kayganlaştırıcı sürdüm parmagım girdi.ben meger deliğin yerini bilmiyomusum dümdüz oldugu için et var sanıyomusum ama parmagı asagı dogru itince orda boşluk var.ilerledikçe gidiyor..sonra işaret parmagınla yaptm oldu.ama birley var sanki bi engebeyi geçip öyle ilerliyor parmagım.o engebe beni rahatsız etti.yani parmakla p..s aynı degil nasıl olacak bilmiyorum
İnsallah en yakin zamanda deniycem ama sen benden daha çabuk halledersin bence canimYaaa canim.de esine deneyelim gbisine o.demiyor madem sen teklifini yap sonra yapalim.die can aticakdir eminimmm hadi semle.ayni gun bitirelim.bu isi
Adetim.girmeseydi araya bittiydiii bakalim aksam 4 du denedikden sonra esliye gecicrm bakalim.olucakmi doktor hemen olmayadablir oladanlir hemen motiveni dusurme dediydi cok isdiyorum olsun bitsin die sonra hemen bebiiiss isdiyoruzzz cok.rabbim nasip eder insalllaaah herkesedenbizedeİnsallah en yakin zamanda deniycem ama sen benden daha çabuk halledersin bence canim
İnşallah olur canım,yeterki iste.Allah gönlüne göre versinAdetim.girmeseydi araya bittiydiii bakalim aksam 4 du denedikden sonra esliye gecicrm bakalim.olucakmi doktor hemen olmayadablir oladanlir hemen motiveni dusurme dediydi cok isdiyorum olsun bitsin die sonra hemen bebiiiss isdiyoruzzz cok.rabbim nasip eder insalllaaah herkesedenbizede
Aminnn canim allah hepimizin gonlune gore versinnn❤İnşallah olur canım,yeterki iste.Allah gönlüne göre versin
Ins bebekte olur canim insAdetim.girmeseydi araya bittiydiii bakalim aksam 4 du denedikden sonra esliye gecicrm bakalim.olucakmi doktor hemen olmayadablir oladanlir hemen motiveni dusurme dediydi cok isdiyorum olsun bitsin die sonra hemen bebiiiss isdiyoruzzz cok.rabbim nasip eder insalllaaah herkesedenbizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?