Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ins olur canim ne güzel bu kadar yol aldin masallah size ya ben nzpayim ah
Sen de doktora git mutlaka canim bak hemen olacaktir.Hic o kadar korkulacak bir sey yokmus.Doktor bir anda hallediyor ve alamam dedigini bile kendin almaya basliyorsun.Yalniz 1 günde hepsini yapicam diyen doktorlara gitme.3 4 seans süren,ev ödevi verenler daha iyi.Hem sen biraz daha alismis olursun bence.Bak benim de 7 yil oldu ve doktora gitmesem hayatta yapamazdim diyorum.Çünkü bizim beynimiz aciyacak korkusuyla o aparatlari almamiza engel oluyor ve sürekli erteliyoruz.Doktorun yaptigini bi gör aa oluyormus diye nasil mutlu olacaksin.Ben hep benimki cok dar galiba girmeyecek falan gibi düsünüyordum ama öyle değilmisEminim sen de bir gitsen hemen atlatacaksin korkma.Sonra bu zamana kadar niye beklemisim dersin

Ins canim.ins

Kızlar biraz önce hayatımda ilk defa birşey denedm.serçe parmagıma kayganlaştırıcı sürdüm parmagım girdi.ben meger deliğin yerini bilmiyomusum dümdüz oldugu için et var sanıyomusum ama parmagı asagı dogru itince orda boşluk var.ilerledikçe gidiyor..sonra işaret parmagınla yaptm oldu.ama birley var sanki bi engebeyi geçip öyle ilerliyor parmagım.o engebe beni rahatsız etti.yani parmakla p..s aynı degil nasıl olacak bilmiyorum

Bunu dilatorle yap emin ol dilator daha kolau olcak rahatsiz duyuyosan o engelde krem sur uyusdurucu bisi anlamiosun

O dar bogumdan sonrası boşluk zaten orayı geçtikten sonra gerisi sıkıntı olmuyor ve parmakla yaptıysanız siz bunu asarsiniz çünkü ben serçe parmağımi bile sokamiyordum aparatla denemeye başlayin bence o parmaktan daha kolay

Ben de evde parmakla denemistim ve azicik girmisti.Bu bile girmiyor diye düşünmüstüm ama aparat daha rahat girdi.Gerci onu kendim hic yapamiyordum.İtemiyordum çünkü aciyacak korkusuyla ama doktor birinciyi yapip gösterince devami geldi.Bir kere bir seyin girdigini görmek bile yetiyor aslinda insana

İnsallah en yakin zamanda deniycem ama sen benden daha çabuk halledersin bence canim
Adetim.girmeseydi araya bittiydiii bakalim aksam 4 du denedikden sonra esliye gecicrm bakalim.olucakmi doktor hemen olmayadablir oladanlir hemen motiveni dusurme dediydi cok isdiyorum olsun bitsin die sonra hemen bebiiiss isdiyoruzzz cok.rabbim nasip eder insalllaaah herkesedenbizede

İnşallah olur canım,yeterki iste.Allah gönlüne göre versin

Kızlar kendi kendinizi hirslandirin unutmayın ordan çocuk çıkıyor orasını balon gibi düşünün bol bol ikinin orda ki acının yüzde 99 u psikolojik
Hırslı ve sinirli olduğunuz bir an belki de eşinizin biraz daha girişimiyle (zorla demek istemiyorum) bunu yapın senelerinizi kaybetmeyin ben çok ağladım beklerken boşunaymış ! Emin olun
Kulağa nasıl parmak sokarsın bir gerilir daralır ama acımaz parmak girince aynı öyle başta ki daralan yer var ya ilk girişte heh işte ondan sonrası düz tünel orası gibi dar bile değil ! Başı öyle diye korkup acıyacak diye düşünmeyin emin olun gülüp geciceksiniz

Ins bebekte olur canim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…