Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar smdi ben 4 du aldim diyelim.esliye gecicem ee ben uyusdurucu krem ile yapcam esimnkide uyusurmu acaba yaaa o sekilde de hamile kalmak.isdiyrm bisi.olurmu acaba

Bende bir parmak girdi acaba p..s girermi diye kara kara düşüniyorum suan.kremi nereye sürücemki içine kdr mı sürmem lazım.o cıkan engel falan mı uyuşuyor

Kızlar lütfen yardımcı olun. Dilatörün ilkini sokabildim ikinciyi alamadım. Eşim orta parmağının birinci boğumunu soktu kendimi o kadar kastım o kadar kastım ki ilk başta ağrı oldu sonra hiçbir şey hissetmedim yüzde 99 psikolojik haklısınız.Kendimi çok hazır hissetmiştim eşim içime girmeye çalışınca yine kasıp kapattım orayı nasıl çıkıcam bu psikolojiden napıcam bişey söyleyin lütfen.

sadece dişimi sıkıp orayı rahat bıraksam eşim yapabilecek ve bu iş bitecek eminim başlamadan önce çok cesur hissediyorum yapacağım bu kez diyorum sonrası gene hüsran. İçimden engel olamadığım bir ödlek çıkıp kaçmaya çalışıyor sanki. Bu vajinismus belası adeta bir bataklık gibi sinirlerim çok bozuk.

Canim benim yapmışsın çoğunu hiç sıkma canını o kısma geldiğinde korku gelirse hemen ikin esin minik minik gidip gelerek ilerlesin hatta pen sı sen tut o sadece ufak ilerlesin tüm aklını verme oraya

Tatlim 2 de bende zorlandiydim.ama ha gayret kendini selbes birak duusnme oraya bisi soktugnu kremleee guzelce uyusdur 4 du alana kdrda esli deneme.mumkunse

Kizlar 4 du ilk defa evde denicem esimi bekliyorum isden cikmasini 4 du denedikden sonra denesekmi diyorum ya sizcr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…