- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #244.981
Insalllaah canimIns bebekte olur canim ins
Ins devami gelirYa nası mutluyum anlatamam.alıcam denicem kesinlikle.aklımda hiç yoktu nası olsa dokunamıyorum diye ama sindi alıcam
Canim benim yapmışsın çoğunu hiç sıkma canını o kısma geldiğinde korku gelirse hemen ikin esin minik minik gidip gelerek ilerlesin hatta pen sı sen tut o sadece ufak ilerlesin tüm aklını verme orayasadece dişimi sıkıp orayı rahat bıraksam eşim yapabilecek ve bu iş bitecek eminim başlamadan önce çok cesur hissediyorum yapacağım bu kez diyorum sonrası gene hüsran. İçimden engel olamadığım bir ödlek çıkıp kaçmaya çalışıyor sanki. Bu vajinismus belası adeta bir bataklık gibi sinirlerim çok bozuk.
Tatlim 2 de bende zorlandiydim.ama ha gayret kendini selbes birak duusnme oraya bisi soktugnu kremleee guzelce uyusdur 4 du alana kdrda esli deneme.mumkunseKızlar lütfen yardımcı olun. Dilatörün ilkini sokabildim ikinciyi alamadım. Eşim orta parmağının birinci boğumunu soktu kendimi o kadar kastım o kadar kastım ki ilk başta ağrı oldu sonra hiçbir şey hissetmedim yüzde 99 psikolojik haklısınız.Kendimi çok hazır hissetmiştim eşim içime girmeye çalışınca yine kasıp kapattım orayı nasıl çıkıcam bu psikolojiden napıcam bişey söyleyin lütfen.
Emla kullanyrm ben spreyi hic denemedmBugün eşim eczaneden vemcaine Sprey almış. dilatorle deneyeceğim inşallah. var mı kullanıp sonuç alabilen
Dillator sert canim.parmak.alddmm.penisi.alirim.die dusunme egzersizlerini 4 boyuta kdr yaptikdan sonra esliye gec husran olur denemek.isdemezsnDilatör yumusak birşey mi yoksa sert bir plastik mi kızlar?
Tabiki canim bitir artik güzel haberu yazKizlar 4 du ilk defa evde denicem esimi bekliyorum isden cikmasini 4 du denedikden sonra denesekmi diyorum ya sizcr
Inanin cok heyecanlym sanki yapmisimda mutluyum yaaaaa valla 12 den sonra yaparsam direk yazicam burayaTabiki canim bitir artik güzel haberu yaz
SertDilatör yumusak birşey mi yoksa sert bir plastik mi kızlar?
Amin inşallah hepimizin bu çilesi biter arkadaşlar.Hatta hepimizi tüm bu sıkıntıyı çekenlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?