Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim benim yapmışsın çoğunu hiç sıkma canını o kısma geldiğinde korku gelirse hemen ikin esin minik minik gidip gelerek ilerlesin hatta pen sı sen tut o sadece ufak ilerlesin tüm aklını verme oraya
Dediğinizi deneyeceğim o ilk kısım acıyor kasılmaktan bi orayı geçsek gerisi gelecek de bakalım inşallah olur.

Belki buraya yazdiklarim baska birine cesaret olur diye yazmak istiyorum.cunku boyle zamanlarda okadat cok sey okuruz ki. Sahsen ben oyle yapiodum. Acaba herkez benim gibimi dusunuyor. Yada bende onlar gibi yenebilirmiyim bu illeti diye. Ve oldu bende yendim bu vaijinusmusu. 1 yilimi aldi.
Burada en buyuk rol eslerin birbirine karsi anlayisi. Esim cok sabirli ve anlayisliydi.o olmasa yapamazdim belkide.
Tedavi asamasindaysaniz cok sabirli olmaniz gerekiyor eger ki hala bir cinsel islev bozuklugu pskiyatri bolumune gidip randevu almadiysaniz asla bekleneyin. Ve kesinlikle guraffa sozlere haci hoca gibi bos muhabetletden medet ummayin.

Inannin 2017 2018 de burasi hep doluydu mesajlara yetisemiodum amaaa

Salmayin kendinize gelin 3 yil gecti benim.inanin 3 yil sizin gecmesin bitirin bu isi kendiniz yapamiosanz doktora gidin rahatlayin

Dediğinizi deneyeceğim o ilk kısım acıyor kasılmaktan bi orayı geçsek gerisi gelecek de bakalım inşallah olur.
Caanim parmak degil.aparatla da deneyeblrsn belki parmak.tiksindirici gelebilir kulak.copu flnda deneyeblrsnz strecle sarin sokun

Tatlim 2 de bende zorlandiydim.ama ha gayret kendini selbes birak duusnme oraya bisi soktugnu kremleee guzelce uyusdur 4 du alana kdrda esli deneme.mumkunse
Uyuşturmak için emla veya sprey kullanıyorsunuz sanırım ama onlar yakıyor diyorlar. Ben gleitgelen kullanıyorum parmak girerken kasılmadan dolayı ilk anlık bi acı oluyor girdikten sonra hiç sıkıntı yok içerisi geniş hissediliyor bir an önce çözülse de rahatlasak vallahi illet gibi bişeymiş bu

Normel pozisyon da deneyebilirsiniz alt ta olarak. Penis eğik olucak aşağı ya doğru daha rahat olur yatak çok yumuşak sa belini ze hafif destek koyun. Eminim yaparsınız çok çok kolay ben çok bekledim bu anı ama çok kolaymış

Krem yakio evet ama onuda birakirim.insalllaaah bitsinde tamamen bu

İstemsizce bacaklarımı aniden kapatıveriyorum siz nasıl yendiniz tam olarak?Sanırım motivasyon çok önemli

İstemsizce bacaklarımı aniden kapatıveriyorum siz nasıl yendiniz tam olarak?Sanırım motivasyon çok önemli
Dilatorleri yapin siz kendinize guvenin oraya bisi girdigini beyniniz algilasin sonra bacaklariniz bile.kasilmiyor ben tedvide catala.ciktim bacaklarim catalda zor durdu titremekden sonradan hicccc titremedim

Bakirelik bozulurken can acıma korkusu var bende çok saçma biliyorum ama aslında yapan herkes sinek ısırığı kadarcık bişey diyor. Cesaretimi toplayıp devam edeceğim egzersizlere.

Bakirelik bozulurken can acıma korkusu var bende çok saçma biliyorum ama aslında yapan herkes sinek ısırığı kadarcık bişey diyor. Cesaretimi toplayıp devam edeceğim egzersizlere.
Benim dun bozuldu kremden dolayio biisey hisstmedim aman aman kanamada yokdu biliyrz bu isi yaparken ölmicez ama.isde o an baglanio.inssn isin basi dilatorrrrr

Benim dun bozuldu kremden dolayio biisey hisstmedim aman aman kanamada yokdu biliyrz bu isi yaparken ölmicez ama.isde o an baglanio.inssn isin basi dilatorrrrr
Ya gerçekten bu işi yaparken ölen yok elimiz kesiliyor belki daha çok acıyordur. Hep bu geçmişte anlatılan bol kanlı acılı hikayeler yüzünden böyle oluyor sanırım. Ne kadar korksam da kararlıyım bir şekilde bu konu çözüme kavuşacak inşallah

Yaaa hala arkadsslarim der benden ne kan geldi ne kann geldi sanarsin kurbanlik kesmisler ben neler duydum.demiyorum biri etkilenir gbisine hepsi abartiii hepsiiiiii

Yaaa hala arkadsslarim der benden ne kan geldi ne kann geldi sanarsin kurbanlik kesmisler ben neler duydum.demiyorum biri etkilenir gbisine hepsi abartiii hepsiiiiii
Vallahi alın benden de o kadar. Geçen hafta en yakın arkadaşım yaptı tam tedavi sürecindeyim kanamadan filan bahsetti susturdum herkesin öyle olacak diye bişey yok.Diğer arkadaşlarıma sordum onlarda ne kan olmuş ne acı hepsi çok kolay diyor. Korku psikolojisinden çıkmak lazım.

Sen nerde tedavi goruosun kacinci dilatordesn

Sen nerde tedavi goruosun kacinci dilatordesn
Ben psikoterapi alıyordum. Yarım bıraktım açıkçası parmak egzersizlerinin mantığı ve ödevler belli. Doktor korkularının üzerine gitmeden fobiden kurtulamazsın dedi.ihtiyaç duyarsam tekrar giderim. İkinci dilatöre geçtim evvelsi gün başladım dilatör egzersizine ilkini çok kolay aldım ama ikincide kasılıyorum.Bugün eşim orta parmak ilk boğuma kadar soktu.Anlık bi acı yaşadım geçti gitti vallahi psikolojik olarak gerildim sadece o gerilim olmasa eşimle birleşme bile yapabilirdim bu olayın basitliğini zihinsel olarak sindirmeye başladım yavaş yavaş insallah bırakıcam bir dahaki egzersizde kendimi rahatlayıp dilatörleri alıcam.

Bazılarıda kız oldugunu göze sokmak için böyle hikayeler uyduruyor.cünkü sebebi toplum baskısı.bende doktorla görüştügümde bana sunu söyledi direk.babana düşkün müsün? Babasına aşırı düşkün olanlar ya da el bebek gül bebek büyüyen herşeyini annesi babası yapan kızlarda vajinusmus vok görülüyormuş.cünkü narin olurlarmıs ve cocuklugundan beri sorumluluk almadıkları için evlendikten sonrada bu sorumluluk agır gelirmiş.be kadar dogru bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…