- 16 Ekim 2019
- 186
- 134
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.001
Dediğinizi deneyeceğim o ilk kısım acıyor kasılmaktan bi orayı geçsek gerisi gelecek de bakalım inşallah olur.Canim benim yapmışsın çoğunu hiç sıkma canını o kısma geldiğinde korku gelirse hemen ikin esin minik minik gidip gelerek ilerlesin hatta pen sı sen tut o sadece ufak ilerlesin tüm aklını verme oraya
Caanim parmak degil.aparatla da deneyeblrsn belki parmak.tiksindirici gelebilir kulak.copu flnda deneyeblrsnz strecle sarin sokunDediğinizi deneyeceğim o ilk kısım acıyor kasılmaktan bi orayı geçsek gerisi gelecek de bakalım inşallah olur.
Uyuşturmak için emla veya sprey kullanıyorsunuz sanırım ama onlar yakıyor diyorlar. Ben gleitgelen kullanıyorum parmak girerken kasılmadan dolayı ilk anlık bi acı oluyor girdikten sonra hiç sıkıntı yok içerisi geniş hissediliyor bir an önce çözülse de rahatlasak vallahi illet gibi bişeymiş buTatlim 2 de bende zorlandiydim.ama ha gayret kendini selbes birak duusnme oraya bisi soktugnu kremleee guzelce uyusdur 4 du alana kdrda esli deneme.mumkunse
Normel pozisyon da deneyebilirsiniz alt ta olarak. Penis eğik olucak aşağı ya doğru daha rahat olur yatak çok yumuşak sa belini ze hafif destek koyun. Eminim yaparsınız çok çok kolay ben çok bekledim bu anı ama çok kolaymışDediğinizi deneyeceğim o ilk kısım acıyor kasılmaktan bi orayı geçsek gerisi gelecek de bakalım inşallah olur.
Krem yakio evet ama onuda birakirim.insalllaaah bitsinde tamamen buUyuşturmak için emla veya sprey kullanıyorsunuz sanırım ama onlar yakıyor diyorlar. Ben gleitgelen kullanıyorum parmak girerken kasılmadan dolayı ilk anlık bi acı oluyor girdikten sonra hiç sıkıntı yok içerisi geniş hissediliyor bir an önce çözülse de rahatlasak vallahi illet gibi bişeymiş bu
İnşallah biter bir an önceKrem yakio evet ama onuda birakirim.insalllaaah bitsinde tamamen bu
İstemsizce bacaklarımı aniden kapatıveriyorum siz nasıl yendiniz tam olarak?Sanırım motivasyon çok önemliNormel pozisyon da deneyebilirsiniz alt ta olarak. (SANSÜR!) eğik olucak aşağı ya doğru daha rahat olur yatak çok yumuşak sa belini ze hafif destek koyun. Eminim yaparsınız çok çok kolay ben çok bekledim bu anı ama çok kolaymış
Insalllaaahİnşallah biter bir an önce
Dilatorleri yapin siz kendinize guvenin oraya bisi girdigini beyniniz algilasin sonra bacaklariniz bile.kasilmiyor ben tedvide catala.ciktim bacaklarim catalda zor durdu titremekden sonradan hicccc titremedimİstemsizce bacaklarımı aniden kapatıveriyorum siz nasıl yendiniz tam olarak?Sanırım motivasyon çok önemli
Benim dun bozulduBakirelik bozulurken can acıma korkusu var bende çok saçma biliyorum ama aslında yapan herkes sinek ısırığı kadarcık bişey diyor. Cesaretimi toplayıp devam edeceğim egzersizlere.
Ya gerçekten bu işi yaparken ölen yokBenim dun bozuldukremden dolayio biisey hisstmedim aman aman kanamada yokdu biliyrz bu isi yaparken ölmicez ama.isde o an baglanio.inssn isin basi dilatorrrrr
Yaaa hala arkadsslarim der benden ne kan geldi ne kann geldi sanarsin kurbanlik kesmisler ben neler duydum.demiyorum biri etkilenir gbisine hepsi abartiii hepsiiiiiiYa gerçekten bu işi yaparken ölen yokelimiz kesiliyor belki daha çok acıyordur. Hep bu geçmişte anlatılan bol kanlı acılı hikayeler yüzünden böyle oluyor sanırım . Ne kadar korksam da kararlıyım bir şekilde bu konu çözüme kavuşacak inşallah
Vallahi alın benden de o kadar. Geçen hafta en yakın arkadaşım yaptı tam tedavi sürecindeyim kanamadan filan bahsetti susturdum herkesin öyle olacak diye bişey yok.Diğer arkadaşlarıma sordum onlarda ne kan olmuş ne acı hepsi çok kolay diyor. Korku psikolojisinden çıkmak lazım.Yaaa hala arkadsslarim der benden ne kan geldi ne kann geldi sanarsin kurbanlik kesmisler ben neler duydum.demiyorum biri etkilenir gbisine hepsi abartiii hepsiiiiii
Sen nerde tedavi goruosun kacinci dilatordesnVallahi alın benden de o kadar. Geçen hafta en yakın arkadaşım yaptı tam tedavi sürecindeyim kanamadan filan bahsetti susturdum herkesin öyle olacak diye bişey yok.Diğer arkadaşlarıma sordum onlarda ne kan olmuş ne acı hepsi çok kolay diyor. Korku psikolojisinden çıkmak lazım.
Ben psikoterapi alıyordum. Yarım bıraktım açıkçası parmak egzersizlerinin mantığı ve ödevler belli. Doktor korkularının üzerine gitmeden fobiden kurtulamazsın dedi.ihtiyaç duyarsam tekrar giderim. İkinci dilatöre geçtim evvelsi gün başladım dilatör egzersizine ilkini çok kolay aldım ama ikincide kasılıyorum.Bugün eşim orta parmak ilk boğuma kadar soktu.Anlık bi acı yaşadım geçti gitti vallahi psikolojik olarak gerildim sadece o gerilim olmasa eşimle birleşme bile yapabilirdim bu olayın basitliğini zihinsel olarak sindirmeye başladım yavaş yavaş insallah bırakıcam bir dahaki egzersizde kendimi rahatlayıp dilatörleri alıcam.Sen nerde tedavi goruosun kacinci dilatordesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?