- 16 Ekim 2019
- 186
- 134
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.021
Çok iyi bir jinekoloğum var ilk teşhisi o koymuştu bana ve beni hızlıca psikoterapiye yönlendirdi. Vajinismus tedavisi yapan jinekologları desteklemediğini ve bu rahatsızlığın psikoloji temelli olduğu için cetad sertifikalı bir psikiyatristten tedavi almanın en doğrusu olacağını söyledi biz de ona göre yönlendik. İyi ki de gitmişiz çünkü benim midem bulanıyordu vajinama bile bakamıyordum şimdi dilatör sokabiliyorum oraya bakabiliyorum mucize bunlar benim için.Sen nerde tedavi goruosun kacinci dilatordesn
1 dilatoru aldiysan 2 de alirsin gayret kirem.kullan uyusdurucu yada spreyyBen psikoterapi alıyordum. Yarım bıraktım açıkçası parmak egzersizlerinin mantığı ve ödevler belli. Doktor korkularının üzerine gitmeden fobiden kurtulamazsın dedi.ihtiyaç duyarsam tekrar giderim. İkinci dilatöre geçtim evvelsi gün başladım dilatör egzersizine ilkini çok kolay aldım ama ikincide kasılıyorum.Bugün eşim orta parmak ilk boğuma kadar soktu.Anlık bi acı yaşadım geçti gitti vallahi psikolojik olarak gerildim sadece o gerilim olmasa eşimle birleşme bile yapabilirdim bu olayın basitliğini zihinsel olarak sindirmeye başladım yavaş yavaş insallah bırakıcam bir dahaki egzersizde kendimi rahatlayıp dilatörleri alıcam.
Evet çocuksu tavırlı kızlarda daha sık görülüyor diyorlar. Ben de biraz el bebek gül bebek yetiştim böyle bişey geldi başımaBazılarıda kız oldugunu göze sokmak için böyle hikayeler uyduruyor.cünkü sebebi toplum baskısı.bende doktorla görüştügümde bana sunu söyledi direk.babana düşkün müsün? Babasına aşırı düşkün olanlar ya da el bebek gül bebek büyüyen herşeyini annesi babası yapan kızlarda vajinusmus vok görülüyormuş.cünkü narin olurlarmıs ve cocuklugundan beri sorumluluk almadıkları için evlendikten sonrada bu sorumluluk agır gelirmiş.be kadar dogru bilmiyorum..
Yanlis bence ben babasiz byudum ama vajinismusum bizi toplum.bu hale getirdi blmiyorum nasil oldu ama.biz isde bu haldeyiizz nabalim allah basks dert keder vermesin diyelim sukur edelim gecicek bu gunlerde diyelimBazılarıda kız oldugunu göze sokmak için böyle hikayeler uyduruyor.cünkü sebebi toplum baskısı.bende doktorla görüştügümde bana sunu söyledi direk.babana düşkün müsün? Babasına aşırı düşkün olanlar ya da el bebek gül bebek büyüyen herşeyini annesi babası yapan kızlarda vajinusmus vok görülüyormuş.cünkü narin olurlarmıs ve cocuklugundan beri sorumluluk almadıkları için evlendikten sonrada bu sorumluluk agır gelirmiş.be kadar dogru bilmiyorum..
Sanırım bende öyle.içimizdeki cocuk bğyümüyomus.buda bir vajinusmus sebebi olabilirEvet çocuksu tavırlı kızlarda daha sık görülüyor diyorlar. Ben de biraz el bebek gül bebek yetiştim böyle bişey geldi başıma
Öyle cok şükürki yüzde yüzz çözümü olan birşey.su erteleme hastalıgı bizi bu hale getirdiYanlis bence ben babasiz byudum ama vajinismusum bizi toplum.bu hale getirdi blmiyorum nasil oldu ama.biz isde bu haldeyiizz nabalim allah basks dert keder vermesin diyelim sukur edelim gecicek bu gunlerde diyelim
Artık sebebi neyse bundan kurtulup kadınlığa adım atıp eşlerimizle bunun tadını çıkaralım inşallah.Sanırım bende öyle.içimizdeki cocuk bğyümüyomus.buda bir vajinusmus sebebi olabilir
Çok şükğr gerçekten cogunun bu şekilde.benimde dahil.belkide gerçek sevginin ne oldugunu görüyorux böyle dönemlerde.her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olabilirYaaaa farkindaysanis vajinimus esleri heppppbuyumlu heeep yani illede yatak dir tutturmuyorlar bizi biz gbi seviolar cok sukurrr ❤❤❤❤❤❤❤
Gazan mübarek olsun diyelim bol şans tatlımmm iyi haberleri bekliyoruz.Insallah smdi esim.isden ciksin gelsin 4du denicem sonra esliye gecicem bana sansss dileyinnn sonuclari yazarim geceeeeee insallaaah yapicaaam ve inaniyorum
Bacakların kapanması savunma haraketi o olur kafaya takma sen tut ve yönlendir ikin nefes al derin derin ama bu demek değil çok heyecan yap flan gayet sakin hatta gülücükler at ara ara seni rahatlatır sıkma bacak kaslarını minik minik gel git yapsın sulanma olmazsa tukurk veya kayganlastirici da olur veya şu yol uda denebilirsin biraz girebiliyosa yada ucuna boşa lsin böyle çok daha rahat girer sperm çok iyi kayganlastirir ve kolay olur.İstemsizce bacaklarımı aniden kapatıveriyorum siz nasıl yendiniz tam olarak?Sanırım motivasyon çok önemli
Vallahi ne güzel anlatmışsınız. Teşekkür ederim ben de sakin kalmayı deneyeceğim en kısa sürece bu yük omuzlarımdan kalksın istiyorum psikolojim bozuldu resmenBacakların kapanması savunma haraketi o olur kafaya takma sen tut ve yönlendir ikin nefes al derin derin ama bu demek değil çok heyecan yap flan gayet sakin hatta gülücükler at ara ara seni rahatlatır sıkma bacak kaslarını minik minik gel git yapsın sulanma olmazsa tukurk veya kayganlastirici da olur veya şu yol uda denebilirsin biraz girebiliyosa yada ucuna boşa lsin böyle çok daha rahat girer sperm çok iyi kayganlastirir ve kolay olur.
Sen kadınsın unutma bu bizim için zevk
Benimki geç oldu ama oldu adım adım bende çok şey denedim ağladım ucu girmişti üstte veya altta denedim çeşit çeşit . Biraz eşimin girisimiyle oldu benim ama güldüm sonra bu mu dedim. Girince rahatliyosn onu düşün bütün yük kalkar omzumdan. Zar acısı mı sızlama dan ibaret aklında olsun
Bir de sizce hangi pozisyon daha rahat?Bacakların kapanması savunma haraketi o olur kafaya takma sen tut ve yönlendir ikin nefes al derin derin ama bu demek değil çok heyecan yap flan gayet sakin hatta gülücükler at ara ara seni rahatlatır sıkma bacak kaslarını minik minik gel git yapsın sulanma olmazsa tukurk veya kayganlastirici da olur veya şu yol uda denebilirsin biraz girebiliyosa yada ucuna boşa lsin böyle çok daha rahat girer sperm çok iyi kayganlastirir ve kolay olur.
Sen kadınsın unutma bu bizim için zevk
Benimki geç oldu ama oldu adım adım bende çok şey denedim ağladım ucu girmişti üstte veya altta denedim çeşit çeşit . Biraz eşimin girisimiyle oldu benim ama güldüm sonra bu mu dedim. Girince rahatliyosn onu düşün bütün yük kalkar omzumdan. Zar acısı mı sızlama dan ibaret aklında olsun
Bende gittiğim otellerden zevk almak istiyorum.romantiklik nedir bilmek istiyorum vallahi...Artık sebebi neyse bundan kurtulup kadınlığa adım atıp eşlerimizle bunun tadını çıkaralım inşallah.
ben de vallahi. Adamcağız o iş için kış zamanı dağ manzaralı karlı bir bölgede müthiş bir otelde jakuzili oda tutmuştu ve biz yapamamıştık ne içime oturdu ne içime oturduBende gittiğim otellerden zevk almak istiyorum.romantiklik nedir bilmek istiyorum vallahi...
Yaaaa çok sevindim hadi darısı bize inşallahhhhhhh nasıldı?Kizzzlllar git geeell bile yapti esim 2 kere hatta cikarttk tekrar soktuk bata gtgel yapti inanamiyorumm inanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?