- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.041
Olleyyy cok sevindimnmmmKizzzlllar git geeell bile yapti esim 2 kere hatta cikarttk tekrar soktuk bata gtgel yapti inanamiyorumm inanin
Acı?3 dilatoru soktum sokarken biraz zorlandim.kan geldi ama.cokda muhimm degildi 4 soktum 4 de yarim alabildim anca 4 uzundu yarimi alayim dedim.zorlandim ama esime dedim gel deneyelm onuda yariya ksr aldim kntrol bendeydi ben tutuodum sonra biraaaktim git gel yapa ypaaa hepsi girdi ya 3 yildr bunu cektim dileee kolaaaay
Darisi basiniza tez zamanda insalllaaaahhhhhh❤❤❤❤Olleyyy cok sevindimnmmm
Aminnnnn inşallah bizde bugünleri görürüz yaaaDarisi basiniza tez zamanda insalllaaaahhhhhh❤❤❤❤
Insallah canimAminnnnn inşallah bizde bugünleri görürüz yaaa
Çok sevindim senin adınaa harika bir duygu olmalı insallah bizim de yüzümüz güler hepimiz iyi haberlerle doldururuz buraları.4 du yarim aldim.kizlar doktorumun yannda tamamen almistim.4 du ama evde bgun ilk denememdi 4 yarim alabildim yani yarim.alabliosanz bile esliye gecin salin kendiizii ben yendiysem herkes yenerrr diyoruuuummmmyaaa mutluyum inannin 25 ekim.bizim gunumuz bundan sonra taze geliniiimmmm
Ben halaaa inanamiyorum 2. Yaptik.ama.hala.inanamiyorum sanki saka gbi biseyyyy ya ruyadayim gbi bilmiyorum ruyadan uyanmayaym.eger ruyaysaaaa.Çok sevindim senin adınaa harika bir duygu olmalı insallah bizim de yüzümüz güler hepimiz iyi haberlerle doldururuz buraları.
Vallahi ne güzel anlatmışsınız. Teşekkür ederim ben de sakin kalmayı deneyeceğim en kısa sürece bu yük omuzlarımdan kalksın istiyorum psikolojim bozuldu resmen
Bir de sizce hangi pozisyon daha rahat?
Canim cok sevindimcok. Hayirli olsunKizzzlllar git geeell bile yapti esim 2 kere hatta cikarttk tekrar soktuk bata gtgel yapti inanamiyorumm inanin
Amin inşallah.Yapamadıkça daha da zora giriyiorum eşimin de sabrı tükeniyor görüyorum inşallah en kısa sürede biter buCok cok basit birşey şimdi öyle gelmiyor olabilir ama inan ama dar kısmı 1 mm bile geçince rahatlicaksn tamamen girince daha rahat oluyo emin ol
Sende bu yükü aticakmsniz Allahin izniyle Rabbim hepinize nasip etsin
Eğer deneme egzersiz yapcaksan üstte olabilirsin ama altta olmanda rahat olur
Dediklerimi dene yapicaksn
Sgoll canim.darisi basina insalllahhCanim cok sevindimcok. Hayirli olsun
Canim kan gelirse gelsin boswerrr kan geleblir yada gelmeyedebilir kani dusunme bileKızlar sabah eşimle sevişirken parmağını tekrar soktu içeriye yarısına kadar alabildim orta parmağı, çamaşırımı giydikten sonra hafif kahverengi bi leke gelmiş şimdi fark ettim sanırım zara baya bir yaklaştık şu zardan kan gelecek korkusu beni çok fena yapıyor şu korku olmasa nasıl rahat edeceğim hem de nasıl... cesaret veren mesajlarınızı esirgemeyin arkadaşlarım
Onu aklımdan bir çıkarsam daha cesur olacağım artık zamanında nasıl korktuysamCanim kan gelirse gelsin boswerrr kan geleblir yada gelmeyedebilir kani dusunme bile
1 yapan 2 yapar 2 yapan 3 yapar 3 yapan 4 de yapar ben 4 du doktorumun yaninda hepsoni almistim dun gece 3 aldim kolay bi sekilde 4 du yarim alldim esliye gectim onuda yarim aldim sonrs git gel yapa yapa hepsii girdiOnu aklımdan bir çıkarsam daha cesur olacağım artık zamanında nasıl korktuysamAma sizler bana güç verdiniz yılmadan denemeye devam bugün 2.dilatörü almayı deneyeceğim başarırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?