Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

1 yapan 2 yapar 2 yapan 3 yapar 3 yapan 4 de yapar ben 4 du doktorumun yaninda hepsoni almistim dun gece 3 aldim kolay bi sekilde 4 du yarim alldim esliye gectim onuda yarim aldim sonrs git gel yapa yapa hepsii girdi
Ne güzel vallahi darısı benim ve benim gibi olan tüm arkadaşların başına inşallah ben de sizin gibi sevinçli mesajlar yazarım buralara umarım

Ne güzel vallahi darısı benim ve benim gibi olan tüm arkadaşların başına inşallah ben de sizin gibi sevinçli mesajlar yazarım buralara umarım
Nekdr cok calisirsan aparatlarla.okdr ilerliosun canim bekliyorum mesajini insalllaaah

Amin inşallah.Yapamadıkça daha da zora giriyiorum eşimin de sabrı tükeniyor görüyorum inşallah en kısa sürede biter bu
Canim benim biticek ins sevişmeyi iş olarak görmeyin tam ilişki olmasa böle bu güzel bise unutma birşeyler kat hep esin içinde yi olur
Kan a takılma hiç gelmeyebilir de zar cogunlukla ince bise zaten öyle tümünü kaplayan bise de değil bise yokmuş gibi dusun tamamen girince anlicaksin ki boş yol gibi dahada rahat oluyor . Ucunun girmeşi daha rahatsız ediyo insanı emin ol yap gitsin düşünme saha fazla karar gözünü parmak sokmaz bile daha rahatsız edici p... orası için yaratildi

Bende suan parmakla deniyorum haka dün serçeyle işaret parmagım girmişti ama bugün orta parmakla deneyim dedm ikinci boguma kadar aldım nedendir yaaa sürekli başa mı sarıcak böyle

Bende suan parmakla deniyorum haka dün serçeyle işaret parmagım girmişti ama bugün orta parmakla deneyim dedm ikinci boguma kadar aldım nedendir yaaa sürekli başa mı sarıcak böyle
Ha deyince olcsk bisey drgil buuuu ben 4 du aldim rahat dun alamadim yarim aldim esli drnedm oldu benden tavsiye parmak degil dilator dene daha kolaaay

Tamam alayim..peki dilatörle çalışırken napıyosunuz.maddi açıdan sıkıntılı oldugum için doktora gidemiyorum kendi çabamla halletmeye çalışıyorum...nefes alıp verirken falan bişey yapmamız gerekir mi?

Yaaaa çok sevindim gerçekten çok. Siz alttamydınız . Ve 4 ü yaptıktan sonra gerçkten hemen oluyor mu

Bende parmak denerken kan geldi bende korktum özele gittim bırak gelsin bişey olmaz dedi

Kendini rahat tutmak önemli aslında derin derin nefes alıp vermek lazım eğer eşiniz olmadan deneme yapacaksanız kendinizi mümkün oldugunca rahatlatın.Ben bacaklarımı açıp karşıma ayna koydum yakın bir şekilde orayı görebilmek adına başta pek rahat hissetmeyebilirsiniz ama birkaç dakika sonra geçiyor o his.Müzik,derin nefes alıp verme ve uyarılmak önemli cinselliğin haz verici birşey oldugunu söyleyin kendinize.Bizi yıllarca korkuttular yalan yanlış hikayelerle eğer bu kadar kötü olsaydı kimse yapamazdı.Bu korkunun büyütülecek bir şey olmadıgını tekrar edin.Ben böyle diye diye aldım ve hiç acı olmadı ilkinde ikide biraz zorlanma yaşadım ama ucundan onu da alabildim sayılır konsantrasyonum bozulmuştu biraz.Kafayı toparlayıp tekrar deneyeceğim.Aslında acı ve korkudan ziyade hazza odaklansak diğer kadınlar gibi iş kolaylaşacak ama insan bazen engel olamayabiliyor zihninden geçenlere.Yine de denemeye devam.Olumlu telkinler er yada geç işe yarıyor.Az önce bir şey okudum diyor ki”korkulan birşeyden kurtulmanın tek yolu o korkunun içinden geçmektir.” İnşallah hepimiz geçip kurtuluruz

Tebrik ederim canim cok sevindim darisi basimiza insallahh

Sizin terapi şekliniz nasıl? Bende 4. Boydayım şuan adetliyim. Herkesin terapi şekli farklı oluyor. Dilatörle nasıl çalışıyorsunuz?
Ben 3 yaparken adet oldum.sonra bitti doktora gittim 4 du orda denedim carsamba gnuydu dun aksam esim.isden gelince 3 aldim sonra 4 aldim ama 4 tam alamadim sonra esliye geeectim yarim aldim ama sonradsn hepsiii girdi uzatna 4 du insan sklio. Dilatordende bi sure sonra bitince 4 dene sonra hemen esliye geccc

9 ekimde doktora gittim 6 gun adetim surdu 6 gun adetimi saymiyorummm 10 gunde bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…