- 16 Ekim 2019
- 186
- 134
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.061
Ne güzel vallahi darısı benim ve benim gibi olan tüm arkadaşların başına inşallah ben de sizin gibi sevinçli mesajlar yazarım buralara umarım1 yapan 2 yapar 2 yapan 3 yapar 3 yapan 4 de yapar ben 4 du doktorumun yaninda hepsoni almistim dun gece 3 aldim kolay bi sekilde 4 du yarim alldim esliye gectim onuda yarim aldim sonrs git gel yapa yapa hepsii girdi
Nekdr cok calisirsan aparatlarla.okdr ilerliosun canim bekliyorum mesajini insalllaaahNe güzel vallahi darısı benim ve benim gibi olan tüm arkadaşların başına inşallah ben de sizin gibi sevinçli mesajlar yazarım buralara umarım
Canim benim biticek ins sevişmeyi iş olarak görmeyin tam ilişki olmasa böle bu güzel bise unutma birşeyler kat hep esin içinde yi olurAmin inşallah.Yapamadıkça daha da zora giriyiorum eşimin de sabrı tükeniyor görüyorum inşallah en kısa sürede biter bu
Kan a takılma hiç gelmeyebilir de zar cogunlukla ince bise zaten öyle tümünü kaplayan bise de değil bise yokmuş gibi dusun tamamen girince anlicaksin ki boş yol gibi dahada rahat oluyor . Ucunun girmeşi daha rahatsız ediyo insanı emin ol yap gitsin düşünme saha fazla karar gözünü parmak sokmaz bile daha rahatsız edici p... orası için yaratildiKızlar sabah eşimle sevişirken parmağını tekrar soktu içeriye yarısına kadar alabildim orta parmağı, çamaşırımı giydikten sonra hafif kahverengi bi leke gelmiş şimdi fark ettim sanırım zara baya bir yaklaştık şu zardan kan gelecek korkusu beni çok fena yapıyor şu korku olmasa nasıl rahat edeceğim hem de nasıl... cesaret veren mesajlarınızı esirgemeyin arkadaşlarım
Ha deyince olcsk bisey drgil buuuu ben 4 du aldim rahat dun alamadim yarim aldim esli drnedm oldu benden tavsiye parmak degil dilator dene daha kolaaayBende suan parmakla deniyorum haka dün serçeyle işaret parmagım girmişti ama bugün orta parmakla deneyim dedm ikinci boguma kadar aldım nedendir yaaa sürekli başa mı sarıcak böyle
Hangi dilatördrn almalıyım bi marka model falan önemli miHa deyince olcsk bisey drgil buuuu ben 4 du aldim rahat dun alamadim yarim aldim esli drnedm oldu benden tavsiye parmak degil dilator dene daha kolaaay
Dilatorlerin markasini blmiyorum ama ben doktor sayesinde yendim her dilator aynidir herhldeHangi dilatördrn almalıyım bi marka model falan önemli mi
Ben internet üzerinden satın aldım rabır dilatör diye bişi haberiniz olsun.Hangi dilatördrn almalıyım bi marka model falan önemli mi
Yaaaa çok sevindim gerçekten çok. Siz alttamydınız . Ve 4 ü yaptıktan sonra gerçkten hemen oluyor mu3 dilatoru soktum sokarken biraz zorlandim.kan geldi ama.cokda muhimm degildi 4 soktum 4 de yarim alabildim anca 4 uzundu yarimi alayim dedim.zorlandim ama esime dedim gel deneyelm onuda yariya ksr aldim kntrol bendeydi ben tutuodum sonra biraaaktim git gel yapa ypaaa hepsi girdi ya 3 yildr bunu cektim dileee kolaaaay
Bende parmak denerken kan geldi bende korktum özele gittim bırak gelsin bişey olmaz dediKızlar sabah eşimle sevişirken parmağını tekrar soktu içeriye yarısına kadar alabildim orta parmağı, çamaşırımı giydikten sonra hafif kahverengi bi leke gelmiş şimdi fark ettim sanırım zara baya bir yaklaştık şu zardan kan gelecek korkusu beni çok fena yapıyor şu korku olmasa nasıl rahat edeceğim hem de nasıl... cesaret veren mesajlarınızı esirgemeyin arkadaşlarım
4 du yaptim evde yarim alabildim egzersiz yaparlen ayni pozisyonda yaaaptik 4 du tam alamadiydim yaniYaaaa çok sevindim gerçekten çok. Siz alttamydınız . Ve 4 ü yaptıktan sonra gerçkten hemen oluyor mu
Kendini rahat tutmak önemli aslında derin derin nefes alıp vermek lazım eğer eşiniz olmadan deneme yapacaksanız kendinizi mümkün oldugunca rahatlatın.Ben bacaklarımı açıp karşıma ayna koydum yakın bir şekilde orayı görebilmek adına başta pek rahat hissetmeyebilirsiniz ama birkaç dakika sonra geçiyor o his.Müzik,derin nefes alıp verme ve uyarılmak önemli cinselliğin haz verici birşey oldugunu söyleyin kendinize.Bizi yıllarca korkuttular yalan yanlış hikayelerle eğer bu kadar kötü olsaydı kimse yapamazdı.Bu korkunun büyütülecek bir şey olmadıgını tekrar edin.Ben böyle diye diye aldım ve hiç acı olmadı ilkinde ikide biraz zorlanma yaşadım ama ucundan onu da alabildim sayılır konsantrasyonum bozulmuştu biraz.Kafayı toparlayıp tekrar deneyeceğim.Aslında acı ve korkudan ziyade hazza odaklansak diğer kadınlar gibi iş kolaylaşacak ama insan bazen engel olamayabiliyor zihninden geçenlere.Yine de denemeye devam.Olumlu telkinler er yada geç işe yarıyor.Az önce bir şey okudum diyor ki”korkulan birşeyden kurtulmanın tek yolu o korkunun içinden geçmektir.” İnşallah hepimiz geçip kurtuluruzTamam alayim..peki dilatörle çalışırken napıyosunuz.maddi açıdan sıkıntılı oldugum için doktora gidemiyorum kendi çabamla halletmeye çalışıyorum...nefes alıp verirken falan bişey yapmamız gerekir mi?
Tebrik ederim canim cok sevindim darisi basimiza insallahhYaa inanin saka gbi geliyor sanki yapmamisim gibiiii geliyorrr allahim herkes kurtlsun kmse yasamasin vajinismusu bagirmak isdiyorum balkona cikipbildiginiz git gel yaptik hatta esim bosaldi icime yarabbim insallah evlat isteyen herkese vatana millete hayirli evlatlar nasip eder bizedeeeeeeeeeeee
Sizin terapi şekliniz nasıl? Bende 4. Boydayım şuan adetliyim. Herkesin terapi şekli farklı oluyor. Dilatörle nasıl çalışıyorsunuz?Nekdr cok calisirsan aparatlarla.okdr ilerliosun canim bekliyorum mesajini insalllaaah
Aminnn canim.insalllaaawh❤❤❤Tebrik ederim canim cok sevindim darisi basimiza insallahh
Ben 3 yaparken adet oldum.sonra bitti doktora gittim 4 du orda denedim carsamba gnuydu dun aksam esim.isden gelince 3 aldim sonra 4 aldim ama 4 tam alamadim sonra esliye geeectim yarim aldim ama sonradsn hepsiii girdi uzatna 4 du insan sklio. Dilatordende bi sure sonra bitince 4 dene sonra hemen esliye gecccSizin terapi şekliniz nasıl? Bende 4. Boydayım şuan adetliyim. Herkesin terapi şekli farklı oluyor. Dilatörle nasıl çalışıyorsunuz?
Canim inan sen adetinde yeni bitti inan hamile kalma sansin cok insHa deyince olcsk bisey drgil buuuu ben 4 du aldim rahat dun alamadim yarim aldim esli drnedm oldu benden tavsiye parmak degil dilator dene daha kolaaay
Agzindaaaan bal damliyor aynen bitti ve birlikde olduk rabbim hayirlisini nasipp etsin cumleesine bizedeeCanim inan sen adetinde yeni bitti inan hamile kalma sansin cok ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?