- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.081
Amin cabimAgzindaaaan bal damliyor aynen bitti ve birlikde olduk rabbim hayirlisini nasipp etsin cumleesine bizedee
Nerelerdesin canim bak arkadaşımız basarfu ins sira sende hayirli haberletini bekliyoruzSen de doktora git mutlaka canim bak hemen olacaktir.Hic o kadar korkulacak bir sey yokmus.Doktor bir anda hallediyor ve alamam dedigini bile kendin almaya basliyorsun.Yalniz 1 günde hepsini yapicam diyen doktorlara gitme.3 4 seans süren,ev ödevi verenler daha iyi.Hem sen biraz daha alismis olursun bence.Bak benim de 7 yil oldu ve doktora gitmesem hayatta yapamazdim diyorum.Çünkü bizim beynimiz aciyacak korkusuyla o aparatlari almamiza engel oluyor ve sürekli erteliyoruz.Doktorun yaptigini bi gör aa oluyormus diye nasil mutlu olacaksin.Ben hep benimki cok dar galiba girmeyecek falan gibi düsünüyordum ama öyle değilmisEminim sen de bir gitsen hemen atlatacaksin korkma.Sonra bu zamana kadar niye beklemisim dersin
Valla bende girip bakiyorum yazdimi dieeee can atiyorum mesaj atmasii icinNerelerdesin canim bak arkadaşımız basarfu ins sira sende hayirli haberletini bekliyoruz
Tebrik ederim çok sevindim senin adinaAgzindaaaan bal damliyor aynen bitti ve birlikde olduk rabbim hayirlisini nasipp etsin cumleesine bizedee
Sagollll kuzum sen naptinn inan bi mesaj bekledim senden yaptinzmjiiTebrik ederim çok sevindim senin adina
Sagol canim ben de yeni gördüm yazdiginizi bakmamisim.Hafta ici is yorgunluguyla bir yakinlasma olmadi malesef bizdeSagollll kuzum sen naptinn inan bi mesaj bekledim senden yaptinzmjii
[/QUOTE
Yaaaa canim herseyi astiniz bu nedir olmadi buuu lutfennn silkelenin kendinizeee gelinnnnnnnnn biran onceeeeee bitsin hadi sonra bebis geldimi bak nasil dedigini yapiyor esin bunalmsdir stresli yillar gecti kosusdurmalar oldu belkide olmicaaaak yonunde dusunuyor olabilirrrr sen kendini hazrla ve bitsin ben inaniyrruum sana birindi denemede yaparsin gucluyuzzzz bizzz sende adama.karisma biras sabret oda yorgun sende yorgun biticek inan guzel gunler cokkk yakinnnnSagol canim ben de yeni gördüm yazdiginizi bakmamisim.Hafta ici is yorgunluguyla bir yakinlasma olmadi malesef bizdebu aksam da esim uyuyakaldi bu gidisle biz yapamiycaz zaten benim koca iyice cinselligi unuttu sanki ya baskasi olsa doktora gittik bir an önce yapalim diye can atar bizimkinin hic sesi cikmiyor.Bir kere olsaydi belki devami gelirdi de bi adim göremez oldum kendisinden.Bir de ben galiba cok fazla karisiyorum esime cocuk gibi.Çünkü evde dikkat et dedigim seyleri önemsemeyince ben de söylenmek zorunda kaliyorum,o da buna cok kiziyor.Artik nasil davranacagimi bilmiyorum gercekten yapmak istesem de ona sinirimden yaklasmiyorum ben de
İnsallah canim ya bi yakinlassak aslinda devami gelir heralde ben artik basaracagima inaniyorum ama iste esimden bir adim görseydim iyi olurdu.Neyse bu kadarini basardim insallah o da olurYaaaa canim herseyi astiniz bu nedir olmadi buuu lutfennn silkelenin kendinizeee gelinnnnnnnnn biran onceeeeee bitsin hadi sonra bebis geldimi bak nasil dedigini yapiyor esin bunalmsdir stresli yillar gecti kosusdurmalar oldu belkide olmicaaaak yonunde dusunuyor olabilirrrr sen kendini hazrla ve bitsin ben inaniyrruum sana birindi denemede yaparsin gucluyuzzzz bizzz sende adama.karisma biras sabret oda yorgun sende yorgun biticek inan guzel gunler cokkk yakinnnn
Sen yakinlaass o yakinlasmiooosa ve bitir yarinnnnn bekliyorummm❤İnsallah canim ya bi yakinlassak aslinda devami gelir heralde ben artik basaracagima inaniyorum ama iste esimden bir adim görseydim iyi olurdu.Neyse bu kadarini basardim insallah o da olur
Ayni doktorum gibi konustun valla o da böyle yap artik diyo ama bi kismet olmuyo canimSen yakinlaass o yakinlasmiooosa ve bitir yarinnnnn bekliyorummm❤
Bak bundan sonraaaki mesajin yendim kizzzlar olur insalllaaaaaaah tamamm yarin dene dahaaa erteleme sen git esine de gerekirse erteleme dahada dilatorlerden bii sure sonraaaa sklioo insam dene ve mutlu.olllAyni doktorum gibi konustun valla o da böyle yap artik diyo ama bi kismet olmuyo canimbana dua edin de basarayim artik su isi
İnsallah öyle olur canim sagolBak bundan sonraaaki mesajin yendim kizzzlar olur insalllaaaaaaah tamamm yarin dene dahaaa erteleme sen git esine de gerekirse erteleme dahada dilatorlerden bii sure sonraaaa sklioo insam dene ve mutlu.olll
Olucak ben inaniyormmmmİnsallah öyle olur canim sagol❤
Bendedr cok oldu kasmaOldu. Kasma. Eşi itme. Bacakları kapatma.
Kendimi biraktim kasmadim ve yavas ilerledik esim cok sabirliydiAynen kasmamak zaten sıkıntı olan.nasıl kasmadınız ya P Prenses1234
Ilk deneme uyusdurucu kremleydi bizim kullanmadı prezervatif söndü gene geldi snraKızlar bu uyuşturucu krem yA da spreyde eşler prezervatif kullanıyor mu biraz önce denedik ve eşim söndü malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?