Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nerelerdesin canim bak arkadaşımız basarfu ins sira sende hayirli haberletini bekliyoruz

Sagollll kuzum sen naptinn inan bi mesaj bekledim senden yaptinzmjii
[/QUOTE
Sagol canim ben de yeni gördüm yazdiginizi bakmamisim.Hafta ici is yorgunluguyla bir yakinlasma olmadi malesef bizdebu aksam da esim uyuyakaldi bu gidisle biz yapamiycazzaten benim koca iyice cinselligi unuttu sanki ya baskasi olsa doktora gittik bir an önce yapalim diye can atar bizimkinin hic sesi cikmiyor.Bir kere olsaydi belki devami gelirdi de bi adim göremez oldum kendisinden.Bir de ben galiba cok fazla karisiyorum esime cocuk gibi.Çünkü evde dikkat et dedigim seyleri önemsemeyince ben de söylenmek zorunda kaliyorum,o da buna cok kiziyor.Artik nasil davranacagimi bilmiyorum gercekten yapmak istesem de ona sinirimden yaklasmiyorum ben de

Yaaaa canim herseyi astiniz bu nedir olmadi buuu lutfennn silkelenin kendinizeee gelinnnnnnnnn biran onceeeeee bitsin hadi sonra bebis geldimi bak nasil dedigini yapiyor esin bunalmsdir stresli yillar gecti kosusdurmalar oldu belkide olmicaaaak yonunde dusunuyor olabilirrrr sen kendini hazrla ve bitsin ben inaniyrruum sana birindi denemede yaparsin gucluyuzzzz bizzz sende adama.karisma biras sabret oda yorgun sende yorgun biticek inan guzel gunler cokkk yakinnnn

İnsallah canim ya bi yakinlassak aslinda devami gelir heralde ben artik basaracagima inaniyorum ama iste esimden bir adim görseydim iyi olurdu.Neyse bu kadarini basardim insallah o da olur

İnsallah canim ya bi yakinlassak aslinda devami gelir heralde ben artik basaracagima inaniyorum ama iste esimden bir adim görseydim iyi olurdu.Neyse bu kadarini basardim insallah o da olur
Sen yakinlaass o yakinlasmiooosa ve bitir yarinnnnn bekliyorummm❤

Ayni doktorum gibi konustun valla o da böyle yap artik diyo ama bi kismet olmuyo canimbana dua edin de basarayim artik su isi
Bak bundan sonraaaki mesajin yendim kizzzlar olur insalllaaaaaaah tamamm yarin dene dahaaa erteleme sen git esine de gerekirse erteleme dahada dilatorlerden bii sure sonraaaa sklioo insam dene ve mutlu.olll

Eeeeee kizlar haydiiii ha gayret kmmseden neden ses cikmiyor sessiz sessiz okuyup gitmeyin yazın bisiler birilerine derman olalım lütfen lütfen yenin hepiiiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…