- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.301
Ne kadar tuttu toplamda.İyi miydi bir de?Benim bulunduğum şehirde özel hastaneydi ..eğitimini seminerlerini almış bir kadın Doğum doktoru..her seans sonrası çıkışta danışmaya ücret ededik ..
Çok iyiymis gercekten.Ben tedavi oldum da bugulll rumuzlu arkadaşa böyle bir yer lazım aslında.Ben memnun kaldım ilgisi yaklaşımı güzeldi ..1.5 canım
Bak canim arkadas özel hastaneye 1500 tl ödemis sadece.Üstelik doktor da iyiymis.Sen de böyle yerlere bakabilirsin.Canim esim ocakta gidicez diyor takti bide maddi olarak tabiki bilmiyorum ama beklemrk kötü canim cok
Ben hep şehir dışındaki yerleri duydum ve gitmek istedim eşim hiç yanaşmadı şehir dışı olmaz fln fln bulunduğum şehirde doktorumu bulunca şükürler ettim çünkü bi kaç doktor gezdim hiç biri ben yardımcı olurum demedi umudum bitiyordu artık ..araştırın bence iyiliğin nerden geleceği belli olmazBak canim arkadas özel hastaneye 1500 tl ödemis sadece.Üstelik doktor da iyiymis.Sen de böyle yerlere bakabilirsin.
İyi canim ne güzel kurtulmussun işte.Ben de bosuna cok beklemisim doktora gitmek icin,çünkü doktora gitmeseydim hayatta cesaret edemezdim aparati falan almaya.İnsallah bundan sonrasini da hallederiz.Ben hep şehir dışındaki yerleri duydum ve gitmek istedim eşim hiç yanaşmadı şehir dışı olmaz fln fln bulunduğum şehirde doktorumu bulunca şükürler ettim çünkü bi kaç doktor gezdim hiç biri ben yardımcı olurum demedi umudum bitiyordu artık ..araştırın bence iyiliğin nerden geleceği belli olmaz
Sprey eşliğinde yaptım 2.kez deneme nasıl olur bilmiyorum tabi ama inşallah bu durumda olan herkesi Rabbim aydınlığa çıkarsınİyi canim ne güzel kurtulmussun işte.Ben de bosuna cok beklemisim doktora gitmek icin,çünkü doktora gitmeseydim hayatta cesaret edemezdim aparati falan almaya.İnsallah bundan sonrasini da hallederiz.
Everett korkuyordum canim kremsiz yapıyoruz artık dilatorlerle calis demişti.doktorum ama yapmiyorum ben yine bi girisde zorlaniyorum.sonradan gerisi geliyorCanim senin korkun nasildi cok korkuyormuydun iliskiden
İnsallah canim cok zor bir durum.Artik ben hayatta yapamiycam heralde diyordum ama aparatlari yapmaya baslayinca insana bir cesaret geliyor ve cok mutlu oluyorum gerçekten.Allah hepimizin yardimcisi olsunSprey eşliğinde yaptım 2.kez deneme nasıl olur bilmiyorum tabi ama inşallah bu durumda olan herkesi Rabbim aydınlığa çıkarsın
Kişiye göre değişiyor cnm biz 5 aydır düzenli ilişki yaşıyoruz yeni yebi düzeldi ama kistim var benim belki o da yapıyo olabilir. Bu yüzden diğer başlıkta sana bebek için bekle demiştim şimdi daha iyi anlamışsındırKızlar bilenler beni aydinlatabilirmi 1 denememde kremle denediydim diğer ilişkilerde kremsiz yapıyoruz Amaa cok baskı hissediyorum afedersiniz cisim.varmis gbi oluyor ne zaman gecer bu
Genelde bu yaptığımız.pozisyonlarda oyle.olurmus canimm pozisyonu degisdrrsek bu his gdermissssKişiye göre değişiyor cnm biz 5 aydır düzenli ilişki yaşıyoruz yeni yebi düzeldi ama kistim var benim belki o da yapıyo olabilir. Bu yüzden diğer başlıkta sana bebek için bekle demiştim şimdi daha iyi anlamışsındır
Inan alıştım kasmiyorum hattaaa zevk bile.almaya başladım diyebilirimKişiye göre değişiyor cnm biz 5 aydır düzenli ilişki yaşıyoruz yeni yebi düzeldi ama kistim var benim belki o da yapıyo olabilir. Bu yüzden diğer başlıkta sana bebek için bekle demiştim şimdi daha iyi anlamışsındır
Baskı hissediyorum diyosun kastığın için baskı oluyoInan alıştım kasmiyorum hattaaa zevk bile.almaya başladım diyebilirim
İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . Yani şuan bile düşününce nefesim kesilcek gbi oluyoBen de bundan aylar öncesine kadar böyleydim hatta midem bulanıp nefesim kesiliyordu orama dokununca eşim.Vajinismusu yenme yolunda cinsellikle ilgili şeylere hayatınızda daha çok yer vermeniz gerekiyor ve pozitif düşünce önemli.Bunun doğal bir olay olduğunu bilinçaltına kabul ettirmemiz gerekiyor.Buradan da aldığım cesaretle pozitif düşünmek ve zevk odaklı olmak endişelerimi yenip tepkilerimi kontrol etme konusunda çok yardımcı oldu bana.Denemelere devam edeceğim kararlıyım inşallah başarıya ulaşacağım dilerim siz de bu korkuyu aşarsınız.
Çiş varmis gbi baskı hissediyorum dedimmBaskı hissediyorum diyosun kastığın için baskı oluyo
Çiş varmis gbi baskı hissediyorum dedimm
Aynen bu bizde değil herkesde varmis canımo çiş hissi bende de nolursa olsun oluyor cok fena :)
Canım iç suyunu pozisyondan dolayı oyle yabi nekdrlik evli olursan ol herkesde aynıymışBende de durum boyle bı iki saat kala su icmiyorum tuvalete gidip öyle başlıyoruz o an noluyorsa geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?