Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnsallah canim cok zor bir durum.Artik ben hayatta yapamiycam heralde diyordum ama aparatlari yapmaya baslayinca insana bir cesaret geliyor ve cok mutlu oluyorum gerçekten.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim artik eşime ozaman gelene kadar demiycem aklima yatti gibi belki bende ayten hanima giderim bana cok yakin uzaktakine gitmiycem.hepsi ayni ya olsunda para sikinti inan degil eşim cok anlayisli ama ben biktim

İnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . Yani şuan bile düşününce nefesim kesilcek gbi oluyo rahatlatıcı şurup fln aldım umarım onlarda işe yarar
Bilinçaltınızı korkudan temizlemeye bakın.Korku yüzünden deneme yaparken bile bir sürü tepki veriyordum.En sonunda kendimi rahat bıraktım acırsa acır kimse ölmez o acıdan korkacak bişey yok dedim kendi kendime.Buna gerçekten inanmam biraz zaman aldı ama inandım ve egzersizlerimizde hiç olmadığı kadar yol kat ettik.Artık korku hissetmiyorum gerçekten zihni neye odaklarsak ona duyarlı oluyoruz.Siz de alacağınız zevke odaklanın eminim işe yarayacaktır. Umarım en kısa sürede aşarsınız siz de bu korkuyuBu arada ilaçlardan çok medet ummanızı önermem terapistim kesinlikle ilaçlardan uzak durmamı söylemişti isteği azaltıp uyuşturuyormuş o zaman da ilişki kurmak gerçekten zor oluyor terapistim yasaklamasına rağmen denemiştim ve gerçekten dediği gibi olmuştu.Gleitgelen jel öneririm sadece.

kizlar neden kimseden sesssss çıkmıyor hadi yendim yaptım mesajları nerede birbirimize destek olalım ben yendim ama birine umut olurum die bakiyorum buraaya

kizlar neden kimseden sesssss çıkmıyor hadi yendim yaptım mesajları nerede birbirimize destek olalım ben yendim ama birine umut olurum die bakiyorum buraaya
İnşallah ben de o haberi vermek istiyorum ama evden yatılı misafir bir türlü eksik olmadı kaç gündür halbuki hafta sonu planlarım vardı inşallah yakında hepimiz tek tek ben başardım haberi veririz.

İnşallah ben de o haberi vermek istiyorum ama evden yatılı misafir bir türlü eksik olmadı kaç gündür halbuki hafta sonu planlarım vardı inşallah yakında hepimiz tek tek ben başardım haberi veririz.
Allah yardimcin olsun canim olsun misafir berekettir insallah bitireceksin

Bende yine erteleme hastalığına devamm
Bence hiç ertelemeyin korkup ertelemek çözüm değil kesinlikle. Sorunu sadece büyütmekten başka işe yaramıyor.Ben ne zaman korkuyu attım üzerimden o zaman bunalımdan da çıktım olana kadar deniycem gerisi hiç önemli değil. Korku sadece gerginlik ve isteksizlik yaratıyor.Keyif almaya odaklanın ve egzersizlere başlayın bir an önce bence.

Merhabalar, ben yeniyim grupta. 8 aylık evliyim ve aynı problem bende de var. Ne yapacağımı bilmiyorum internetten araştırdım bi doktora gittim psikolojik olduğunu 3 seansa cozulecegini söyledi ve 5bin gibi rakam söyledi başka da doktora gitmedim acaba gitmeli miyim yoksa aynı şeyler mi söylenecek ve istenecek? Dua bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…