- 18 Kasım 2015
- 13.595
- 17.104
- 298
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.321
Ben yaşamıyorum artık alıştığım için o his de kalktı. Alışınca olmuyo o hisÇiş varmis gbi baskı hissediyorum dedimm
Bizdende gider ama genelde herkesde varmis gder mi bilemedimBen yaşamıyorum artık alıştığım için o his de kalktı. Alışınca olmuyo o his
Canim artik eşime ozaman gelene kadar demiycem aklima yatti gibi belki bende ayten hanima giderim bana cok yakin uzaktakine gitmiycem.hepsi ayni ya olsunda para sikinti inan degil eşim cok anlayisli ama ben biktimİnsallah canim cok zor bir durum.Artik ben hayatta yapamiycam heralde diyordum ama aparatlari yapmaya baslayinca insana bir cesaret geliyor ve cok mutlu oluyorum gerçekten.Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ins bizde basaririz canim insAynen bu bizde değil herkesde varmis canım
Canim sen ayten hanima ne kadar toplamda verdinNe kadar tuttu toplamda.İyi miydi bir de?
Insalllah canim dualarimdasin Insalllaaah herkes kurtulsunIns bizde basaririz canim ins
4250 verdim canim muayene ile birlikte ama ilgili bir doktor.Sen yapana kadar birakmiyor.Bana hala ara ara soruyor da istedigi haberi bi türlü veremedim gittiCanim sen ayten hanima ne kadar toplamda verdin
Gider yani düzenli Bi ilişkiyle niye gitmesinBizdende gider ama genelde herkesde varmis gder mi bilemedim
InsalllaaaahGider yani düzenli Bi ilişkiyle niye gitmesin
Ins vericeksin4250 verdim canim muayene ile birlikte ama ilgili bir doktor.Sen yapana kadar birakmiyor.Bana hala ara ara soruyor da istedigi haberi bi türlü veremedim gitti
İnsallah canim sagolIns vericeksin
Bilinçaltınızı korkudan temizlemeye bakın.Korku yüzünden deneme yaparken bile bir sürü tepki veriyordum.En sonunda kendimi rahat bıraktım acırsa acır kimse ölmez o acıdan korkacak bişey yok dedim kendi kendime.Buna gerçekten inanmam biraz zaman aldı ama inandım ve egzersizlerimizde hiç olmadığı kadar yol kat ettik.Artık korku hissetmiyorum gerçekten zihni neye odaklarsak ona duyarlı oluyoruz.Siz de alacağınız zevke odaklanın eminim işe yarayacaktır. Umarım en kısa sürede aşarsınız siz de bu korkuyuİnşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun . Yani şuan bile düşününce nefesim kesilcek gbi oluyorahatlatıcı şurup fln aldım umarım onlarda işe yarar
İnşallah ben de o haberi vermek istiyorum ama evden yatılı misafir bir türlü eksik olmadı kaç gündür halbuki hafta sonu planlarım vardıkizlar neden kimseden sesssss çıkmıyor hadi yendim yaptım mesajları nerede birbirimize destek olalım ben yendim ama birine umut olurum die bakiyorum buraaya
Allah yardimcin olsun canim olsun misafir berekettir insallah bitireceksinİnşallah ben de o haberi vermek istiyorum ama evden yatılı misafir bir türlü eksik olmadı kaç gündür halbuki hafta sonu planlarım vardıinşallah yakında hepimiz tek tek ben başardım haberi veririz.
İnşallah canım ben de bir an önce olsun istiyorum.Hazır korkuları da atlatmışken bitirelim bu işiAllah yardimcin olsun canim olsun misafir berekettir insallah bitireceksin
Bence hiç ertelemeyin korkup ertelemek çözüm değil kesinlikle. Sorunu sadece büyütmekten başka işe yaramıyor.Ben ne zaman korkuyu attım üzerimden o zaman bunalımdan da çıktım olana kadar deniycem gerisi hiç önemli değil. Korku sadece gerginlik ve isteksizlik yaratıyor.Keyif almaya odaklanın ve egzersizlere başlayın bir an önce bence.Bende yine erteleme hastalığına devamm
Erteleme egzersizlere calis canımBende yine erteleme hastalığına devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?