Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende 3 yllk evlym canim 25 ekimde yendim doktorlarda egzsrsiz yaptırıyor kendin yapamiyorsan doktorda git hangi doktor bu arada ben cigdem tezcanda yendim

Bende 3 yllk evlym canim 25 ekimde yendim doktorlarda egzsrsiz yaptırıyor kendin yapamiyorsan doktorda git hangi doktor bu arada ben cigdem tezcanda yendim
Evet o doktoru da duydum ama Bursa da galiba o doktor. Ben ankaradayim hera klinik didem kurban ile görüştüm. Başka bi yere gitmedim. Gerçekten 3 günde 3 seans ile bitti mi yendim mi gerçekten?

Evet o doktoru da duydum ama Bursa da galiba o doktor. Ben ankaradayim hera klinik didem kurban ile görüştüm. Başka bi yere gitmedim. Gerçekten 3 günde 3 seans ile bitti mi yendim mi gerçekten?
Bende bursalı degilim gittik geldik cok uzaldan gideceksen otelde fln kalablrsn 3 gunde degilben 10 gunde yendim.git gel oldu ama ben biraz acelecydim hemen bitsin die bi ayda yenende var blmiyorum hera klinigi 3 gunde nasil oluyor

Ev odevleri oluyor onlara calisiyor sonra seansa gidiyosun insallah sizdr herkesde yener

Evet yaramıyo ama işte bilinç altında hani rahatlamış olursam öyle hissderm diye. Bide vajinamda yanma var doktora gttm ilaç verdi fitil verdi kullanıyrdum regl oldum fitili kullanamdm 2 gündür yine kullanıyorum ama hala yanma hissi gitmedi . Acıyo gibi vajina etrafı . Regl araya girdi diye mi uzun sürdü yada beynimin oyunumu acaba diye düşünmeden edemiyorum böyle yanma sorunu yaşayan var mı ne kadar sürdü

Doktor fiziksel olarak bir sorun görmezse eğer psikolojiktir. Bende sebepsiz ağrı oluyordu mesela aynı şekilde yanma filan ama doktora gidince gayet sağlıklı çıkıyordum çok şükür. Ne zaman o korkular geçti bende o yanma ve ağrılar da kesildi.

Ya sanırım mantardan şüphelendi ilaç verdi ama Normal de geçmesi lazımdı şimdiye kadar hala devam ediyor . O yüzden sordum ama sanrim ben tekrar doktora gtmem lazım , böyle de egzersiz yapamıyorum sürekli sarkıyo

Ben başta doktora gitmek istedim fakat çok pahalıydı muayene ücretleri.. Sonra forumda yazılanları okudum baktım dedim ki ben bunu yaparım.. İlk önce elimle aynaya bakarak elimle kendimi muayene ettim baktım dokundum önceden dokununca sanki acırdı korkudan şimdi dokundum okşadım ve elime kulak çubuğu aldım jelledim ucunu bastırdım kendime sonra içeri soktum o an dedim ki buraya bişi giriyormuş yani!! Saf gibi sanki kapalı sanmak ne kadar saçma Bi duyguymuş dedim kendime kızdım. Sonra parmakla denedim serçe parmağımı sonra orta parmağımı sonra iki parmakla yaptım dedim bunları yapan onu da yapar tabi bunları yaparken anestol pomad kullandım. Sonra eşimle denedik Bi kaç kere belli yere kadar yaptık dün baya ilerledi ve bunu kendim başardım çok şükür.. Eşim zaten o kadar anlayışlıydı ki o olmasa yapamazdım.. Sonuç 1 buçuk sene önce keşke buda ki yazıları okusaydım dedim kendime kızdım. Evde yendim ben bunu üstümden külçeler kalktı sanki öyle rahatlık.. Herkese Rabbim yardım etsin herkes dualarımda.

Ya hayırlı olsunn iki parmaga cabuk geçmişsiniz hepsi bir günde mi oldu

Evet tak etti artık allık fırçamın ucuna jelatin sürdüm ve somtum öncesinde emla krem sürdüm hiç biley hissetmedim.doktora giden arkadaslara soruyorum.egzersizlerde dilatörle git gel yapıyor musunuz? Yoksa sokup bekletip cıkartıyor musunuz ?

Benimde belli yere kadar oluyor esli denemede daha ilerisine gitmedi ben de parmak egzersizleri cok rahat yapiyorum eşli deneme icin tavsiyeniz var mi

Evet git gel yapiodum ben ama cok degil sag solada.oynat icindeykennn

Evet git gel yapiodum ben ama cok degil sag solada.oynat icindeykennn

Gerçekten parmak sokunca ordaki engel farkediliyormus.fırçanın sapını streçleyip soktum hiç bir engel yoktu bayada bir girdi.sonra daha kalın olanıyla yaptım.ama git gel yapamadım onla zorladı biraz beni.yinede az cok kafamda oraya birley girdigini hatta baya uzun birşey girecegini yerleştirdim ama eşli deneme nasıl olur bilemiyorum.baya kalın bir cisimle denemeyede cesaretim yok suan...

Ya hayırlı olsunn iki parmaga cabuk geçmişsiniz hepsi bir günde mi oldu
Parmak egzersizlerini Bi günde yaptım sonra Bi kaç gün tekrar ettim rhaat yaptığımı fark ettim ama daha öncesinde doktora muayeneye gittim Bi problem var mı diye doktor sana vajinismus tespiti koymak için erken olur ama psikolojik olarak kendini rahatlatman lazım dedi. Cesaret önemli ciddi mana da bana cesaret geç geldi. Uyuşturucu krem kullanmak aşırı rahatlatıyor Bi müddet onla deneyin

Sen dilator sparis vermemismydn canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…