- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.361
Verdim canım iki hafta oldu hala bekliyorum birazda ondan erteledim parmakla dokunmak istemedim.o gelene kadar regl olcam nerdeyse....Sen dilator sparis vermemismydn canim
Parmak tiksindirici ama suan ben yaparim istesem dilatorlerle calismam.lazim benimde normalde ilişki olmadan almam.lazim ama kullanmiyorum.ne dilator ne krem yaparsin merk.etme zor oluyor evet ama oluyorVerdim canım iki hafta oldu hala bekliyorum birazda ondan erteledim parmakla dokunmak istemedim.o gelene kadar regl olcam nerdeyse....
Yapmaa o nasıl oluyorMerhaba ben daha önce 8 ay vajinismus yaşayıp yenmiş ve şimdi eviligimin 2.yilina yaklaşmışken yine vajinismus oldum korkum yok ama bacaklarım çok kasılıyor bu durumda olan varmı bacak kasılmasını nasıl önleyebiliriz
Bir kere baslayınca devamı gelir insallar su dilatörlerde gelsin sonra eşli deneme yapacagım.regl olmadan deneyim dedm fırça saplarıyla ama rahat oldu.bide sen suan hepsii hallettin.tekrardan mı dilatör yapacaksınParmak tiksindirici ama suan ben yaparim istesem dilatorlerle calismam.lazim benimde normalde ilişki olmadan almam.lazim ama kullanmiyorum.ne dilator ne krem yaparsin merk.etme zor oluyor evet ama oluyor
He tamam tamam şimdi hatırladım.doktor ilşki çncesi dilatör krem demişti sen hiç birini yapmadan başarmıstın.darısı bize inşallahhhBir kere baslayınca devamı gelir insallar su dilatörlerde gelsin sonra eşli deneme yapacagım.regl olmadan deneyim dedm fırça saplarıyla ama rahat oldu.bide sen suan hepsii hallettin.tekrardan mı dilatör yapacaksın
İki yıl boyuncada sürekli ve rahat bı şekilde olmadı tabikide zorlandım ama üst bacaklarım tam olacakken kasiliyor ve izin vermiyor kesinlikle zaten olduğu için korkmuyorum canım acımıyor ama bacak kasildigi için kesinlikle olmuyorYapmaa o nasıl oluyoryeniden tekrarlamaz diye düşünüyordum.ilişki öncesi kas gevşetici içsen işe yaramaz mı acaba.sonucta alışıksın olmus iki yıl boyunca..
İlk başta hiç olmuyoken kas gevşetici içmiştim ise yaramamisti şimdide yaramayacağını düşünüyorum artık şaşırdım valla bu çok kötü bişey yaYapmaa o nasıl oluyoryeniden tekrarlamaz diye düşünüyordum.ilişki öncesi kas gevşetici içsen işe yaramaz mı acaba.sonucta alışıksın olmus iki yıl boyunca..
Bende Hera klinikte yendim dördüncü ayimda. Yenecegime inanamadigim için o kadar erteledim sonunda gittim ve bitti ne kadar erken kurtulursaniz o kadar çabuk huzura erersiniz kendiniz yenemiyorsaniz gidin benceEvet o doktoru da duydum ama Bursa da galiba o doktor. Ben ankaradayim hera klinik didem kurban ile görüştüm. Başka bi yere gitmedim. Gerçekten 3 günde 3 seans ile bitti mi yendim mi gerçekten?
Bende o kısa süreye inanamamistim dört günde bitti rabbim çeken herkesi kurtarsinEvet o doktoru da duydum ama Bursa da galiba o doktor. Ben ankaradayim hera klinik didem kurban ile görüştüm. Başka bi yere gitmedim. Gerçekten 3 günde 3 seans ile bitti mi yendim mi gerçekten?
Nasil yendiniz peki cocuk varmi dogumdan snrami basladi geneMerhaba ben daha önce 8 ay vajinismus yaşayıp yenmiş ve şimdi eviligimin 2.yilina yaklaşmışken yine vajinismus oldum korkum yok ama bacaklarım çok kasılıyor bu durumda olan varmı bacak kasılmasını nasıl önleyebiliriz
Bn braktim dilatorleri ellemiyorum bile canimBir kere baslayınca devamı gelir insallar su dilatörlerde gelsin sonra eşli deneme yapacagım.regl olmadan deneyim dedm fırça saplarıyla ama rahat oldu.bide sen suan hepsii hallettin.tekrardan mı dilatör yapacaksın
Malesef daha çocuk deneyemeden tekrarladıNasil yendiniz peki cocuk varmi dogumdan snrami basladi gene
Nasil.yendiniz acaba 100.100 cozum bu yenmissiniz nasil.tekrar oluyor onu anlamadimMalesef daha çocuk deneyemeden tekrarladı
Kendi kendime nefes kegel egzersizleri yaparak yendim şu anda zaten korku acı yok ama üst bacaklarım çok kasılıyor kesinlikle ilişkiye izin vermiyor sıkıntım bu malesefNasil.yendiniz acaba 100.100 cozum bu yenmissiniz nasil.tekrar oluyor onu anlamadim
Galiba Bi süre denemeyince oluyo tekrar. Hamile kalıp ilişki yaşamayanlar da sıkıntı yaşayabiliyo. Benim görümcem bu sıkıntıyı yaşamadı ama hamilelik boyunca hiç ilişki yaşammaışlar Bi seneye yakın sürdü tam alışmam doğumdan sonra demiştiNasil.yendiniz acaba 100.100 cozum bu yenmissiniz nasil.tekrar oluyor onu anlamadim
Kendini sakinleştir yapmıssin yenmissin tekrar nasil oluyor onu anlamadim parmak dilator falan yapmismiydinnn pekiKendi kendime nefes kegel egzersizleri yaparak yendim şu anda zaten korku acı yok ama üst bacaklarım çok kasılıyor kesinlikle ilişkiye izin vermiyor sıkıntım bu malesef
Yaaa oda beyinde biten bisi bikere girdimi zar zor.giriyor sonuçta o tabulari kafandan kaldiriyorsunnnn kiz dogumda yapmamışGaliba Bi süre denemeyince oluyo tekrar. Hamile kalıp ilişki yaşamayanlar da sıkıntı yaşayabiliyo. Benim görümcem bu sıkıntıyı yaşamadı ama hamilelik boyunca hiç ilişki yaşammaışlar Bi seneye yakın sürdü tam alışmam doğumdan sonra demişti
Bide kusura bakma en son iliskiye ne zaman girmiştiniz ? O zaman nasildinnKendi kendime nefes kegel egzersizleri yaparak yendim şu anda zaten korku acı yok ama üst bacaklarım çok kasılıyor kesinlikle ilişkiye izin vermiyor sıkıntım bu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?