Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Verdim canım iki hafta oldu hala bekliyorum birazda ondan erteledim parmakla dokunmak istemedim.o gelene kadar regl olcam nerdeyse....
Parmak tiksindirici ama suan ben yaparim istesem dilatorlerle calismam.lazim benimde normalde ilişki olmadan almam.lazim ama kullanmiyorum.ne dilator ne krem yaparsin merk.etme zor oluyor evet ama oluyor

Merhaba ben daha önce 8 ay vajinismus yaşayıp yenmiş ve şimdi eviligimin 2.yilina yaklaşmışken yine vajinismus oldum korkum yok ama bacaklarım çok kasılıyor bu durumda olan varmı bacak kasılmasını nasıl önleyebiliriz

Yapmaa o nasıl oluyor yeniden tekrarlamaz diye düşünüyordum.ilişki öncesi kas gevşetici içsen işe yaramaz mı acaba.sonucta alışıksın olmus iki yıl boyunca..

Parmak tiksindirici ama suan ben yaparim istesem dilatorlerle calismam.lazim benimde normalde ilişki olmadan almam.lazim ama kullanmiyorum.ne dilator ne krem yaparsin merk.etme zor oluyor evet ama oluyor
Bir kere baslayınca devamı gelir insallar su dilatörlerde gelsin sonra eşli deneme yapacagım.regl olmadan deneyim dedm fırça saplarıyla ama rahat oldu.bide sen suan hepsii hallettin.tekrardan mı dilatör yapacaksın

Bir kere baslayınca devamı gelir insallar su dilatörlerde gelsin sonra eşli deneme yapacagım.regl olmadan deneyim dedm fırça saplarıyla ama rahat oldu.bide sen suan hepsii hallettin.tekrardan mı dilatör yapacaksın
He tamam tamam şimdi hatırladım.doktor ilşki çncesi dilatör krem demişti sen hiç birini yapmadan başarmıstın.darısı bize inşallahhh

Yapmaa o nasıl oluyor yeniden tekrarlamaz diye düşünüyordum.ilişki öncesi kas gevşetici içsen işe yaramaz mı acaba.sonucta alışıksın olmus iki yıl boyunca..
İki yıl boyuncada sürekli ve rahat bı şekilde olmadı tabikide zorlandım ama üst bacaklarım tam olacakken kasiliyor ve izin vermiyor kesinlikle zaten olduğu için korkmuyorum canım acımıyor ama bacak kasildigi için kesinlikle olmuyor

İlk başta hiç olmuyoken kas gevşetici içmiştim ise yaramamisti şimdide yaramayacağını düşünüyorum artık şaşırdım valla bu çok kötü bişey ya

Evet o doktoru da duydum ama Bursa da galiba o doktor. Ben ankaradayim hera klinik didem kurban ile görüştüm. Başka bi yere gitmedim. Gerçekten 3 günde 3 seans ile bitti mi yendim mi gerçekten?
Bende Hera klinikte yendim dördüncü ayimda. Yenecegime inanamadigim için o kadar erteledim sonunda gittim ve bitti ne kadar erken kurtulursaniz o kadar çabuk huzura erersiniz kendiniz yenemiyorsaniz gidin bence

Nasil yendiniz peki cocuk varmi dogumdan snrami basladi gene

Bn braktim dilatorleri ellemiyorum bile canim

Nasil.yendiniz acaba 100.100 cozum bu yenmissiniz nasil.tekrar oluyor onu anlamadim
Galiba Bi süre denemeyince oluyo tekrar. Hamile kalıp ilişki yaşamayanlar da sıkıntı yaşayabiliyo. Benim görümcem bu sıkıntıyı yaşamadı ama hamilelik boyunca hiç ilişki yaşammaışlar Bi seneye yakın sürdü tam alışmam doğumdan sonra demişti

Kendi kendime nefes kegel egzersizleri yaparak yendim şu anda zaten korku acı yok ama üst bacaklarım çok kasılıyor kesinlikle ilişkiye izin vermiyor sıkıntım bu malesef
Kendini sakinleştir yapmıssin yenmissin tekrar nasil oluyor onu anlamadim parmak dilator falan yapmismiydinnn peki

Yaaa oda beyinde biten bisi bikere girdimi zar zor.giriyor sonuçta o tabulari kafandan kaldiriyorsunnnn kiz dogumda yapmamış

Kendi kendime nefes kegel egzersizleri yaparak yendim şu anda zaten korku acı yok ama üst bacaklarım çok kasılıyor kesinlikle ilişkiye izin vermiyor sıkıntım bu malesef
Bide kusura bakma en son iliskiye ne zaman girmiştiniz ? O zaman nasildinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…