- 7 Kasım 2018
- 434
- 10.128
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.381
Galiba Bi süre denemeyince oluyo tekrar. Hamile kalıp ilişki yaşamayanlar da sıkıntı yaşayabiliyo. Benim görümcem bu sıkıntıyı yaşamadı ama hamilelik boyunca hiç ilişki yaşammaışlar Bi seneye yakın sürdü tam alışmam doğumdan sonra demişti
Yok canım o tür egzersizler yapmadım zaten yendikten sonrada tamamen rahatça olmuyordu yine zorlanıyordum ama bı şekilde oluyordu şimdi bu kasılmalar yüzünden hiç olmuyor bırakmamak lazım bide alışana kadar sık sık denemek lazım biz oldu diye biraz rahatlayıp nasıl olsa hep olur sandık ama tekrarlıyor malesefKendini sakinleştir yapmıssin yenmissin tekrar nasil oluyor onu anlamadim parmak dilator falan yapmismiydinnn peki
En son bı kaç oluyor çok zorlanmistimBide kusura bakma en son iliskiye ne zaman girmiştiniz ? O zaman nasildinn
Malesef bu tur egzersizleri bosuna onermiyorlar sen dilator siparis ver yada parmakla dene yaptikca.titremen kasilman gecicek cok rahat yapicaksin 25 ekimde yendim bende 6 7 iliski.oldu gittikçe dahada kolaylaşıyor anlamiyorum.bile hatta zevk aliyorumYok canım o tür egzersizler yapmadım zaten yendikten sonrada tamamen rahatça olmuyordu yine zorlanıyordum ama bı şekilde oluyordu şimdi bu kasılmalar yüzünden hiç olmuyor bırakmamak lazım bide alışana kadar sık sık denemek lazım biz oldu diye biraz rahatlayıp nasıl olsa hep olur sandık ama tekrarlıyor malesef
Bı kaç ay olcaktiEn son bı kaç oluyor çok zorlanmistim
Ilk 2 3 bende zorlandim.sonradan islaklik.olunca kendiliğinden gidiyor anlamıosnnnEn son bı kaç oluyor çok zorlanmistim
Valla dediğim kişi bu sıkıntıyı bile yaşamamış demekki Bi süre ilişkiye girmeyince zor olabiliyor o yüzden sık sık ilişki olup alışması lazımYaaa oda beyinde biten bisi bikere girdimi zar zor.giriyor sonuçta o tabulari kafandan kaldiriyorsunnnn kiz dogumda yapmamış
Yaniii bencedeValla dediğim kişi bu sıkıntıyı bile yaşamamış demekki Bi süre ilişkiye girmeyince zor olabiliyor o yüzden sık sık ilişki olup alışması lazım
İşte afedersin ama eşim tamamen olmuyor bı yerden sonra izin vermisyosun diyo işte o bı yerde kasılma oluyorIlk 2 3 bende zorlandim.sonradan islaklik.olunca kendiliğinden gidiyor anlamıosnnn
Yok canım o tür egzersizler yapmadım zaten yendikten sonrada tamamen rahatça olmuyordu yine zorlanıyordum ama bı şekilde oluyordu şimdi bu kasılmalar yüzünden hiç olmuyor bırakmamak lazım bide alışana kadar sık sık denemek lazım biz oldu diye biraz rahatlayıp nasıl olsa hep olur sandık ama tekrarlıyor malesef
Kist falan olabilir mi yada enfeksiyon falan hiç gittin mi cnm doktoraYok canım o tür egzersizler yapmadım zaten yendikten sonrada tamamen rahatça olmuyordu yine zorlanıyordum ama bı şekilde oluyordu şimdi bu kasılmalar yüzünden hiç olmuyor bırakmamak lazım bide alışana kadar sık sık denemek lazım biz oldu diye biraz rahatlayıp nasıl olsa hep olur sandık ama tekrarlıyor malesef
Isde orda salicaksin kendini girisde zorlaniyosun buyuk ihtimal selbest bıraksan p nin hepsi bi anda girivercekİşte afedersin ama eşim tamamen olmuyor bı yerden sonra izin vermisyosun diyo işte o bı yerde kasılma oluyor
Evet gittim ama bı sorun yok canımKist falan olabilir mi yada enfeksiyon falan hiç gittin mi cnm doktora
İşte tam o yerde Bi sıksan dişini Bi kez sonra sıkıntı kalmıcak emin ol asıl kilit nokta orası ondan sonrası boşluk zaten ve baskı falan kalmıyor. İlk zamanlar bende yaşamıştım dediğin durumu eşim de diyordu. Bende dilatör falan çalışmamıştım o yüzden alışma sürem birwz uzamıştı dilatör parmak çalışanlara göreİşte afedersin ama eşim tamamen olmuyor bı yerden sonra izin vermisyosun diyo işte o bı yerde kasılma oluyor
Aynen bı anda bı panik ve kasılma oluyor eşim diyo ki kasmasan valla olup bitcek diyoIsde orda salicaksin kendini girisde zorlaniyosun buyuk ihtimal selbest bıraksan p nin hepsi bi anda girivercek
Ha işte o zaman en iyi sen anlarsın canım beni nasıl dayandı o noktada ne yapmam gerekiyor eşim dayanamadığı mi görünce denemek istemiyorİşte tam o yerde Bi sıksan dişini Bi kez sonra sıkıntı kalmıcak emin ol asıl kilit nokta orası ondan sonrası boşluk zaten ve baskı falan kalmıyor. İlk zamanlar bende yaşamıştım dediğin durumu eşim de diyordu. Bende dilatör falan çalışmamıştım o yüzden alışma sürem birwz uzamıştı dilatör parmak çalışanlara göre
Valla sabır lazım cnm bırwkmıcaksın Bi anlık cesaretHa işte o zaman en iyi sen anlarsın canım beni nasıl dayandı o noktada ne yapmam gerekiyor eşim dayanamadığı mi görünce denemek istemiyor
Burdayim canim hala ayni yerdeyimD Degiskenruhlu nerdesin
Terapi sırasında üst bölgemi kasıyorum. Sırt ağrım oluyor önüne nasıl geçerim bilmiyorum. Haftalar süren ağrım var.Bilinçaltınızı korkudan temizlemeye bakın.Korku yüzünden deneme yaparken bile bir sürü tepki veriyordum.En sonunda kendimi rahat bıraktım acırsa acır kimse ölmez o acıdan korkacak bişey yok dedim kendi kendime.Buna gerçekten inanmam biraz zaman aldı ama inandım ve egzersizlerimizde hiç olmadığı kadar yol kat ettik.Artık korku hissetmiyorum gerçekten zihni neye odaklarsak ona duyarlı oluyoruz.Siz de alacağınız zevke odaklanın eminim işe yarayacaktır. Umarım en kısa sürede aşarsınız siz de bu korkuyuBu arada ilaçlardan çok medet ummanızı önermem terapistim kesinlikle ilaçlardan uzak durmamı söylemişti isteği azaltıp uyuşturuyormuş o zaman da ilişki kurmak gerçekten zor oluyor terapistim yasaklamasına rağmen denemiştim ve gerçekten dediği gibi olmuştu.Gleitgelen jel öneririm sadece.
İÇerdeyken 5 kez sık bırak 5 kez,daire 5 kez ileri geri. Her boyda bu şekil.bebe yağını bol kullanGerçekten parmak sokunca ordaki engel farkediliyormus.fırçanın sapını streçleyip soktum hiç bir engel yoktu bayada bir girdi.sonra daha kalın olanıyla yaptım.ama git gel yapamadım onla zorladı biraz beni.yinede az cok kafamda oraya birley girdigini hatta baya uzun birşey girecegini yerleştirdim ama eşli deneme nasıl olur bilemiyorum.baya kalın bir cisimle denemeyede cesaretim yok suan...
Ha gayret canim.olacakll.inanayrm.4 du yapıosun o daha kolayBurdayim canim hala ayni yerdeyimadet yeni bitti son gün esim istedi denedik ama bacaklarimi acmaya korktum yine Ama aparatla deneme yapamamistim pek biraz daha aparatla calismam lazim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?