Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendini sakinleştir yapmıssin yenmissin tekrar nasil oluyor onu anlamadim parmak dilator falan yapmismiydinnn peki
Yok canım o tür egzersizler yapmadım zaten yendikten sonrada tamamen rahatça olmuyordu yine zorlanıyordum ama bı şekilde oluyordu şimdi bu kasılmalar yüzünden hiç olmuyor bırakmamak lazım bide alışana kadar sık sık denemek lazım biz oldu diye biraz rahatlayıp nasıl olsa hep olur sandık ama tekrarlıyor malesef

Malesef bu tur egzersizleri bosuna onermiyorlar sen dilator siparis ver yada parmakla dene yaptikca.titremen kasilman gecicek cok rahat yapicaksin 25 ekimde yendim bende 6 7 iliski.oldu gittikçe dahada kolaylaşıyor anlamiyorum.bile hatta zevk aliyorum

Yaaa oda beyinde biten bisi bikere girdimi zar zor.giriyor sonuçta o tabulari kafandan kaldiriyorsunnnn kiz dogumda yapmamış
Valla dediğim kişi bu sıkıntıyı bile yaşamamış demekki Bi süre ilişkiye girmeyince zor olabiliyor o yüzden sık sık ilişki olup alışması lazım

Kist falan olabilir mi yada enfeksiyon falan hiç gittin mi cnm doktora

İşte afedersin ama eşim tamamen olmuyor bı yerden sonra izin vermisyosun diyo işte o bı yerde kasılma oluyor
İşte tam o yerde Bi sıksan dişini Bi kez sonra sıkıntı kalmıcak emin ol asıl kilit nokta orası ondan sonrası boşluk zaten ve baskı falan kalmıyor. İlk zamanlar bende yaşamıştım dediğin durumu eşim de diyordu. Bende dilatör falan çalışmamıştım o yüzden alışma sürem birwz uzamıştı dilatör parmak çalışanlara göre

Ha işte o zaman en iyi sen anlarsın canım beni nasıl dayandı o noktada ne yapmam gerekiyor eşim dayanamadığı mi görünce denemek istemiyor

Terapi sırasında üst bölgemi kasıyorum. Sırt ağrım oluyor önüne nasıl geçerim bilmiyorum. Haftalar süren ağrım var.

İ
İÇerdeyken 5 kez sık bırak 5 kez,daire 5 kez ileri geri. Her boyda bu şekil.bebe yağını bol kullan

Burdayim canim hala ayni yerdeyimadet yeni bitti son gün esim istedi denedik ama bacaklarimi acmaya korktum yineAma aparatla deneme yapamamistim pek biraz daha aparatla calismam lazim galiba.
Ha gayret canim.olacakll.inanayrm.4 du yapıosun o daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…